Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

Merginos papasakokit, kur praleisit pirma vestuviu nakti. Musu jungtuves bus tik viena diena, todel ieskom sau kokio romantisko viesbutuko. Hereja tavo isrinktasis is Palangos, gal zinot koki faina viesbutuka prie juros normaliom kainom, kuri galetumet parekomenduot.
Atsakyti
Va ir as apie tai mastau. Tik Vilniuje. Nes pas mus bus daug sveteliu is kitu miestu. Reikes kazkur visus suguldyti. O patiems pirmosios wink.gif nakties norisi wub.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 14 gegužės 2004 - 17:36
Mes pirmaja nakti kartu praleidom savo naujojoj lovoj, ant kurios nebuvom dar nei karto miegoje... wub.gif
Atsakyti
hm......
.mano pirmoji naktis buvo ne vestuviu pirmaja nakti...bet su tuo paciu zmogum uz kurio veliau istekejau smile.gif smile.gif tongue.gif (beje vestuviu pirma nakti buvom per daug pavarge... unsure.gif )

pirmoji naktis buvo nuostabi, tokia kokiso visada norejau- viešbutis Palanga., zvakes, nuostabus apatiniai....ech......kai abu prisimenam tai taip gera..........

o beje, kalusiančiom apie viešbuti palangoj, galiu parekomenduoti "Ronžės" viešbuti, visai šalia sankryžos su Basanavičiaus gatve. ten buvo jauku ir tokiu metu būna nuolaidos (80-120 už para)....nežinau koki kambari gautumet, bet kuriuose teko man buti, tai visai ten jauku ir šaunu...... sėkmės
Atsakyti
Oi ir aš noriu prisiminta savo pirmąją naktį po vestuvių (nes šiaiap tai tikrai nebuvo pirmas kartas blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif rolleyes.gif ).
Kadangi aš buvau pas tėvus tai mano Vyras nuo ryto buvo mūsų miegamajame ant grindų pribarstęs rožių žiedlapių, ant lovos irgi ir dar didžiulė rožė buvo ant lovos, jis tikrai labai stengėsi.....buvau labai laiminga..
Truputį staigmeną sugadino tai kad man apie tai pasakė sesuo doh.gif ir kodėl ji negalėjo [patylėti, nes prieš vyrą tada turėjau vaidinti kad nieko apie tai nežinojau ir kokia didžiulė staigmena. Bučiau buvusi dar labiau nustebinta

Ach kaip buvo faina mes jau vedę 3 metai bus po 48 dienų, meilė liko tokia pati didelė kaip ir per vestuves aš laimingai nutekėjusi

Ir būtinai :
1)atsigulę į lovą ko nors vyro paprašykita pvz. atnešti atsigerti - jei atneš be atsikalbinėjima reiškia bus paslaugus visą gyvenimą
2) prie altoriaus užmeskite suknelės padalką ant jo kelių - turėsite viršų
3) na ir nepamirškit savo vestuvių rytą už liemenuko užsikišti pinigėlių - reiškiasi visą santuokinį gyvenimą netruks pinigų.
Gal tai buvo mano santuokos sėkmės formulė nes aš tai visą tai padariau, juokingiausia buvo kai 10 Lt iškrito kai vyras atsegė liemenėle buvau apie juos visai pamiršusi visas vestuves biggrin.gif biggrin.gif

Linkiu visoms būti santuokoje laimingoms ir niekada nepamiršti savo pirmosios vestuvinės nakties rolleyes.gif
Atsakyti
Oi Zmona graziai tu cia nupasakojai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na musu "pirmoji" vestuvine naktis nebu ta pacia nakti. Nes is karto po vestuviu buvom labai pavarge, norejosi griuti i lova ir miegoti.
Dar gerokai pries vestuves mano vyras buvo mane ispejes, kad neprisisvaiksciau apie pirmasias naktis. Nes, anot jo kokia gali buti romantika, kai visa diena buvai demesio centre, buvo itampa, o paskui balius, alkoholis ir miegoti nueini paryciais. g.gif
Atsakyti
Taip, mano vestuvines nakties irgi nebuvo... Grizom ziauriai pavarge, tai kol suknele nusivilkau wink.gif visi norai dingo. Kritom kaip kirviai, o ryte vos prizadino. Idomu, ka pagalvojo, kad nesikeliam? Man labai gaila...
Prie viso to reikia prideti, kad net TIKROSIOS pirmosios nakties neprisimenu... Ir visai ne todel, pie ka jus galbut pagalvojote... Ne alkoholis kaltas. Tiesiog nebuvo jokiu pozymiu, kad tai atsitiko. Ir dabar visa gyvenima galvoju: kada tai galejo atsitikti... Ar yra taip dar kam buve? g.gif
O toms, kurios ruosiates teketi, jei nenusimato povestuvine kelione- butinai rinkites nors romantiska pirmaja nakti... Tie pinigaii verti prisiminimu visa gyvenima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 05 19, 13:50)
Prie viso to reikia prideti, kad net TIKROSIOS pirmosios nakties neprisimenu... Ir visai ne todel, pie ka jus galbut pagalvojote... Ne alkoholis kaltas. Tiesiog nebuvo jokiu pozymiu, kad tai atsitiko.

Nežinau, ar teisingai supratau, ka tu turi galvoje, bet mano viena draugė pasakojo, kad po pirmosios nakties taip pat nebuvo jokių požymių, kad TAI įvyko, tik vėliau prausdamasi pastebėjo kelis kraujo lašus. Visoms būna skirtingai... Tiesiog - anatominiai skirtumai... rolleyes.gif
Atsakyti
Ex dalyvis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 25 gegužės 2004 - 19:53
tai va, as irgi mastau apie pirmaja nakti. i palanga juk neleksi 2 val nakties tongue.gif masciau gal Kaune koki viesbutuka nakciai uzsisakyti, pranesti, kad jaunavedziai. mane tikrai vilioja Kauno Santakos viesbutis, mazas, jaukus, toliau nuo gatves. gal kas galetu ka pasiulyti?
na aisku, galetume savo namuose susiorganizuoti tokia romantiska naktele. juk butu visai smagu. zvakes, rozes, sampanas, kvepianti vonia, seksualus naktiniai ir lova... o svarbiausia mylimas zmogus, kuris jau yra tavo vyras, salia.
tad ir nezinau, apie kuri varianta savo busimajam i ausi kuzdeti rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus buvo pirmasis rytas, o ne naktis...Netgi dziaugiausi vyro supratingumu wub.gif ....Vis tiek abu buvom pavarge, neissimiegoje...Nieko blogo tame nematau....Koks skirtumas kada: ta pacia nakti, ryte ar ar kita nakti?! blink.gif
Atsakyti