QUOTE(Aidutea @ 2010 12 14, 17:55)
teisybe, ne kitaip... Persistengiau lepindama...
Na bet is jo tenorejau, kad matytu ir mane, ne tik nelemtus savo kompiuterius. Nes mat apie tuos aparatus jis gali kalbet ir visa nakti nesustodamas, bet tik uzsimenu apie namu buiti. sakes! iskart miego uzsimano ir sako nebludyk
Siandien jis manes atsiprase, sako nepyk, buvau pagiringas, graziai atsiprase (nors ir be geliu
) ... Na taip, kai jam pagirios jis labai sunkiai serga, o as mat jo neparsiveziau puskilometrio, teko grizt ryta pesciomis per salti ir skaudancia galva. Pasimaisiau ne vietoje ir ne laiku. Pykti ir isliejo. suteikiau antra sansa ir jam ir sau. norisi sulipdyt seima ir apsislifuoti, nes issidraskyti visada galima, o plius ir ne taip ilgai slifuojames tik geri 3 metai.
Beabejo visi kaip vienas kartojo, ne karo metas, vyru bus, bet anei kaip neisivaizduoju kito, net nupurto. o dar zinant tokiu atveju, kai merginos palieka savuosius, veliau gailisi tai padariusios, nes ir naujasis ne ka geresnis.
O prie viso to, nusivyliau ir mama, kai reikejo palaikymo, tepasake tiek, daryk kaip jaucia sirdis, o siandien per klaida gavau jos siusta sms ne man, bet apie mane, tai buvo man smugis, kaip taip galima savo dukteri smerkti, niekaip nesuprantu...
Vienintele sesuo mane tepalaike is burio artimuju. Va tokiais atvejais ir supranti, kuo gali pasitiketi.
Nesupyksiu merginos jei pasakysit jog kvailai elgiuos, man labai svarbi bet kokio zmogaus nuomone, o jei tas zmogus patyres kazka panasaus ypatingai

Siandien jis manes atsiprase, sako nepyk, buvau pagiringas, graziai atsiprase (nors ir be geliu

Beabejo visi kaip vienas kartojo, ne karo metas, vyru bus, bet anei kaip neisivaizduoju kito, net nupurto. o dar zinant tokiu atveju, kai merginos palieka savuosius, veliau gailisi tai padariusios, nes ir naujasis ne ka geresnis.
O prie viso to, nusivyliau ir mama, kai reikejo palaikymo, tepasake tiek, daryk kaip jaucia sirdis, o siandien per klaida gavau jos siusta sms ne man, bet apie mane, tai buvo man smugis, kaip taip galima savo dukteri smerkti, niekaip nesuprantu...

Nesupyksiu merginos jei pasakysit jog kvailai elgiuos, man labai svarbi bet kokio zmogaus nuomone, o jei tas zmogus patyres kazka panasaus ypatingai

Motina - tikra kvaisa (atsiprasau), kaip taip galima? Siulau nepergyventi, nusiraminti, tikrai viskas susitvarkys. Butinai surasi iseiti is tokios situacijos. O pradeti siulau nuo paprastu dalyku: 1. pradeti myleti ir gerbti SAVE; 2. turi tiek veiklos: darba ir moksla - tai ir domekis jais, susirask nauju draugu (vaikinu butu neblogai kuo daugiau) ir 3. siulau del jo nieko nedaruti: jokiu jam valgyt, skalbt ar dar ko nors - tegul pagyvena savo proteliu, gal supras... As dabar tokioj situacijoj, kai tiesiog nusibodo vyrui aiskinti savo tiesas. As nusprendziau nieko nebedaryti. Jau 3 diena kaip kenciu. I nieko, gyva, sveika ir nervai ramumoj, zinok LABAI PADEDA nekreipti i ji demesi