Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai žiūrite TV? Kokį kanalą dažniausiai

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2010 06 13, 12:19)
Pagrindę TV3, bet dabar kai rodo Futbolo Čempionatą, tai LNK ir LRT  4u.gif

Pas mus namie tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
TV3 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(3Raminta3 @ 2007 07 26, 11:02)
Tiesą sakant, pati gam retai žiūriu tv, o lietuvišką dar rečiau, nes ten, kur gyvenu, paprasčiausiai jos nerodo. Todėl pasidarė įdomu, ką dažniausiai žiūri mano tautietės mamytės (ir tautiečiai tėveliai).  smile.gif

TV3.
Atsakyti
As visom keturiom uz tv3!!!!!!!
Atsakyti
Beveik visada TV3 arba LNK
Atsakyti
Praktiškai visada TV3, o jeigu kas įdomesnio - LNK.
Atsakyti
TV3 thumbup.gif na kartais ir LNK
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2008 01 30, 01:21)
Jau kurį laiką mano mėgstamiausias kanalas- LTV (labai keista, kad tik keli žmonės jį pasirinko kaip žiūrimiausią g.gif ) , antroje vietoje pagal žiūrimumą Discovery.

Nieko keisto aš nematau. Gi žmogeliams tik duok pletkų, visokių kas su kuo permiegojo kas jau išssiskyrė kas dar ne biggrin.gif . Ko daugiau bereikia tongue.gif . Aš irgi prabalsavau už LTV 4u.gif
Atsakyti
Renkuosi TV3, dėl filmų ir serialų cool.gif
Atsakyti
TV3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyton @ 2011 02 27, 01:29)
Nieko keisto aš nematau. Gi žmogeliams tik duok pletkų, visokių kas su kuo permiegojo kas jau išssiskyrė kas dar ne biggrin.gif . Ko daugiau bereikia tongue.gif . Aš irgi prabalsavau už LTV 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir esu už tai, kad uždarytų TV3. Vien intrigos ten, žmonių kiršinimas, o krivickas tai peržengė visas padorumo ribas. Tik niekaip nesuprantu tokių gerų šio kanalo reitingų SM.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2011 03 09, 13:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir esu už tai, kad uždarytų TV3. Vien intrigos ten, žmonių kiršinimas, o krivickas tai peržengė visas padorumo ribas. Tik niekaip nesuprantu tokių gerų šio kanalo reitingų SM.

o kokia LNK tai jau be intrigu, kirsinimu ir pan. biggrin.gif nebukit naivi, toks gyvenimas ir per tai televizijos kelia savo reitingus, nes daugumai zmoniu tai patinka, paziurekit i reitingus tu laidu. O kad tv3 uzdarytu as nesutinku, stai Krivicka gali salinti.
Atsakyti