Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

Nu, tikra lialia ta rožė wub.gif Tai ir ceckinuos. Kaip maxėj nesitikėjau, kad tooookia bus ax.gif Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
o kada geriausia iškast tą rožę ant koto g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 09 23, 14:33)
o kada geriausia iškast tą rožę ant koto g.gif

Nežinau, aš klausiau bet niekas neatsakė schmoll.gif tai jaučiu šeštadienį iškasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 09 23, 15:41)
Nežinau, aš klausiau bet niekas neatsakė schmoll.gif tai jaučiu šeštadienį iškasiu g.gif

o kodėl iškasat? ar dar ne anksti, juk jos ir pirmąsias šalnas patempia
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 09 23, 15:41)

aš gal ir mąstau kast,nes pas mane ji sode,paskuj nežinau kada vėl važiuosiu g.gif važiuojam savaitgali pabaigiamuosius darbus nudirbt,tai prie to pačio g.gif
Atsakyti
dar šiek tiek žiedų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
nila_ks nuotrauku kokybe thumbup.gif thumbup.gif ir ziedai labai mieli wub.gif
Atsakyti
nila_ks nuostabios jusu rozes wub.gif gal zinote ju pavadinimus?
Atsakyti
Ačiū zebrina, mamadonata 4u.gif 4u.gif

na nelabai atsimenu pavadinimų, gal paieškojus ir rasčiau baltos rožės dėžutę (maximinė) blush2.gif kažkaip niekados neužsirašau pavadinimų, o reikėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 09 23, 15:52)
aš gal ir mąstau kast,nes pas mane ji sode,paskuj nežinau kada vėl važiuosiu g.gif važiuojam savaitgali pabaigiamuosius darbus nudirbt,tai prie to pačio g.gif

Tai aš todėl ir planuoju, šeštadieni viska pasidaryti,nes vakarais nebegaliu nuvažiuoti po darbo, kol padarau šeimynai valgyti sutemsta doh.gif o jei užeis šalnos kita savaite, nenoriu rizikuoti g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti