Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčiai su vyru

QUOTE(aaandainnn @ 2010 06 16, 12:58)
o ir rimtai dabar galvoju kad cia as per daug is jo galbut noriu...
Taip. Jūs per daug iš jo norit! Darykit ir toliau viską pati! Jis juk pinigus jums duoda! Teisybė, moterie, vyrai lai nieko nedaro, o mes tik šokinėkim aplink. mirksiukas.gif

Ir kam aš turėčiau dėkoti už savo draugą? Auksas, ne vyras. Net mano marškinius man į darbą išlygina smile.gif Dievaž, tikrai kažkam labai labai ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 06 16, 13:13)

Ir kam aš turėčiau dėkoti už savo draugą?

Sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 06 16, 12:13)
Ir kam aš turėčiau dėkoti už savo draugą? Auksas, ne vyras. Net mano marškinius man į darbą išlygina smile.gif Dievaž, tikrai kažkam labai labai ačiū. smile.gif

Uosvei padekoki biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienas megsta buti palepinamas kavos puodeliu i lova, vakariene ar sutvarkyta buitimi. Kitas dalykas yra, kai pati moteris stengiasi apimti visus namu kampus, o po to skundziasi, kad nevertina jos. O ar vyras jusu viso to praso?
Atsakyti
Oi ne uosvei, o anytai doh.gif biggrin.gif
O jau tada sau uz pasirinkima. Nes auklejima atsinesame is namu. Jei buvo visa laika tik popintas, tai sunku iprocius pakeisti.

O tai ko pykti ant B, jei jis praziopso savo susirikimus? Dievazi darzelinuka kazkoki ten turit. Baikit jus apie ju tupineti, jum paciai nesove i galva, kad kvailai elgiates? Tikrai spyrio i minksta vieta reikia jums abiems.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 06 16, 13:15)

QUOTE(Shania @ 2010 06 16, 13:16)
Uosvei padekoki biggrin.gif
Reiks matyt ir sau ką pasidovanot už tai ir būtinai uošvienei bigsmile.gif 4u.gif
QUOTE(ptashka @ 2010 06 16, 13:18)
Kiekvienas megsta buti palepinamas kavos puodeliu i lova, vakariene ar sutvarkyta buitimi. Kitas dalykas yra, kai pati moteris stengiasi apimti visus namu kampus, o po to skundziasi, kad nevertina jos. O ar vyras jusu viso to praso?
Aš ir galvoju, kad kai kurios moterys labai įsijaučia į feminizmą. Jos nori būti lygios su vyrais, viską daryti tai ką ir jie daro smile.gif To pasekoje štai taip ir nutinka viskas. smile.gif

Skaičiau SM'e kaip moteris privertė vyrą po gimdymo rūpintis vaiku ir namais. Nieko nedarė pati ir skundėsi vyrui, kaip jai yra sunku, kaip ji nespėja ir t.t. Pasirodo suveikė mirksiukas.gif

Tad siūlau priminti vyrui, kad jūs ne tarnaitė, o jei ir taip, lai moka papildomus pinigus. Ir kodėl jūs turite prisiminti visus jo susitikimus. Lai nenueina kartą, du, gaus papeikimą darbe. smile.gif Juk ne jūsų bėdos, o jo. smile.gif
Nereikia stengtis būti stipria ir viską sugebėt pačiai.

Namuose aš galiu pasikeisti lemputė, pasikabinti lentyną, bet man smagiau kai tai padaro už mane vyras, ir dar man kavos rytais į lovą atneša. smile.gif
Atsakyti
Butent. Pati moku stiklaini atsukti, bet niekada to nedarau, nes kam tada vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 06 16, 13:27)
Butent. Pati moku stiklaini atsukti, bet niekada to nedarau, nes kam tada vyras biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Aš kartą bandžiau užsispyrusi jį atsukti, bet B subarė ir atidarė. Tai kažkaip ir nesivarginu persitempti riešo smile.gif Lai suka smile.gif

Taip, prisimenu aš jo susitikimus ir egzaminus. Bet neinu iš paskos ir nesakau. Užmirš, pats kaltas. smile.gif Jei prašo manęs priminti, aš mielai užsirašau. O kol ne prašo nedarau.
Su maistu irgi, aš tingiu, jis padaro, jis negali ruošiasi egzam, aš padarau smile.gif O dažnai ir abu darom smile.gif Ir namus kartu tvarkom, kai nespėjam kuris nors, padaro kitas smile.gif
Reikia tik susikalbėjimo, pagarbos ir supratimo. smile.gif Be šių dalykų nieko nebus, net santykių.
Atsakyti
Paslapti isduosiu, rieso pasitempti visai nereikia. Ikisi buko peilio galiuka i sona, po dangciu, siek tiek spusteli, ileidi oro, pasigirsta toks ciokst, statai stiklaini ant stalo ir atsuki be jokiu pastangu. Cia tam atvejui, jei B namuose nebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 06 16, 13:35)
Paslapti isduosiu, rieso pasitempti visai nereikia. Ikisi buko peilio galiuka i sona, po dangciu, siek tiek spusteli, ileidi oro, pasigirsta toks ciokst, statai stiklaini ant stalo ir atsuki be jokiu pastangu. Cia tam atvejui, jei B namuose nebutu mirksiukas.gif
Ačiū, praverčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bandysiu suimt save istikruju daug geru patarimu cia mergaites paraset...
Didelis aciu. 4u.gif
Tikiuos kad viskas bus gerai.. O ir as stengsiuos dabar kitaip mastyti..
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 06 16, 13:35)

Off topicas, bet kitais metais to dangtelio geriau nenaudoti...
Atsakyti