Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

Gaude, gerai pagalvok ir ivertink situacija apie nakti. Mes irgi darem vestuves viena diena, tai musu "pirmoji naktis" prasidejo apie 9h ryto rolleyes.gif Po paros baliaus jegu romantikoms jau nebebuvo...

O siaip tai jei dar neturit uzsisake kur svesit, tai daug viesbuciu rengia sventes ir paskui jauniesiems vestuvine nakti dovanoja, t.y. uzleidzia kambari nemokamai. kai kurie viesbuciai netgi turi spec. jaunuju kambarius. Taigi tik reikia pasidomet.
Atsakyti
O pas mus irgi nebuvo tos tradicines pirmos nakties su visais... smileysex.gif Nes labai velai grizome namo, kol visus svecius isleidome ir ryto sulaukem (6 val). O grizus dar reikejo man sukuosena susitvarkyti (visus lakus issiplauti rolleyes.gif )...

Uz tai kita dienele atsigriebem uz visas vestuves laugh.gif
Atsakyti
Ir pas mus ypatingos pirmosios nakties nebuvo, kaip ir Jus Viksreli grizom paryciais, o kelemes tai anksti(visokias šukuosenas, makijažus reikėjo darytis, ant kojų visa dieną) ir labai per dieną pavargom. tai tik išsimaudėm po dušu kartu ir į lovytę, nu aišku be smileysex.gif neužmigom.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 05 19, 16:04)
betgi po viso to Jūs likote dviese, na nemanau, kad nebebuvo jėgų romantikai. Manau taip tik bandai pateisinti savo vyrą g.gif , nes jis Tau liepė neprisisvaigti juk merginos visada svajoja apie baltą suknią, romantišką naktį ir panašiai, Tavao vyras visai dėl tavęs nepasistengė
Na prašau tik nepykti čia mano nuomonė

Jau ko ko, bet savo vyro tai tikrai nebandau pateisinti. Nes skirtingai nuo kitu merginu apie pirmaja nakti net negalvojau ir tikrai nesvaigau del to. tai mano drauges vis bande mane itikinti, tiksliau pacios guodesi, kad joms taip pat nebuvo pirmosiso vestuveines nakties. As ir dabar pagalvoju kokia gali buti romantika, kai grizti paryciais, vos kojas pavelkdamas. Kai uz sienos miega dar keli sveciai atvaziave is kitu miestu. Kai ryte visi tik ir laukia kur darysim pratesima. g.gif O ta sakini, kad "vyras del manes nepasistenge" butu galima kitaip pasakyti, kad gal as esu negera, kad del vyro nepasistengiau ir jo negundziau rolleyes.gif Mums buvo kur kas maloniau, atslegus visems rupesciams, emocijoms pasidaryti sau romantiska svente, tik mums dviems. wub.gif heart.gif

P.s nepykstu
Atsakyti
As irgi pasvajoju apie pilna zvakuciu kambari, apie roziu ziedlapiais nubarstyta lova, sampana ir t.t. Bet ka gali zinoti kaip ten gausis g.gif Gal po visos dienos baliavoniu teks savo vyro prasyti, kad nutystu iki lovos, nes jau koju nepavilksiu biggrin.gif
Atsakyti
O mes abu esam romantikai... Net ir zinodami, kad busim pavarge, svajojom apie vestuviu nakti wub.gif heart.gif Buvom uzsisake viesbucio kambari, ir is baliaus siek tiek anksciau pabegom, ausros nelaukem.
Buvo saunu... Gal ir pavarge siek tiek, bet vis tik vestuvine naktis... Jau ko verta vien tai, kaip vyras man vestuvine suknele nurenginejo biggrin.gif
O del ko tikrai verta uzsisakyti kambari - tai, kad ryta galejom skirti vien tik sau wub.gif Pas mus namuose bendrabutis buvo padarytas, o cia niekas nezadino, niekas nesurmuliavo... .... Ryte gavom ir pusrycius i kambari, ir patinginiavom. O kai nusperndem, kad jau norim ir kitiems pasirodyt - paskambinom, kad atvaziuotu musu parsivezt biggrin.gif
Atsakyti
Mes pirmajai nakti praleidome viesbutyje. Nors tai ir nebuvo tikroji pirmoji naktis, bet vistiek norejosi privatumo ir romantikos, o ne tevu bute (jie siulesi uzleisti savo lova). Man net siurpas nuejo pagalvojus, kad su tik ka iskeptu vyru savo pirmaja santuokine nakti praleisiu tevu lovoj brrrrrrrrr.
Taigi mes uzsisakem viesbuti. Vakare, tiksliau paryciais tikrai norejosi tik miego. Na o ryte heart.gif heart.gif heart.gif hmmmm mudu segebejom sulauzyti lova biggrin.gif
Man tai geriausias atsiminimas apie pirmaja nakti thumbup.gif
Atsakyti
na dabar visai pasimeciau, net nezinau, aks geriau. viesbutkas ar kazkas namie. mes su brangiausiuoju jau busim atskirai, savam nuosavam butuke wub.gif bet naktis visbuty labai vilioja tongue.gif kai pagalvoju, vis idomiau
Atsakyti
QUOTE (Tukiukas @ 2004 05 20, 16:42)
O mes abu esam romantikai... ....

thumbup.gif Ir mes svajojom, bet gavosi taip, kad net su svečiais vienam kambary miegojom laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Mes irgi romantikai rolleyes.gif . Ish savo vestuviu baliaus pasiplovem ishkart po vidurnakchio, idant pirmoji naktis shuniui ant uodegos nenueitu smile.gif .
Atsakyti
Isila, jei negaila pinigeliu - tikrai siulau viesbuti. Butu kazkas ypatinga vestuviu nakciai wink.gif Aplinkos pakeitimas visada i nauda rolleyes.gif
O jei su pinigeliais truputi sunkiau - ne maziau romantiska gali buti ir savo butuke wub.gif Kazkaip per vestuves tu pinigeliu dazniausiai truksta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tukiukas: 28 gegužės 2004 - 16:53
Ir ko jus taip visos rasot,kad baisiai pavarge buvot,kazkaip is jusu zodziu pasirode,kad vestuves labai daug jegu atima,cia jau kaip baisus darbas,o ne svente
Nu negaliu pasakyti,kad po visu ceremoniju,lakstymu po gamta,fotoatelje, sedejimo uz stalo ir sokiu jauciausi pailsejusi,bet tokio nezmonisko nuovargio,tikrai nebuvo,man mano vestuves,kelia tik labai gerus prisiminimus.
Vestuves vyko viloj,kur miegamuju sociai,o mes turejom jauku kambareli toleliau nuo kitu,tai jau apie 2.30 palikom svecius toliau linksmintis,o patys i lovyte, kambario grindys buvo isklijuotos sirdutemis,toks takelis is sirduciu,vedantis i lova, naktinukus irgi nusipirkau specialiai pirmai nakciai. Buvo fantastiska pirmoji naktis,jau susituokus, kazkaip lyg tai pirmas kartas buvo(na kaip vyro ir zmonos tai pirmas)
Atsakyti