Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Ariwom @ 2010 08 03, 07:26)
as dvi savaites geriau Estrofema gleivines auginimui (per ta laika buvo kokios trys kontrolines apziuros echoskopu) ir tada vyko isodinimas  4u.gif

Ar su snaigutemis pavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte25 @ 2010 08 01, 23:55)
sveikos  smile.gif 
kazkaip labai cia ramu pas jus. as vel turiu klausimely  - kaip gydytoja nustato kada laikas snaigiuku ydejimui kai nera reguliarios menesines?

priklausomai nuo to ar deda naturaliam ar dirbtiniam cikle. Man dejo dirbtiniam- ty nebuvo dominuojancio folikulo, geriau Estrofema irgi apie dvi sav , tada pagal gleivines didi , nusprende kada des snaigutes ir sudejo. Kartais deda naturaliam cikle- kada atsiranda folikulas dominuojantis, tai deda tada, kada jis ovuliuoja ( paprastai vaistais sukelia ovuliacija), o kartais sake, net dirbtiniam cikle planuojant atsiranda dominuojantis, tada irgi deda tada, kai jis ovuliuoja. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 08 03, 10:52)
Ar su snaigutemis pavyko g.gif

keista, kad su svieziais nepavyko, o su snaigutem - taip 4u.gif dabar mums 13 savaiteliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 08 04, 09:18)
keista, kad su svieziais nepavyko, o su snaigutem - taip  4u.gif  dabar mums 13 savaiteliu  wub.gif

kaip smagu kad jums pavyko - sveikinu! :-)
as planavau jau sy cikla bandyti su snaigutem,bet dar teks palaukti kito nes naturliam man neiseis,nera reguliarios menesines,nuo kito ciklo pradesiu naudoti estrofem :-)

gal galit isbraukti mane os sarasiuko arba istaisyti rugpjuty y rugsejy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte25: 04 rugpjūčio 2010 - 13:39
QUOTE(saulyte25 @ 2010 08 04, 14:36)
gal galit isbraukti mane os sarasiuko arba istaisyti rugpjuty y rugsejy.

zinoma 4u.gif
kaip sekasi inmamai ir piccai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 08 04, 17:48)
zinoma  4u.gif
kaip sekasi inmamai ir piccai?  4u.gif

Labas RositaK,

As einu dar tik kitą antradienį pas daktarę. Tyrimai geri, bet nežinau kokią man schemą taikys, jei ilgąją, tai tik rugsėjo 6-ą pradėsiu leistis vaistus. Taigi truputį buvo pristabdyti mano planai liepos mėnesiui. Būtinai parašysiu kaip seksis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picca: 04 rugpjūčio 2010 - 19:26
Mergaites, gal kuri pastaruoju metu vaziavote i Lenkija vaistu? Mums labai reiketu gauti sviezia cekio kopija su dabartinem kainom - tad busiu dekinga jeigu pasidalinsite informacija 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 08 04, 07:18)
keista, kad su svieziais nepavyko, o su snaigutem - taip  4u.gif  dabar mums 13 savaiteliu  wub.gif

Dieve kaip smagu smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

As čia naujokė, bet šį skyrelį forume skaitau jau penkti metai ir visoms linkiu sėkmės, nes žinau, kaip sunku laukti to stebuklėlio. 4u.gif Pati šį kelią praėjau.

Parduodu visiškai naują Gonal F 900 IU pakuotę. Jei ką nors domina, žinutė yra skyrelyje "Vaistinėlė".
Atsakyti
Labukas visoms busimoms soske.gif
vis paskaitau, kaip JUMS sekasi, nes viska patyriau savo kailiu.
Noriu visas padrasinti siekt uzsibrezto tikslo, kad ir ilgus metus.
Rositele prirasyk prie apatinio saraso skaiciu 2, nes gydytoja parode du mazius su plakanciom sirdutem doh.gif
Va, koks atlygis po ilgu 7 meteliu lotuliukas.gif
Atsakyti
miko, fantastika!! thumbup.gif thumbup.gif Net šiurpuliukai nubėgo wub.gif Koks džiaugsmas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miko @ 2010 08 06, 11:29)
Rositele prirasyk prie apatinio saraso skaiciu 2, nes gydytoja parode du mazius su plakanciom sirdutem  doh.gif
Va, koks atlygis po ilgu 7 meteliu  lotuliukas.gif

Super zinia wub.gif wub.gif wub.gif du mazyliai is karto wub.gif
sveikinu 4u.gif
Atsakyti