Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(Eleina @ 2011 03 16, 18:56)
as tai nelabai supratau kuo Vanilla Silk nuo Coconut milk skirias savo paskirtim? kam skirtas vienas, ir kam kitas? gal kuri apsvies?  blush2.gif  4u.gif

Coconut milk ( čia tas savaime kaistantis) naudojamas prieš plaukų plovimą, o
Vanilla silk naudojamas ant išplautų, dar drėgnų plaukučių.
Paskirtis šių produktų manau yra panaši - drėkinti ir pamaitinti plaukus... g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė Fėja: 16 kovo 2011 - 18:27
Vakar pirkau, 24.90, akcijos nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2011 03 16, 18:25)
Paskirtis šių produktų manau yra panaši - drėkinti ir pamaitinti plaukus...  g.gif  blush2.gif

dabar aisku smile.gif aciu! 4u.gif
Atsakyti
O deja man tas kaistantis visai nekaista g.gif , as nesakau kad jis negrazina plauku ir t.t.... taciau vykdant visas instrukcija na nesyla niekas man rankose ar galvoj ir gana doh.gif , gal plaukai per daug sugadinti ar kas, taciau pats faktas kad po to aliejuko plaukai sukuojasi lengviau, blizga ir yra minkstesni visgi nenugincyjamas, taciau man labiau noretusi tos kaitros, o tai specialiai turiu tiurbana ant galvos suktis, kad nors kas pasiltu minimaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2011 03 16, 20:25)
Paskirtis šių produktų manau yra panaši - drėkinti ir pamaitinti plaukus...  g.gif  blush2.gif

Yra ir "Coconut Milk" serumas po plovimo. Jis peršviečiamam indely, o savaime kaistantis aliejus prieš plovimą - baltam.

Iš dešinės - aliejus ir serumas.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2011 03 17, 00:10)
O deja man tas kaistantis visai nekaista  g.gif  , as nesakau kad jis negrazina plauku ir t.t.... taciau vykdant visas instrukcija na nesyla niekas man rankose ar galvoj ir gana  doh.gif  , gal plaukai per daug sugadinti ar kas, taciau pats faktas kad po to aliejuko plaukai sukuojasi lengviau, blizga ir yra minkstesni visgi nenugincyjamas, taciau man labiau noretusi tos kaitros, o tai specialiai turiu tiurbana ant galvos suktis, kad nors kas pasiltu minimaliai  blush2.gif

Na, tas aliejus neužkaista, kad degte degtų, bet patrinant tarp pirštų sušyla smile.gif Panašiai kaip ir natūralus kokosų aliejus - paėmus i delną ir palaikius, tarsi išsilydo ir tampa šiltesnis. O jei norit daugiau karščio, apsisukit plaukus plėvele ar užsidėkit maišelį, ant viršaus dar šiltą rankšluostį. Galima ir su fenu pašildyti ( prieš tai plaukus apsukus folija, kad apsaugotų nuo neigiamo poveikio - esu apie tai skaičius).
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2011 03 13, 11:34)
Taip graziai aprasyta kad nesusilaikiau nenusipirkus biggrin.gif Bandysim

Ir kaip patiko? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 kovo 2011 - 00:51
Na aprasymas tai grazus, o ar poveikis yra?
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie šitą?

user posted image
Atsakyti
as naudoju dabar si smile.gif) jau antra butelaiti smile.gif tai man patinka bet plaukas jau priprato reiks keist i kazka kita gal kokiu patarimu turetumet? 4u.gif
Atsakyti
Aš dabar šitą naudoju, man patiko

user posted image

bet irgi užsimaniau pakeisti, tai užsisakiau Macadamios, nes radau su akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 09, 16:52)
Kuo geriausi atsiliepimai apie "Organix Vanilla Silk" plaukų serumą thumbup.gif

user posted image

Ateinu padėkoti už puikią rekomenduotą priemonę, super daiktas thumbup.gif labai ačiū tikrai ,pagaliau plaukai atrodo sveiki, labai ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagnija @ 2011 03 17, 17:57)
Ateinu padėkoti už puikią rekomenduotą priemonę, super daiktas  thumbup.gif  labai ačiū tikrai ,pagaliau plaukai atrodo sveiki, labai ačiū  thumbup.gif

o kiek laiko jau naudojat? ax.gif
Atsakyti
niekiek smile.gif šiandien tik nusipirkau ,o plaukai užtepus visai kitokie, anksčiau išsiputę buvo į žmogų nepanaši ,dabar sutvarkė ,but gerai ,kad ir atgaivintų pati plauką iš vidaus thumbup.gif
Atsakyti