Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gauti išsamios literatūros apie šunis?

As bandau susitarti kad man "COMPLETE BOOK OF DOG TRAINING" išverstu... nes noriu kad ir sese ir MB paskaitytu. o ir as pati sau atsibodau du savo lėtu skaitymu. jeigu vertėja (draugė) sutiks - dalinsimės.... mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai didelis darbas tokia knyga isversti. sekmes smile.gif
o jei tikrai versite, tai butinai pasidalinkite, nes dar dabar nemazai zmoniu nemoka anglu kalbos
Atsakyti
Jei kas nemoka anglų kalbos, gali nueiti į tinklapy, kuris verčia iš anglų kalbos į rūsų.. Spausti čia Gal kam bus lengviau ax.gif
Atsakyti
man atrodo dabar yra daugiau nemokanciu rusu kalbos, o ne anglu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pituke @ 2006 04 14, 08:25)
man atrodo dabar yra daugiau nemokanciu rusu kalbos, o ne anglu  lotuliukas.gif

Gal.. biggrin.gif Bet ką gi, norėjau padėti toms, kurios moka rusų blush2.gif
Atsakyti
smile.gif domiuosi sunimis...maciau,knygynuose pasirode nauja dalis- Kinologija2....gal kas turit? blink.gif apie ka toji knyga? rolleyes.gif
Atsakyti
O kuom skiriasi Kinologijos 1 dalis nuo 2 ? antra yra pirmos tesinys, ar papildyta pirma? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kur isigyti knygu anglu kalba apie sunu kirpima? ar tik parodose galima? o gal yra dar kur nors, negi reiks artimiausios parodos laukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natyte: 14 spalio 2006 - 16:41
Ieskau butent siu:

Ben Stone
The Stone Guide to Dog Grooming for All Breeds

ir

Poodle Clipping and Grooming by Shirlee Kalstone

laukiu pasiulymu i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natyte: 14 spalio 2006 - 18:03
QUOTE(tati @ 2006 03 22, 10:26)
91 psl A4 formato lapais. Galiu atsiusti, tik parasyk savo el. pasta, pvz man i asmenine zinute

Ar butu galima ir man sia knygute, nes isigijome vokieciu avigani, o ji dresuoti butina o literaturos nulis. Labai prasau. Aciu is anksto

Loreta
kurtieji@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(lorra @ 2006 10 16, 15:26)
Ar butu galima ir man sia knygute, nes isigijome vokieciu avigani, o ji dresuoti butina o literaturos nulis. Labai prasau. Aciu is anksto

Loreta
kurtieji@mail.ru

O į profesionalų dresuotoją nenorit kreiptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natyte @ 2006 10 14, 18:03)
Ieskau butent siu: 

Ben Stone
The Stone Guide to Dog Grooming for All Breeds

ir

Poodle Clipping and Grooming by Shirlee Kalstone

laukiu pasiulymu i AZ

Yra paprastas būdas- atsisiųsti knygą iš internetinių parduotuvių, pvz Amazon.com ji kainuoja (pirmoji apie 25USD). Esu siuntusis ne vieną knygą- viskas OK, ateina greit ir be problemų.
Atsakyti