Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(zaza1 @ 2010 07 10, 10:50)
Ačiukas Tiesiog aš  4u.gif  drinks_cheers.gif
Kažkaip su tais požymiais, tai manau, kad nėra ko į juos kreipti dėmesio, nes na, nėra aiškios krypties, tendencijos, kurie požymiai būtų tikrai geri ar tikrai blogi, tai, kaip sakant, geriau nestudijuoti jų  ir nedaryti jokių išvadų dėl kažkokio pilvo sudilgsėjimo ar krūtinės jautrumo ar nejautrumo  smile.gif kaip bus, taip bus  biggrin.gif

Tiesa, tik vienas įdomus dalykas man buvo ir pirmą, ir antrą kartą, tai norėjau paklausti mergaičių, gal kuriai taip buvo, nes gal tai ir reakcija į vaistus, bet per leidimus vaistų ir koks mėn. po jų būna padidėjęs prakaitavimas g.gif bet čia tik įdomumo dėlei, čia man vienai tokia reakcija būna įvaistus ar ir kuriai kitai taip yra buvę? smile.gif
Atsakyti
O man si, antra karta, pozymiai buvo visai kitokie nei pirma karta. Pilvo visai nediege, bet sokinejo temperatura nuo 36.6 iki 37.3. toks kadrilis, kada nori kyla, kada nori leidziasi. Kaip supratau, organizmas taip kovojo su "svetimkuniu"... sad.gif
Atsakyti
tiesiog as, vaje wub.gif 4u.gif
SauleSauluze verysad.gif
BAK'e dariausi si vasari laparoskopija+histeroskopija, kainavo tada su akcija 1800lt, bet su gyd. siuntimu 4u.gif beje, ten nuostabus personalas ir prieziura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleSauluze @ 2010 07 10, 12:04)
O man si, antra karta, pozymiai buvo visai kitokie nei pirma karta. Pilvo visai nediege, bet sokinejo temperatura nuo 36.6 iki 37.3. toks kadrilis, kada nori kyla, kada nori leidziasi. Kaip supratau, organizmas taip kovojo su "svetimkuniu"... sad.gif

Baik tokias blogas mintis schmoll.gif , juk nežinai, ar tai gerai, ar tai blogai. Nedaryk neigiamų išvadų kol neturi rezultatų, o kada tau kraujukas?
Papildyta:
Ir jei tau šį kartą nepavyko, tai vis tiek neįsigyvenk į tuos požymius, nes tada daugiau neigiamų emocijų verysad.gif bijosi kito karto, kursi galbūt bus sėkmingas ir su netokiais požymiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakse @ 2010 07 09, 22:47)
...
o kas yra "barovaja matka"?

Žolelės iš Altajaus, padeda nuo moteriškų ir šlapimo problemų.
Pasileisk forume paiešką, ką merginos priplepėjusios smile.gif
Atsakyti
Tai kad man jau viskas sad.gif Kaupiuosi treciam kartui. Labai daug vilciu dejau i saviitaiga. Buvau itikejusi, kad viskas bus gerai. dabar jau nezinau, koki "pagalbini" metoda taikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 10, 11:42)
Žolelės iš Altajaus, padeda nuo moteriškų ir šlapimo problemų.
Pasileisk forume paiešką, ką merginos priplepėjusios  smile.gif

o jei neturiu kiausintakiu, kazin gali padeti kuom nors? g.gif kokia ten sudetis labai idomu? g.gif
Atsakyti
SauleSauluze, nežinai, gal ir Tau pavyks, bet šį (antrą) kartą bandau nieko negalvoti, atsiriboti nuo visų pojūčių, neskirstyti jų nei į blogus, nei į gerus, nes na, juk įtakoti realiai nieko negaliu blush2.gif tai tiesiog įsiteikiu, kad turiu laukti ir viskas, gyventi įprastą gyvenimą. Nes pirmą kartą tai 100 proc. tikėjau, kad negali būti nesėkminga, tokia stipri buvau. o dabar atsiriboju nuo visko, tieiog laukiu, pabandyk taip gal nusiteikti, sunku, bet pasirinkimas toks 4u.gif
Atsakyti
Sekmes tau, Zaza, dideles, dideles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleSauluze @ 2010 07 10, 13:10)
Sekmes tau, Zaza, dideles, dideles  4u.gif

Ačiukas smile.gif
Sėkmės, optimizmo ir vilties, kad sekantis kartas bus paskutinis smile.gif labai linkiu tau to, nes jausmas, kad o gal niekada nepavyks, manau dažną iš mūsų pakamuoja doh.gif
Bet gal džiaugsmas ir viltis nuo mūsų visų nenusisuks kažkurį kartą, ech, kad tai mums būtų paskutiniai kartai smile.gif
Atsakyti
Dar viena laiminga pabaiga :

http://whatson.delfi...u.d?id=34341165
Atsakyti
smile.gif+2010 07 09, 14:50-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 07 09, 14:50)
Sveikos mano bendražygės, pagaliau ir aš po truputėlį drąsiau žengiu į dienos šviesą biggrin.gif  O kaip gi, jau seniai taip norisi visas padrąsinti, suteikti daugiau jėgų ir pasitikėjimo, šiame nelengvame kelyje. Taigi, patvirtinu ir aš, kad iš tikro šių metų balandis buvo labai dosnus, ypač mums, senbuvėms wub.gif  Sella, aš ir kitos mergaitės būten tą mėnesį sulaukė pačios nuostabiausios žinios wub.gif
Pastojau po 4 IVF+ IMSI. Pirmą kartą mums užaugo blastocistos, įsodino 3 embrionus, 2 po 8 ląsteles ir vieną blastoc. Dar 2 balstocistas turim užšaldytas. Prigyjo ir pilvuke gyvena vienas leliukas, turbūt blastocistukas. IVF atlikau pas gydytoją U. Šį kartą buvo daug visokių vaistų, bet dabar jau VK įprastai visoms taiko tokius kiekius medikamentų bigsmile.gif Tačiau šis kartas buvo visiškai kitoks emocine prasme. Taip, kad nenuleiskit rankų, bandykit, jei tik yra galimybės.  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif 4u.gif wub.gif wub.gif clap.gif friends.gif friends.gif ok.gif good.gif yu.gif victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 10 liepos 2010 - 13:31