[quote=pupppsis_22,2010 10 19, 12:57]
[quote=Indare,2010 10 19, 11:49]
Na, mes žadam keisti gyvenamąją vietą, tai dėl to į tiek darželių užsirašėm, neaišku kur gyvensim po dviejų metų
O ten tame rajone yra 4 darželiai, jei neklystu "Puriena", "Vaikystė", "Žilvytis", "Varpelis" (šitas truputį toliau).
"Vaikystėje" yra montesori grupės, bet ten man atrodo irgi didelės eilės ten. Aš leisčiau į "Purieną" jei būtų galimybė, nes daug gerų atsiliepimų yra apie šį darželį, draugių vaikai ten eina, tai labai patenkinti

O daugiausia neigiamų atsiliepimų esu girdėjusį apie "Žilvytį".
sveiki
seip maniskis jau 2metai lanko zilvyti ir galiu paneogti jusu ganda kad darzelis nekoks nes matau pati kad taip nera.direktore tikrai gera ir sukalbama.o musu aukletoje superine,10balu jei.ir patirties turi 35m su maziukais.ir izsiema su jais,dainuoja.mano net be asaru eina su noru.net sest atsikele mama as i darza noriu sako.viska ismoko ten ir be pampiu apseiti.del maisto irgi niekada nei veme nei skundesi vaikas.taip kad jai kaska nugirdote kaskur 1 manau reikia pasidometi jai nesunku o ne smeisti iskart.as ir daug girdziu apie kitus darzelius ir ju darbuotojus bet viesai nekalbu.
[/quote]
Oi kokia pikta mama

Aš nieko ir nešmeižiu, o domėjausi tikrai daug

Tiesiog sakau, kad girdėjau daug neigiamų atsiliepimų apie šį darželį, bet čia tik mano nuomonė. Čia ir yra tema, skirta aptarti darželius, sužinoti ne tik teigiamus, bet ir neigiamus dalykus. O kiekviena mama pasako savo nuomonę, įspūdžius ir pan. Mano draugių net 4 vaikai eina į šį darželį. Na, vienos jau nebeina, nes patyrė vaikas darželio traumą visam gyvenimui, nei į jokį daugiau darželį neįmanoma nuvest. Kitai liepdavo būtinai iki pietų pasiimti, nes vaikas neužmiega pietų ir trukdo kitiems, o jei nepasiimdavo skambindavo telefonu ir sakydavo ateikit, nes jūsų vaikas trukdo kitiems miegoti!!! Aišku, visur yra visokių auklėtojų ir visokių grupių ir apie kiekvieną darželį galima rasti ir gero ir blogo ką pasakyti.