sveikos mamytes, nuo rugsejo eisime i ziogiuku grupe:) ar yra mamyciu kurios ten pat atves vaikucius?

QUOTE(linciulis @ 2012 08 26, 14:33)
sveikos mamytes, nuo rugsejo eisime i ziogiuku grupe:) ar yra mamyciu kurios ten pat atves vaikucius?

Mano bernuzelis taip pat ziogeliu grupe zygiuos, jau antrus metus

o tai papasakokit kaip ten kas? kaip aukletojos ir pan? ar yra kokia ugdymo veikla? kaip ten puoduko reikalai ir visa kita idomu.. neramu nors tu ka:)
QUOTE(linciulis @ 2012 08 26, 14:33)

Sveikos, mamytės,
nuo rugsėjo pirmosios mano damutė į "žiogiukus" žygiuos

iš anksto dėkoju už komentarus

QUOTE(sonatukas.v @ 2013 07 03, 10:46)
Sveikos, mamytės,
laukiu komentarų tų mamyčių, kurių vaikučiai jau lanko šį darželį, truputuką neramu darosi... nors mano mažoji jau lanko privatų darželį, bet įdomu, kuo skirsis šis nuo privataus...

Mano antrasis nuo rugsėjo eis į Žiogelius. Prieš kelis metus ten ėjo brolis

Sveikos, mamytės,
laukiu komentarų tų mamyčių, kurių vaikučiai jau lanko šį darželį, truputuką neramu darosi... nors mano mažoji jau lanko privatų darželį, bet įdomu, kuo skirsis šis nuo privataus...
Laba diena,
Na aš tai sėkmingai leidžiu savo antrąjį vaikiuką į šį darželį, tik mes einame į "Boružėlių"grupę, iš tiesų būna visko, ne visada būna taip kaip norisi, bet svarbiausia viską iš karto pasakyti tiesiogiai auklėtojai, ir problemą galima išspręsti:)
O šeip darželis kaip darželis, daro jie visokius darbelius karts nuo karto, eina pasportuoti į aktų salę, būna spektakliukas koks atvažiuoja, ar lėlių teatriukas:)
Sėkmės Jums ir Jūsų mažylei:)

Laba diena,
Na aš tai sėkmingai leidžiu savo antrąjį vaikiuką į šį darželį, tik mes einame į "Boružėlių"grupę, iš tiesų būna visko, ne visada būna taip kaip norisi, bet svarbiausia viską iš karto pasakyti tiesiogiai auklėtojai, ir problemą galima išspręsti:)
O šeip darželis kaip darželis, daro jie visokius darbelius karts nuo karto, eina pasportuoti į aktų salę, būna spektakliukas koks atvažiuoja, ar lėlių teatriukas:)
Sėkmės Jums ir Jūsų mažylei:)
Sveiki,jungiamės ir mes prie naujokų,nuo rugsėjo atkeliaujam i Žiogelių grupę
kolkas kyla daug klausimų,nes pirmąjį savo vaikutį teks leisti į darželi,bet tikiuosi viskas bus gerai

QUOTE(sonatukas.v @ 2013 07 10, 14:39)
sveiki, mes taip pat pradedame keliauti i zioguku grupe

mes irgi Žiogiukai. Kol kas sekasi mums puikiai, nuo vakar miega pietų ir viskas vyksta be ašarų. Tik labai susinepatogina ir išsigąsta rytais, kai girdi kitus vaikučius verkiančius
o šiaip tai esu visiškai rami, nes auklėtojos puikios (žinau, nes pas tas pačias dičkį savo vedžiau). Kaip kitiems grupiokams sekasi?

Sveikos mamytes, gal turit informacijos apie darzelio grupes. Mano vyrukui 3su puse. Norim keisti darzeli, girdejom geru atsiliepimu apie si.
Dabartiniam pasidare problema, nes naujoji aukletoja pastoviai rekia ant vaiku ir neuzsiima su jais (net maciau kelis kart kaip papurte)... net prie menes nesugeba susitvardyt. Kalbejau su direktore, bet pagerejimo nera, vaikas vien pamates aukletoja i asaras puola...
Mano vaikas ganetinai jautrus ir is letesniu. Gavosi taip kad jauciasi uzguitas, del to nusprendeme keisti darzeli kol dar neivare kompleksu kokiu. Nes jau matau neigiamas pasekmes... ir neketinu su tuo taikytis
Tiesiog noretus rasti vaikui grupe kur jis gerai jaustusi ir as galeciau ramiai jaustis ir negalvot kad ten ji skraudzia
Dabartiniam pasidare problema, nes naujoji aukletoja pastoviai rekia ant vaiku ir neuzsiima su jais (net maciau kelis kart kaip papurte)... net prie menes nesugeba susitvardyt. Kalbejau su direktore, bet pagerejimo nera, vaikas vien pamates aukletoja i asaras puola...
Mano vaikas ganetinai jautrus ir is letesniu. Gavosi taip kad jauciasi uzguitas, del to nusprendeme keisti darzeli kol dar neivare kompleksu kokiu. Nes jau matau neigiamas pasekmes... ir neketinu su tuo taikytis

Tiesiog noretus rasti vaikui grupe kur jis gerai jaustusi ir as galeciau ramiai jaustis ir negalvot kad ten ji skraudzia

Sveiki,
Na aš jau antrą vaiką leidžiu į šitą darželį, ir mano nuomonė yra gera:)
Dukrą pradėjau leisti nuo trijų metukų į " Žuvyčių" grupę. Dabar sūnus keliauja į " Boružiukų" grupę, jam 2,5 metukų. Tikrai eina noriai. Kitose grupėse auklėtojos taip pat dirba geros. Bet čia tik mano nuomonė
Na aš jau antrą vaiką leidžiu į šitą darželį, ir mano nuomonė yra gera:)
Dukrą pradėjau leisti nuo trijų metukų į " Žuvyčių" grupę. Dabar sūnus keliauja į " Boružiukų" grupę, jam 2,5 metukų. Tikrai eina noriai. Kitose grupėse auklėtojos taip pat dirba geros. Bet čia tik mano nuomonė