Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Miko, fantastika 4u.gif Kiek tu vilties įneši 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Renatux, kaip džiugina tavo nuotaika ir optimizmas thumbup.gif Viskas turi būt gerai, tiesiog privalo thumbup.gif
Laikau kumštukus už jus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai, MIKO thumbup.gif clap_1.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(asiuklis @ 2010 07 20, 22:28)
Nuosirdziausi sveikinimai, MIKO thumbup.gif  clap_1.gif  nestuke.gif

Aciu labai wub.gif
Svarbiausia neabejoti rezultatu, pasitiketi gyd., pas kuri lankaisi.
Ramaus rezultatu laukimo kitoms mergaitems nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 07 20, 17:38)
Dar norėjau pasakyt, kad turiu aš blog'ą, kur pagrinde rašau apie savo IVF'us, jei yra noro, įmesčiau nuorodą,....

Būtų labai įdomu paskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 07 20, 15:38)
wub.gif  wub.gif Oi, kaip fainai, kad prisiminei wub.gif Kaip tu pati? Jau startavus? ax.gif
Dar norėjau pasakyt, kad turiu aš blog'ą, kur pagrinde rašau apie savo IVF'us, jei yra noro, įmesčiau nuorodą,

Taip, as jau startavus, ir jau net netoli finiso blush2.gif po savaiteles treciadieni suzinosim kaip ir kas smile.gif
Ir aisku, kad norim, imesk nuoroda i bloga, please mirksiukas.gif
Dideles dideles sekmes wub.gif wub.gif

QUOTE(sniege555 @ 2010 07 20, 17:31)
Renatux, kaip džiugina tavo nuotaika ir optimizmas  thumbup.gif  Viskas turi būt gerai, tiesiog privalo  thumbup.gif
Laikau kumštukus už jus  drinks_cheers.gif

Aciu labai labai uz palaikyma wub.gif , taip smagu nesijaust vienisai visam sitam laukime. As si kart kazkaip labai rami, ir dienos jau lyg greiciau eina, nei anuos kartus, ir ramuma tokia visam kune...
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 07 21, 11:54)
Būtų labai įdomu paskaityti  ax.gif

Blog'as ax.gif

QUOTE(*renatux* @ 2010 07 21, 12:03)
Taip, as jau startavus, ir jau net netoli finiso  blush2.gif  po savaiteles treciadieni suzinosim kaip ir kas  smile.gif

Oi, jau ir finišas šalia rolleyes.gif Aš skaičiavau skaičiavau, kad atsakymai bus tik paskutinėm rugpjūčio dienom, tai dar man laukt ir laukt doh.gif

Labai tikiuosi, kad pagaliau nusišypsos sėkmė tau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Viktoriuk, paskaičiau blush2.gif Aš badžiausi su Meropur ir nežinojau iš ko jis gaminamas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 21 liepos 2010 - 15:07
QUOTE(Sella @ 2010 07 21, 13:06)
Viktoriuk, paskaičiau  blush2.gif  Aš badžiausi su Meropur ir nežinojau iš ko jis gaminamas  doh.gif

Tai gal ir gerai, kad nežinojai biggrin.gif Įdomu, kaip man su tais vaistais seksis g.gif Nes susirodė aukštoji matematika ax.gif Ten visas tas maišymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 07 21, 16:08)
Tai gal ir gerai, kad nežinojai biggrin.gif Įdomu, kaip man su tais vaistais seksis g.gif Nes susirodė aukštoji matematika ax.gif Ten visas tas maišymas g.gif

Tai tikrai, kad geriau, kad nežinojau biggrin.gif

Nepergyvenk, nieko ten sudėtingo nėra su Meropur.Gydytojas taus paskirs kiek ampulių susileisti, o tuos miltukus reikia sumaišyti su pridėtu fiziologiniu skysčiu.Aš pradėjau nuo 3 ampuliu ir baigiau 1.Skaičiau, kad užauga geros kokybės kiaušialąstės nuo Meropur.

Beje, tai labai brangus vaistas, Italijoje viena dezute kainuoja apie 300 eur. doh.gif Gerai, kad man Meropur kompensavo 100 procentu.O tau irgi kompensuoja Meropur? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 21 liepos 2010 - 16:29
QUOTE(Sella @ 2010 07 21, 14:27)
Nepergyvenk, nieko ten sudėtingo nėra su Meropur.Gydytojas taus paskirs kiek ampulių susileisti, o tuos miltukus reikia sumaišyti su pridėtu fiziologiniu skysčiu.Aš pradėjau nuo 3 ampuliu ir baigiau 1.Skaičiau, kad užauga geros kokybės kiaušialąstės nuo Meropur.

Man jau paskirta pradinė dozė ax.gif 1 skysčio ir 2 miltelių buteliukai, viso 150 vienetų ax.gif Vat aš irgi skaičiau, kad geros kokybės kiaušialąstės būna ax.gif Tau šį sėkmingą kartą Menopur buvo skirta? ax.gif

Žinau, kad tai be galo brangūs vaistai, man kažkokią dalį kompensuoja, bet ne viską ax.gif iš tikrųjų, šių vaistų dar nepirkau, pradėjau nuo Suprefact, kad kiek išmėtyt mokėjimus, nes kažkaip nelabai dar sugalvojau, kaip mes šį kartą apmokėsim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viktoriukas*: 21 liepos 2010 - 16:32
Tai pas mus Italijoj geriau, mano itališkas nacionalinis sveikatos draudimas kaip minėjau Meropur padengė 100 proc. ax.gif Vat tik nesuprantu, kodėl Suprefact purškalas į nosį nekompensuojamas, kainavo apie 60 eur. unsure.gif

Taip, stimuliavausi paskutinį kartą su Meropur, ko pasekoje turiu augantį pilvuką. wub.gif To tau linkiu ir tau iš visos širdies. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 07 21, 17:35)
Taip, stimuliavausi paskutinį kartą su Meropur, ko pasekoje turiu augantį pilvuką. wub.gif  To tau linkiu ir tau iš visos širdies. 4u.gif

Sella! Tau pavyko?! Saunuole!
atsimenu tavo istorija dar is labai seniai.
Man labai istrigo tavo pasakojimas, kuriame pasidalinai mintimis apie daugybe nepavykusiu kartu. labai zavejausi ir semiausi ikvepimo is tavo ryzto bandyti dar ir dar karta!

sveikinu! 4u.gif
Atsakyti