QUOTE(Keter @ 2010 07 13, 00:18)
sveikos

patinka man sita tema
Palandoj tikrai smala verda

o kas neverda, tie sukrite i vandeni kaip begemotai guli
KETER
Prašome užsukti dažniau.
O tema yra tokia , kokią ją sukuria dalyviai.Jei norima išsiverkti , galima sukurti ašaringą temą, tik kas nuo to pasikeis? Dar pasikrausim ir svetimu liūdesiu , o kuo padėsi?
Yra žmonių, kuriems reikia išsikrauti neigiamas emocijas, jiems tada palengvėja, bet negatyvas niekur nedingsta, jis pereina pas kitus.Bent aš labai lengvai perimu kitų neigiamas emocijas.Nemoku savęs apginti.
Tavo parašas apie liūdesį. Ar tikrai yra rimta priežastis tam ar tik patiko mintis? Nereikia savęs programuoti neigiamoms emocijoms.Jos tada ir prikimba prie mūsų.
Nesupyk už pamokslą, bet keisk parašą į pozityvų.Juk daug yra gražių minčių ir apie laimę.Jei ją kviesi, tai ateis diena , kada ji pasibels.
Turiu relax programų, bet jos rusiškos, kadangi kitų kalbų nemoku, o rusiškuose tinklapiuose aplamai daug įdomių psichologinių dalikėlių yra.
PATRICIJA
kaip gaila, kad tokia laukta kelionė apsinešė nusivylimo dulkėmis.
Deja kai pliažai privatūs, tai nori, kad tais gultais naudotųsi, pinigėliai birėtų.Gauna dalį ir policininkai, kitaip nebūtų tokie uolūs.
O aplamai tai šaunuolė.Lakstai po Europą.
Mane irgi kelionėse užknisdavo tas nelemtas pinigų stygius.Negalėdavau atsipalaiduoti, nes pastoviai tekdavo į kainas žiūrėti.Gerai tiek , kad grupėje visi tokie būdavo, tai solidariai visi gyvendavom taupymo režimu.
Man dabar geriausia atrakcija vakarinis pasivažinėjimas po pušyną.
O valgyti visai nesinori.Kieme jau agrastai atsirado, žirnius renku, avietės jau pradeda džiūti.Du kg pamečiau.
RASELE ar šiandien irgi dalyvausi "šlapių marškinėlių " konkurse ?
Kol dar "vėsu" einu gėlių laistyti.