Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčiai su vyru

QUOTE(Aidutea @ 2010 12 14, 17:55)
teisybe, ne kitaip... Persistengiau lepindama... doh.gif  Na bet is jo tenorejau, kad matytu ir mane, ne tik nelemtus savo kompiuterius. Nes mat apie tuos aparatus jis gali kalbet ir visa nakti nesustodamas, bet tik uzsimenu apie namu buiti. sakes! iskart miego uzsimano ir sako nebludyk lotuliukas.gif 
Siandien jis manes atsiprase, sako nepyk, buvau pagiringas, graziai atsiprase (nors ir be geliu biggrin.gif ) ... Na taip, kai jam pagirios jis labai sunkiai serga, o as mat jo neparsiveziau puskilometrio, teko grizt ryta pesciomis per salti ir skaudancia galva. Pasimaisiau ne vietoje ir ne laiku. Pykti ir isliejo. suteikiau antra sansa ir jam ir sau. norisi sulipdyt seima ir apsislifuoti, nes issidraskyti visada galima, o plius ir ne taip ilgai slifuojames tik geri 3 metai.
Beabejo visi kaip vienas kartojo, ne karo metas, vyru bus, bet anei kaip neisivaizduoju kito, net nupurto. o dar zinant tokiu atveju, kai merginos palieka savuosius, veliau gailisi tai padariusios, nes ir naujasis ne ka geresnis.

O prie viso to, nusivyliau ir mama, kai reikejo palaikymo, tepasake tiek, daryk kaip jaucia sirdis, o siandien per klaida gavau jos siusta sms ne man, bet apie mane, tai buvo man smugis, kaip taip galima savo dukteri smerkti, niekaip nesuprantu...  verysad.gif Vienintele sesuo mane tepalaike is burio artimuju. Va tokiais atvejais ir supranti, kuo gali pasitiketi.

Nesupyksiu merginos jei pasakysit jog kvailai elgiuos, man labai svarbi bet kokio zmogaus nuomone, o jei tas zmogus patyres kazka panasaus ypatingai 4u.gif

Motina - tikra kvaisa (atsiprasau), kaip taip galima? Siulau nepergyventi, nusiraminti, tikrai viskas susitvarkys. Butinai surasi iseiti is tokios situacijos. O pradeti siulau nuo paprastu dalyku: 1. pradeti myleti ir gerbti SAVE; 2. turi tiek veiklos: darba ir moksla - tai ir domekis jais, susirask nauju draugu (vaikinu butu neblogai kuo daugiau) ir 3. siulau del jo nieko nedaruti: jokiu jam valgyt, skalbt ar dar ko nors - tegul pagyvena savo proteliu, gal supras... As dabar tokioj situacijoj, kai tiesiog nusibodo vyrui aiskinti savo tiesas. As nusprendziau nieko nebedaryti. Jau 3 diena kaip kenciu. I nieko, gyva, sveika ir nervai ramumoj, zinok LABAI PADEDA nekreipti i ji demesi thumbup.gif
Atsakyti
tik tas suvokimas per 3 dienas neateina.
visos nelaimės ir pykčiai būna tada kai mėginam pakeisti kitą. keiskimės pačios. mąstykim jų kryptim, nenuolaidžiaujant, bet vadovaujantis vyriška logika.

mums dabar lengvesnis etapas, nes gyvenam abu pagal "vyrišką logiką", kas mano auksui nelabai jau žiūriu pradeda patikt, ieško santykiuose to kas liko už durų, tų, už kurių viskas nebuvo vertinama.o aš tų durų neatidarinėju, o kam? palikau viską ten. man gerai dabar.
jei akžko nepadarei šiandien, vadinasi nereikėjo, antraip būtų viskas atsitikę taip, kaip norėjai padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2010 12 17, 22:07)
Motina - tikra kvaisa (atsiprasau), kaip taip galima? Siulau nepergyventi, nusiraminti, tikrai viskas susitvarkys. Butinai surasi iseiti is tokios situacijos. O pradeti siulau nuo paprastu dalyku: 1. pradeti myleti ir gerbti SAVE; 2. turi tiek veiklos: darba ir moksla - tai ir domekis jais, susirask nauju draugu (vaikinu butu neblogai kuo daugiau) ir 3. siulau del jo nieko nedaruti: jokiu jam valgyt, skalbt ar dar ko nors - tegul pagyvena savo proteliu, gal supras... As dabar tokioj situacijoj, kai tiesiog nusibodo vyrui aiskinti savo tiesas. As nusprendziau nieko nebedaryti. Jau 3 diena kaip kenciu. I nieko, gyva, sveika ir nervai ramumoj, zinok LABAI PADEDA nekreipti i ji demesi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pradejau ziuret saves, nelisti vyrui i akis. na valgyt pagaminu, bet tik is to, ka parnesa jis, pati nebeperku is savu pinigu, kad jam skaniau pagamint. I parduotuve siunciu tik ji, tegul pajaucia kaina ir kiek as neuzdyrbu ir atlyginimo neparnesu. isskalbiu, susitvarkau ir viskas tuom uzsibaigia.
Pasikeite vyriokas ir demesys atsirado ir net kas keisciausia nuvykus i svecius nepasake nei puse pikto zodzio apie mane, o anaiptol, girt pradejo. neaiski man cia ta vyru psichologija, oi kaip neaiski lotuliukas.gif
Atsakyti
moteris turi logiką, vyrui gerai kaip yra. va ta moteriška logika ir trukdo.
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2010 12 19, 22:55)
drinks_cheers.gif pradejau ziuret saves, nelisti vyrui i akis. na valgyt pagaminu, bet tik is to, ka parnesa jis, pati nebeperku is savu pinigu, kad jam skaniau pagamint. I parduotuve siunciu tik ji, tegul pajaucia kaina ir kiek as neuzdyrbu ir atlyginimo neparnesu. isskalbiu, susitvarkau ir viskas tuom uzsibaigia.
Pasikeite vyriokas ir demesys atsirado ir net kas keisciausia nuvykus i svecius nepasake nei puse pikto zodzio apie mane, o anaiptol, girt pradejo. neaiski man cia ta vyru psichologija, oi kaip neaiski  lotuliukas.gif

Aidutes, sakiau gi kad veikia drinks_cheers.gif Tu tik jam nenusileisk. O dar zinai man koki patarima dave viena "sena teta" (juokauju, siapi moteriske viresne uz mane kokiu 10 m): sake, tu su juo kalbek tik tuomet kai jis tave kalbina. Atsakai jam i jo klausimus ir tiek, pati, sako per daug nesidomek, nelyska jam i duse (cia tik tam tikra laika, siaip antra puse reik dometis). Ir neliesk jo (ta prasme jei nori tave pabuciuot - lai buciuoja i skruosta, o ne tu ji buciuok). Nerealiai, man veiki kai kokia savaite, kita taip darau, auksinis vyras pasidaro thumbup.gif Tai va. Tegul JIS pripranta rupintis TAVIMI, juk jis vyras, o ne tu, Jis - ale stiprioji lytis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2010 12 21, 20:44)
Aidutes, sakiau gi kad veikia  drinks_cheers.gif Tu tik jam nenusileisk. O dar zinai man koki patarima dave viena "sena teta" (juokauju, siapi moteriske viresne uz mane kokiu 10 m): sake, tu su juo kalbek tik tuomet kai jis tave kalbina. Atsakai jam i jo klausimus ir tiek, pati, sako per daug nesidomek, nelyska jam i duse (cia tik tam tikra laika, siaip antra puse reik dometis). Ir neliesk jo (ta prasme jei nori tave pabuciuot - lai buciuoja i skruosta, o ne tu ji buciuok). Nerealiai, man veiki kai kokia savaite, kita taip darau, auksinis vyras pasidaro  thumbup.gif  Tai va. Tegul JIS pripranta rupintis TAVIMI, juk jis vyras, o ne tu, Jis - ale stiprioji lytis  tongue.gif

Auksiniai zodziai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia as pagal save pastebejau,tada jokiu pykciu.
Atsakyti
QUOTE(aaandainnn @ 2010 06 15, 21:37)
Net nezinau ka bedaryt,su vyru gyvenam beveik metai kartu ir viskas buvo grazu nu bet jau kokie 3-4 menesiai diena is dienos pykciai,ir mane taip jis supykdo kad negaliu  dvi dienas su juo net sneket.. labai islepintas jis padarai valgyt tai jam nelaiku tai jam per daug o as jauciu nepagarbai

g.gif yra du variantai , arba išmokysi , nes netupinėsi aplink ...bet daug kantrybės ir sveikatos tam reikia
arba padarysi viską taip kaip nori ir tapsi visiškai, visur kame ,jam tarnaite ...
Atsakyti
.sveikos. :) ar jus daznai pykstates su savo vyrais
?ir pagrin :mmm :mmm de del ko? :D omusu pykciai pagrinde del pinigu
Atsakyti
Kodėl jūs tai norit žinoti ?
Atsakyti
Na maniskiui po 2 metu pertraukos vel uzejo doh.gif
Praeita karta nekalbejo menesi ax.gif
Idomu kaip baigsis si karta g.gif
Vaiksccioja po namus susiraukes, isejo i savo darbo kambari miegot.
Sake, kad is jo nieko neprasyciau verysad.gif
Is parduotuves gryzo su pirkiniu maiseliu maisto bei gerimu ir sedi uzsidares jau antra diena.
Mane tai siutina. Vakar ryte bandziau kalbeti, bet veltui unsure.gif
Pasuko mane suemes per pecius ir isstume is kambario.
Aisku pyksta jis ant manes, nes su drauge isvaziavau i kluba pasisokt, nors sake, kad jei isvaziuosi, gali negryzt unsure.gif
bet argi tai jau toks baisus nusikaltimas?
Neisvaziavau juk as su kokiu meiluziu i Palanga 2 parom.
Pasokau pora val ir gryzau.
Pats tikrai yra daug daugiau prisidirbes ax.gif
Gyvenam beveik 20 metu kartu.
Jei sulauksim neissiskyre, bus liepos men 20
Ka patartumes mamytes?
Yra du vaikai.
vienas beveik suauges, kitas mazesnis.
Darba turiu, bet atlyginimas minimalus.
Kita savaite laukia bendri reikalai del nekilnojamo turto pirkimo.
O jis uzsisiko
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 05 19, 11:41)
Na maniskiui po 2 metu pertraukos vel uzejo  doh.gif
Praeita karta nekalbejo menesi  ax.gif
Idomu kaip baigsis si karta  g.gif
Vaiksccioja po namus susiraukes, isejo i savo darbo kambari miegot.
Sake, kad is jo nieko neprasyciau  verysad.gif
Is parduotuves gryzo su pirkiniu maiseliu maisto bei gerimu ir sedi uzsidares jau antra diena.
Mane tai siutina. Vakar ryte bandziau kalbeti, bet veltui unsure.gif
Pasuko mane suemes per pecius ir isstume is kambario.
Aisku pyksta jis ant manes, nes su drauge isvaziavau i kluba pasisokt, nors sake, kad jei isvaziuosi, gali negryzt  unsure.gif
bet argi tai jau toks baisus nusikaltimas?
Neisvaziavau juk as su kokiu meiluziu i Palanga 2 parom.
Pasokau pora val ir gryzau.
Pats tikrai yra daug daugiau prisidirbes  ax.gif
Gyvenam beveik 20 metu kartu.
Jei sulauksim neissiskyre, bus liepos men 20
Ka patartumes mamytes?
Yra du vaikai.
vienas beveik suauges, kitas mazesnis.
Darba turiu, bet atlyginimas minimalus.
Kita savaite laukia bendri reikalai del nekilnojamo turto pirkimo.
O jis uzsisiko

Suaugęs vyras rodo ožius kaip mažvaikis.
Jei nesijauti kalta, tai ir neatgailauk.
Dėl tokių nesąmonių žmonės nesiskiria.
Atsakyti
Labai i neatgailauju, nes nematau cia nieko tragisko.
As jo juk neiskeiciau
Labiausiai nervina ta ore tvyranti itampa
Kai praeina pro sali, veidas pilnas neapykantos. Susiraukes kaip subine
Net nesinori kalbint ar isvis susidurti
Jei paduotu skyrybom, turbut tai butu apsurdiskiausia teismui girdeta priezastis
Atsakyti