QUOTE(lauriut_ @ 2011 03 21, 09:32)
Sveikos,
Noriu pasiteirauti dėl katechezės kursų? Abu neturime sutvirtinimo sakramento, tad mus nukreipė lankyti tuos kursus. Tačiau tam visiškai neturime laiko (sužadėtinis labai daug laiko praleidžia komandiruotėse, tad maximum vieną kartą į mėn. pavyksta ištaikyti, o ir aš pati tuo metu, kai jie vyksta, esu visada užimta). Taigi kol kas per tris mėn buvom tik porą kartų. Nežinau, ar iš tokio vaikščiojimo yra prasmė... Vien dėl šemos kursų verčiamės per galvą - tik šiandien pagaliau ištaikėm dieną, kuomet galime nueiti kartu (ir tai atsiprašiau iš universiteto), o tvarkaraštis ant sienos kabo jau nuo sausio mėn!
Mąstome, gal pavyks susituokti ir be katechezės... Juk negalime mesti darbų!

Beje, tuokiamės šv. Gertrūdos bažnyčioje Kaune.
Sveikos, kalbant apie šią bažnyčia, labai nemaloni situacija šiandien nutiko.

Esu pasipiktinus. Vasario mėnesį užsirašėmė telefonu, kurį gavome Šv Gertrūdos Bažnyčioje, pas merginą santuokos dieną gegužės 14. Tada ji suminėjo kokių dokumentų reikės, ir kadangi žinojau, jog yra 2eji kursai kuriuos gali liepti išklausyti, įdėmiai klausiau ką ji man sako, ir mano didelei nuostabai pasake, kad reikia tik šeimos centre nueiti į pamokėles, labai apsidžiaugiau ir buvau rami iki šiandien, kai pagaliau turime abu jau savo dokumentus paruoštus, kursus išklausėm kovo mėnesį, kad tik prieš pat vestuves būtų daugiau laiko, ir paskambinua tai pačiai merginai, pasiklausti kada pas kunigą patekti, ir sutikslinti ar visus dokumentus turiu, ir ką Jūs sau manot, sako jau reikia ir iš Katechezės pažymos, kad išklausėm pamokas, aš vos nenugriuvau vietoj. Sakau, Jūs man sakėt, kad reikia TIK šeimos centre. Pukiai pamenu, nes žinojau, kad gali reikti abiejuose. Sako, "atsiprašau, bet nesenei čia kažką pakeitė, ir dabar reikia abiejų kursų". Žodžiu sakė eiti pas kunigą, bandyt eiti i ta katechezę, žiūrėt ar spėsim, bet kaip mum jaustis, mažiau nei mėnuo iki vestuvių, pradėjom organizuoti visas smulkmenas dabar, bau dirbam pilnas dienas, aš dar papildomai dirbu, laiką planavau pusė metų atgal, kad nereiktų va taip stresuoti, paskutinę minutę viską daryti, taigi jeigu man lieps ten eiti į tuos kursus, nežinau kaip reikės spėti, bandysim su kunigu kalbėt, visgi ne mūsų kaltė, kad mus blogai informavo.