As bandau susitarti kad man "COMPLETE BOOK OF DOG TRAINING" išverstu... nes noriu kad ir sese ir MB paskaitytu. o ir as pati sau atsibodau du savo lėtu skaitymu. jeigu vertėja (draugė) sutiks - dalinsimės....

tikrai didelis darbas tokia knyga isversti. sekmes 
o jei tikrai versite, tai butinai pasidalinkite, nes dar dabar nemazai zmoniu nemoka anglu kalbos

o jei tikrai versite, tai butinai pasidalinkite, nes dar dabar nemazai zmoniu nemoka anglu kalbos
Jei kas nemoka anglų kalbos, gali nueiti į tinklapy, kuris verčia iš anglų kalbos į rūsų.. Spausti čia Gal kam bus lengviau

man atrodo dabar yra daugiau nemokanciu rusu kalbos, o ne anglu

QUOTE(Pituke @ 2006 04 14, 08:25)
Gal..

Gal kas zinote, kur isigyti knygu anglu kalba apie sunu kirpima? ar tik parodose galima? o gal yra dar kur nors, negi reiks artimiausios parodos laukt

Ieskau butent siu:
Ben Stone
The Stone Guide to Dog Grooming for All Breeds
ir
Poodle Clipping and Grooming by Shirlee Kalstone
laukiu pasiulymu i AZ
Ben Stone
ir
laukiu pasiulymu i AZ
QUOTE(tati @ 2006 03 22, 10:26)
91 psl A4 formato lapais. Galiu atsiusti, tik parasyk savo el. pasta, pvz man i asmenine zinute
Ar butu galima ir man sia knygute, nes isigijome vokieciu avigani, o ji dresuoti butina o literaturos nulis. Labai prasau. Aciu is anksto
Loreta
kurtieji@mail.ru
QUOTE(lorra @ 2006 10 16, 15:26)
Ar butu galima ir man sia knygute, nes isigijome vokieciu avigani, o ji dresuoti butina o literaturos nulis. Labai prasau. Aciu is anksto
Loreta
kurtieji@mail.ru
Loreta
kurtieji@mail.ru
O į profesionalų dresuotoją nenorit kreiptis?

QUOTE(Natyte @ 2006 10 14, 18:03)
Ieskau butent siu:
Ben Stone
ir
laukiu pasiulymu i AZ
Ben Stone
ir
laukiu pasiulymu i AZ
Yra paprastas būdas- atsisiųsti knygą iš internetinių parduotuvių, pvz Amazon.com ji kainuoja (pirmoji apie 25USD). Esu siuntusis ne vieną knygą- viskas OK, ateina greit ir be problemų.