Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo tyrimas

QUOTE(lucero @ 2009 11 15, 15:43)
4u.gif sveiki , gal kas galetu pakomentuoti kraujo tyrima ?
L-7 , neutrofilai 4 , limf 2 , er 4,4 , hb 129 , ht 38,9 , mcv 88 , mch 29 , trombocitai 293 . Aciu

viskas gerai
Atsakyti
Dariau siandien tyrima- hemoglobino 108 clap.gif laimes pilnos kelnes (nes pries tris sav. buvo tik 61) thumbup.gif
suprantama, tai viskas vaistu deka, dar pagersiu kiek ir as sveika! yess.gif
Atsakyti
is bendro kraujo tyrimo viskas gerai pagal normas, isskyrus P-LCR 48.3 , norma 43.0,virsija nedaug g.gif Loram ar verta nerimauti?
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2009 11 16, 22:04)
is bendro kraujo tyrimo viskas gerai pagal normas, isskyrus P-LCR 48.3 , norma 43.0,virsija nedaug  g.gif Loram ar verta nerimauti?
is anksto dekoju 4u.gif

tikrai ne, tiesiog pas Jus yra siek tiek daugiau didesniu trombocitu...
Atsakyti
oho o as geriau gelezi kad hemoglobinas nukrito nuo 140 iki 120 ......ir tai vos paejau tai su 60 kokiu as neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 16, 23:57)
oho o as geriau gelezi kad hemoglobinas nukrito nuo 140 iki 120 ......ir tai vos paejau tai su 60 kokiu as neisivaizduoju

nieko baisaus, mano 68 po paskutiniu tyrimu, taip, mazakraujyste, geriu gelezies preparatus ir tiek, bet jauciuosi labai normaliai, nei man silpna, nei galva svaigsta, nu nieko isvis g.gif ir tos mazakraujystes nebutu rade, profilaktiskai dariausi kraujo tyrimus smile.gif ir dar sportuoju kasdien, ir vistiek energijos uztenka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 11 16, 13:34)
Dariau siandien tyrima- hemoglobino 108  clap.gif laimes pilnos kelnes (nes pries tris sav. buvo tik 61) thumbup.gif
suprantama, tai viskas vaistu deka, dar pagersiu kiek ir as sveika!  yess.gif

Sveikinu ir linkiu visiskai pasveikti 4u.gif thumbup.gif tikiuosi ir man taip bus kai po menesiuko eisiu tyrimu kartot smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien atlikau kraujo tyrimus ir šlapimo. Šlapimo geri, kraujo irgi viskas gerai, hemoglobinas thumbup.gif , tik vienas rodiklis neramina - erotrocitų nusėdimas 43. Viršina normas.
Sako nėštukėms jis ir taip būna pakilęs, bet čia gal kiek per daug.
jaučiuosi gerai, nesergu. Ar verta nerimauti?
Tiesa, ryt einu pas gydytoją, (vaisingumo centre), kur man buvo atlikta sėkminga inseminacija), gal paaiškins labiau. Bet gal nėštukės buvot susidurę su tuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 18 lapkričio 2009 - 11:56
4u.gif Sveikos,
mano hemoglobinas 90. Daznai jauciuosi gerai, bet kartais atrodo tuoj apalpsiu. Geleziai esu alergiska, ko tik as neisbandziau.
Linksma kai galima gelezies preparatais pakelti hemoglobina dvigubai - SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
Gal galetu mane kas nors nuraminti unsure.gif ka tik snekejau su mama, jinai daresi kraujo ir slapimo tyrimus. Slapimo tyrimas-geras. Hemoglobinas-140, o leikocitu mazai, tik 3 ( vienetus ar tukstancius, nesupratau). Mano mamai sesele pasake kad tai gali but vezys. ar tai tesa?ar gali leikocitu skaicius pasakyt apie sia liga?atsakykit prasau...
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2009 11 18, 16:16)
Gal galetu mane kas nors nuraminti  unsure.gif  ka tik snekejau su mama, jinai daresi kraujo ir slapimo tyrimus. Slapimo tyrimas-geras. Hemoglobinas-140, o leikocitu mazai, tik 3 ( vienetus ar tukstancius, nesupratau). Mano mamai sesele pasake kad tai gali but vezys. ar tai tesa?ar gali leikocitu skaicius pasakyt apie sia liga?atsakykit prasau...

Vien iš šito tyrimo tikrai negalima daryti tokių išvadų. Kad ramiau būtų, po kurio laiko laiko reikia pakartoti ir pažiūrėti, ar nekrenta.
Atsakyti
Sveiki, aš čia naujokė, tad pirmiausia - malonu susipažinti drinks_cheers.gif
Žiūriu, čia daug nusimanačių/patyrusių/sergančių (linkiu greičiau sveikt)... Gal galėtumėt pakomentuoti mano kraujo tyr., kurį pasidariau dėl atrodo, tokio menkniekio, kaip tragiškai niežtinti oda ir bėrimas ant rankų ir kojų (buvo ant pilvo - pranyko). Neturiu pilno tyrimo čia, prie savęs, bet žinau, kad visa kita yra norma. Tik va, neramina keli dalykai:
1. Neutrofilai - 30%
2. Limfocitai - 58%
3. Euzinofilai - 7%[/SIZE]

Kadangi dėl bėrimo buvau nusiųsta pas alergologą, iškart galiu parašyti, jog alergiją jis atmetė. Iškart pasakė, jog tai nepanašu į alergiją, o padarius tyrimus jo svarstymai pasitvirtino. Hmm...tiesiog neramina tas mėnesį laiko kankinantis niežulys, be to išbėrimai - ne gėlelės. Pirmiausia - nemalonu, antra - na, jau bais negražu banned2.gif
Lauksiu atsakymo ir... SVEIKIT, kas sergat ir nesusirkit, katros sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alright @ 2009 11 18, 18:09)

is tiek duomenu nelabai ka galima pasakyt - gali buti infekcija, sisteminė liga, kraujo liga...
zodziu - keliaukit pas gydytoja, tegu toliau tiria mirksiukas.gif
Atsakyti