Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gauti išsamios literatūros apie šunis?

QUOTE(Jolančiukė @ 2006 01 09, 21:49)
As aplankiau 3 IKI prekybos centrus, bet to zurnalo neradau g.gif Kaip suprantu, jis neseniai isleistas, o gal as klystu?

Oi, aš į pirkau gal lapkričio mėnesį. Iš pradžių buvo du žurnalai, bet jo kaina ~10 Lt, tai iš kart nepirkau. Vėliau pamačiau tik vieną, tad jau nebesvarščiau biggrin.gif
Tiesa, pačiame leidinyje parašyta, kad "galima įsigyti ir šalies knygynuose", pabandyk ten paiešoti g.gif Arba prašyti Canines nupirkti ir kaip nors perduoti
Atsakyti
Jeigu gyvenate Kaune, tai LVA, kur yra VetInfo redakcija yra ir knygynėlis. Ten yra visi Vetinfo numeriai pirkti, šitie žurnaliukai, o taip ir ir įvairių knygų rusų kalba apie šunų veisles, auginimą, dresūrą ir aišku gydymą...
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2006 01 09, 22:42)
Jeigu gyvenate Kaune, tai LVA, kur yra VetInfo redakcija yra ir knygynėlis. Ten yra visi Vetinfo numeriai pirkti, šitie žurnaliukai, o taip ir ir įvairių knygų rusų kalba apie šunų veisles, auginimą, dresūrą ir aišku gydymą...

Canine, aš Klaipėdoje gyvenu ax.gif
Labai norėčiau paprašyt ax.gif Gal galėtume susitart, kad tu nupirktum ir man perduotum kaip nors ax.gif Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif Mes už savaitės parsivešim Sibiro haskiuką, o kaip augint šunis labai mažai info turim ax.gif Būtų tikrai gerai gauti pradžiai nors tuos žurnaliukus.
Jei tu nelabai gali, nori ar pan, gal tada galėtum sužinot to knygyno numeriuką, gal jie kaip nors man išsiųstų g.gif Nors toks manau, sudėtingesnis variantas.
Atsakyti
CANINE,
paaiskink konkreciai kur yra ta VetInfo redakcija ir tas knygynelis? Kaip vadinasi? Koks adresas? Kokiam rajone? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kaune, Vilijampolės rajone (čia netoli nuo Kauno pilies). Adresas Tilžės 18. Įėję į centrinius rūmus paklauskite budėtojo, kur vetinfo redakcija, arba knygynėlis randasi ir parodys Jums. Šiaip tai žiūrint nuo centrinių rūmų tas korpusas yra į kairę einant. Paėjus taku ne pirmos durys, o antros. iš karto einant pro šalį per didelius langus matosi ofisas jų... Tada įėjus į holą užeinate į knygynėlį. Pasistengsiu sužinoti jų telefono nr.
Jolančiuke, tik nežinau kaip galėčiau Jums perduoti, nes į Klaipėdą, tai dar ilgai ilgai nežadu važiuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo canine: 10 sausio 2006 - 23:59
QUOTE(canine @ 2006 01 10, 23:58)

Jolančiuke, tik nežinau kaip galėčiau Jums perduoti, nes į Klaipėdą, tai dar ilgai ilgai nežadu važiuoti...

Tig gal per parodą kam nors perduoti, kad nuvežtų Jolančiukei?
Atsakyti
O aš pagalvojau ir nutariau, kad man to žurnalo nereikia. Vargu ar atrasiu ten kokių nors stebuklų ir naujienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2006 01 10, 23:58)

Tiesiog gal galima būtų į Klaipėdą vykstantį autobusą įdėt, jei nesunku.. 4u.gif

O pinigėlius aš taip pat įdėčiau į autobusą, važiuojantį į Kauną,arba į saskaitėlę persiųsčiau mirksiukas.gif

Galima ir paštu jei ką išsiųst.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2006 01 11, 08:25)
O aš pagalvojau ir nutariau, kad man to žurnalo nereikia. Vargu ar atrasiu ten kokių nors stebuklų ir naujienų smile.gif

Stebuklų neatrasim, bet mums, pirmą kart auginantiems šuniuką, manau tikrai praverstų ax.gif
Atsakyti
Buvau šiandien knygynėlyje tam, Sakė pas juos belikęs 1 numeris blink.gif O kur platintojai išvežioję, tai jie net nežino.
Rida, o kas gali būti parodol iš Klaipėdos? Apart Eolo_arfos aš nieko toj pusėj gyvenančio nežinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2006 01 11, 21:37)
Buvau šiandien knygynėlyje tam, Sakė pas juos belikęs 1 numeris  blink.gif  O kur platintojai išvežioję, tai jie net nežino.
Rida, o kas gali būti parodol iš Klaipėdos? Apart Eolo_arfos aš nieko toj pusėj gyvenančio nežinau. smile.gif

Vadinas, žurnalo jau nematysiu verysad.gif Ką gi, apsieisiu be jo kaip nors ax.gif Ieškojau pas mus knygynuose-neradau.
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 01 11, 22:18)
Vadinas, žurnalo jau nematysiu verysad.gif Ką gi, apsieisiu be jo kaip nors ax.gif Ieškojau pas mus knygynuose-neradau.

Nusipirk jei rusiskai skaitai parodoj ssitos leidyklos knyga, tik vadinasi sibirskij haski rusiskai, labai gera knyga.

user posted image
Atsakyti