Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

[quote=RositaK,2010 07 26, 09:21]
ar galiu tave irasyti sarasiukin rugpjuti? ax.gif cia jus gaudot antra leliuka? wub.gif o kokioje klinikoje? kiek turit snaigiuku?
aciu uz atsakymus,jau pergyvenau,kad reikes vyro,o jo nebus.
taip galit yrasyti mane sarasiukin rugpjuty,na bandysim antra leliuka prisisaukti,dar turime 7snaigutes vk. smile.gif
Papildyta:
Negaliu dar patiket, NT jau 100 kartu tikrinau lotuliukas.gif
4u.gif linkiu lengvo nestumo ir nuosirdziausi sveikinimai,sveikateles jums.
Atsakyti
QUOTE(saulyte25 @ 2010 07 27, 00:08)
taip galit yrasyti mane sarasiukin rugpjuty,na bandysim antra leliuka prisisaukti,dar turime 7snaigutes vk. smile.gif

padaryta mirksiukas.gif silumos maziesiems!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif , esu naujai prisijungusi, bet visame šiame sunkiame kelyje, jau esu labai daug nuveikusi, kažkada anksčiau bendravau kitu vardu 4u.gif paskui kai pavyko pastoti, atsirado kitų rupesčių ir nutolau nuo šio skyrelio, paskaitydavau, bet jau neberašydavau, nes laikui bėgant jau nebeliko daugumos senbuvių
esu dariusi 3IVF VK, trečiasis buvo sėkmingas, turim berniuką, ir kai jau nusprendėm, kad nėra ko laukti ilgai, reikia gaminti dar leliuką, darėme 3 kartus su šaldytais, bet dėja...dabar ketinu važiuoti pas Treijs pirmai konsultacijai, tikiuosi jis mums pagelbės, nes vienintelis kelias mums IVF, pas mane policistinės, kiaušintakių jau nebeturiu abiejų, dar prieš trečią IVF pašalinom, vyro turtas irgi labai buvo prastas, dabar po kelių metelių pažiūrėsim ar pasitaisė

renatux, labai už tave džiaugiuosi 4u.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif

o kas dėl IVF+ICSI, mums jį taikė visus tris kartus, po antro buvo užkibę, bet pradėjus kraujuoti viskas baigėsi nesekmingai, o trečiasis buvo tas sėkmingasis, kuriam viskas buvo gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 07 27, 10:10)
kiaušintakių jau nebeturiu abiejų, dar prieš trečią IVF pašalinom,

sveika 4u.gif ar galiu paklsuti kodel pasalinot? ir butent po pasalinimo ir pavyko pastoti po IVF? g.gif man pasalinus nepavyko tai ir klausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 07 27, 09:37)
sveika  4u.gif ar galiu paklsuti kodel pasalinot? ir butent po pasalinimo ir pavyko pastoti po IVF?  g.gif man pasalinus nepavyko tai ir klausiu  unsure.gif

pradžioj buvo labai plonyčiai ir susiraizgę kiaušintakiai, darėm 4IUI nepavyko, tada teko operuoti apendicitą, po jo padarius gimdos nuotrauką, paprastėjo reikalai su kiaušintakiais, galuose ties fimbrijom buvo užakę,2ivf dariau dar turėdama kiaušintakius, bet kadangi po antro pabėgo, nusprendėm, kad tie kiaušintakiai tik trukdo ir padarius 3IVF jau neturint kiaušintakių, viskas super thumbup.gif manau tas apsisprendimas pašalinti kiaušintakius, tikrai padėjo rezultatui
Atsakyti
o ar galite man tundrai papasakoti kaip vyksta IVF? ar labai skausminga? man pvz IUI buvo labai skausmingos, net po to porą dienų skaudėdavo pilvą, turiu užsilenkusią gimdą, ją reikėdavo prlaikyti kažkokiomis žnyplutėmis blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif silumos maziesiems!!

aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aksom @ 2010 07 27, 13:48)
o ar galite man tundrai papasakoti kaip vyksta IVF? ar labai skausminga? man pvz IUI buvo labai skausmingos, net po to porą  dienų skaudėdavo pilvą, turiu užsilenkusią gimdą, ją reikėdavo prlaikyti kažkokiomis žnyplutėmis  blush2.gif

sveika,na neysivaizduoju kaip vyksta iui,nes mes tik ivf darydavom,bet man tai si procedura neskausminga,tik kai stimuliuojiesi (augini kiausialastes) tas vaistu leidimasis nelabai malonus,po to kiausialasciu isemimas punkcijos budu,tu nieko nejausi nes duoda narkoze ir prabundi jau po visko smile.gif kai vyro spermiuka yleidzia y kiausialaste ir uzauga emrionukas,jei jis vystosi ir dalinasi tada gydytoja nustato tikslia diena ir tau jy eveda plonu kateteriu tiesiai y gimda,tai visiskai neskausminga,o po to sunkiausias periodas - laukimas.
linkiu sekmes ir gero rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2010 07 27, 12:48)
o ar galite man tundrai papasakoti kaip vyksta IVF? ar labai skausminga? man pvz IUI buvo labai skausmingos, net po to porą  dienų skaudėdavo pilvą, turiu užsilenkusią gimdą, ją reikėdavo prlaikyti kažkokiomis žnyplutėmis  blush2.gif

IVF embrionu isodinimas labai panasus i IUI , nes abiem atvejais reikia ideti i gimda..
Atsakyti
Sveikutes! Gal galit pasakyt kelinta c.d leidziami blokuojami vaistai startuojant su snaigutem?
P.s. Pas mane gimdos kaklelis taip pat uzlinkes,todel buvo imanoma embrionus isodint tik su narkoze...
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2010 07 27, 14:29)
Sveikutes! Gal galit pasakyt kelinta c.d leidziami blokuojami vaistai startuojant su snaigutem?
P.s. Pas mane gimdos kaklelis taip pat uzlinkes,todel buvo imanoma embrionus isodint tik su narkoze...

Man su snaigutėm natūraliam cikle jokių blokuojamų nebuvo g.gif
Atsakyti
Inero, taip musu pirmasis IVF plus ICSI buvo sekmingas iki galo, tik nesuprantu kodel antrasis nepavyko...nors viskas buvo ciki ciki...
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2010 07 27, 11:29)

Aš leidausi 21 CD mirksiukas.gif
Atsakyti