Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(Luandra @ 2011 04 28, 09:37)
As nupirkau dabar argano alieju Bige. 36 Lt - 100 ml. Panasiai kainuoja ir ekologiskas, kuri pardavineja Panoramoje (http://www.sveikiproduktai.lt/).
Kazkada veidui pirkau ir  kvapu namuose, bet ten daug brangiau

Ir dar geras dalykas galiukams kondicinerius Sarelm21, perskaiciau apie ji kirpeju forume. labai ji gyre
Salerm

Turiu ji. Labai lengvas. galiuku neapsunkina. Lieciant galus tikrai jauciasi, kad patepus jie daug svelnesni

Na niekur nerandu, kad arganu al. tinka plauku galiukams... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 30, 09:23)

As veidui naudoju smile.gif O Renatina klause kur argano pirkti biggrin.gif Nezinau kam ji naudos biggrin.gif
Atsakyti
internete rašo, kad gerai plaukų galiukams. Nors manau, kad bele koks aliejus yra gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 30, 09:23)

O kodėl jis turėtų netikti plaukų galiukams? unsure.gif
Kaip *Nikė* minėjo, belekoks (ar jau bent dauguma) aliejų plaukams yra gerai smile.gif Aš tepu pakaitom vienu ar kitu aliejumi, bet nesigilinu, ar jis tinkamas galiukams, ar šaknims - man apskritai aliejus yra gėris plaukams
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 04 30, 18:08)
O kodėl jis turėtų netikti plaukų galiukams?  unsure.gif
Kaip *Nikė* minėjo, belekoks (ar jau bent dauguma) aliejų plaukams yra gerai  smile.gif  Aš tepu pakaitom vienu ar kitu aliejumi, bet nesigilinu, ar jis tinkamas galiukams, ar šaknims - man apskritai aliejus yra gėris plaukams

Argano aliejus tikrai tinka plaukams, jau vien youtube'je galima pasižiūrėti daug video apie tai kaip panos naudoja argano aliejų, jau nekalbu kiek galima prisiskaityti.
O kokius aliejus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 04 30, 17:08)
O kodėl jis turėtų netikti plaukų galiukams?  unsure.gif
Kaip *Nikė* minėjo, belekoks (ar jau bent dauguma) aliejų plaukams yra gerai  smile.gif  Aš tepu pakaitom vienu ar kitu aliejumi, bet nesigilinu, ar jis tinkamas galiukams, ar šaknims - man apskritai aliejus yra gėris plaukams

nesutinku, man pvz. kokosu al. plaukams netiko. Sausino plauka - stai Jums belenkoks.
Makadamiju al. irgi nieko stebuklingo, sezamu - geriau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 30, 17:22)
nesutinku, man pvz. kokosu al. plaukams netiko. Sausino plauka - stai Jums belenkoks.
Makadamiju al. irgi nieko stebuklingo, sezamu - geriau.  4u.gif

Aš kalbėjau apie aliejus apskritai - kad jie plaukams yra gerai. O konkreti patirtis jau yra kiekvieno asmeninis reikalas, pvz. Jums kokosų aliejus netiko, tačiau negalima sakyti, kad jis netinka apskritai plaukams, nes kitos merginos jį naudoja ir džiaugiasi.
Atsakyti
Greitai ant muskes papirkau stai toki g.gif dar nebandziau,raso serumas-poliruoklis skilinejantiems plauku galiukams smile.gif parasysiu atsiliepimus,gal ir neblogas bus biggrin.gif
user posted image
parasysiu atsiliepimus smile.gif bet kvapas tai lb malonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 30, 18:22)
Makadamiju al. irgi nieko stebuklingo, sezamu - geriau.  4u.gif

Kiekvienam skirtingai- kas vienam tinka, nereiškia kad tiks kitam. Aš turėjau omenyje, kad pagrinde vos ne visi aliejai yra akcentuojami kaip geri plaukams (pagooglinus tiek lt tien en kalbomis) Tai aš jums net neprieštarauju, o sutinku, kad reik atrasti tą aliejų, kuris tau tinka. 4u.gif Ilgai naudojate sezamų aliejų? ir kaip jį naudojate- prieš ar po plovimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 04 30, 17:21)
O kokius aliejus naudojate?

Šiuo metu "damušinėju" turimus aliejus: jojobos, avokadų, migdolų, kokosų. Po to planuoju pirkti minėtąjį argano, sezamo ir dar kokį nors nusižiūrėsiu. Gal lazdyno riešutų.
Pastoviai pas mane galima rasti vienintelį jojobos aliejų - jį naudoju plaukams ir akių makiažui valyti.
Pirkčiau dar kanapių, nes poveikis geras, bet kvapo negaliu pernešt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gutte: 30 balandžio 2011 - 18:23
Sveiko paneles, gal esant ka girdejusios apie berzu lapu ir kadagio sakeliu nuovira plaukams? Sako, kad labai padeda, skatina augima ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 04 30, 20:19)
Šiuo metu "damušinėju" turimus aliejus: jojobos, avokadų, migdolų, kokosų. Po to planuoju pirkti minėtąjį argano, sezamo ir dar kokį nors nusižiūrėsiu. Gal lazdyno riešutų.
Pastoviai pas mane galima rasti vienintelį jojobos aliejų - jį naudoju plaukams ir akių makiažui valyti.
Pirkčiau dar kanapių, nes poveikis geras, bet kvapo negaliu pernešt  schmoll.gif

Palyginus kanapių aliejaus skonį su kvapu, tai net malonumas patampa plaukus juo teptis.. biggrin.gif O kaip jojobos aliejus plaukams?
Atsakyti