[quote=MELETA***,2010 06 16, 08:45]
Vis dėlto, manau kad tokiam vyro elgesiui yra visgi kažkokia priežastis. Jis gal nesąmoningai nori jums kažką tuo pasakyti. Kažkas turbūt ir jo paties netenkina.
[/quote]
nieko jis pasakyt nenori, jis toks yra ir nekitoks, ir kitoks jau nebus.
[quote=Shania,2010 06 16, 12:24]
Geras...NEMUSA...jo majo, nuo kada cia vyro gerumo kriterijus.
[/quote]
čia tiesa
[quote=Carpe diem,2010 06 16, 13:11]
[/quote]
pati pagal parašymą nei vyro nei vaikų neturit, parašykit, kai turėsit, įdomu bus
[quote=Dieter,2010 06 16, 15:23]
Tad ji su juo gražiai susitarė, kad jis apsikeis su ja vietom namuose. Ji jam rodys ką reikia daryti, ką ji daro namuose, kiek tai pastangų kainuoja. Patikėkit, draugė sakė suveikė.
[/quote]
ir manot kad visi vyrai vienodi? pasiūlot ir jis iškart sutinka
nejuokaukit.
beja, kaip pasikeisit, juk jis dirba, o ji namie, tai negi ji eis į jo darbą, o jis namie tupės
[quote=aaandainnn,2010 06 16, 22:00]
ar tas pacias siuksles isnest ,(butu kaip lietuvoj su siukslem pati issinesciau) gyvenam anglijoj cia kitokia tvarka...
[/quote]
tai tipo anglijoj šiukšles neša vyrai
ir jei taviškis neišneš, jau neprestižas. nesąmonė
aš namie retai šiukšles nešu, man jos netrukdo, nes ir kitiem netrukdo. o jei jau nėra kur dėt įduodu b ar vaikui, išneša
[quote=DOMINUKE,2010 06 22, 09:23]
Mano vyras su manim jau ketvirta diena nesikalba.Ir taip visada kai tik susipykstam .Mane tie nesnekejimai tiesiog pjauna,nesuprantu ka duoda tas nekalbejimas
[/quote]
patikėk, jis nesupranta ką duotų susipykus kalbėjimas.
[quote=himeira,2010 07 14, 13:22]
dar su jo mamyte 3 metus gyvenam tai ir ja ponia reikia aptarnaut
[/quote]
tai ji invalidė?
[quote=AllEyezOnMe,2010 08 02, 02:40]
kokios siuolaikines kartos triesles. Dirba blin vyras uzdirba atnesa pinigu, ir dar turi indus plaut blem kai boba namie sedi kas cia per debilizmai? Nenuostabu kad tikru vyru rusys niksta, nes tik po padu rusys atsirado. Vyras ir turi but tikras, o ne mazgote!
[/quote]
nusišneki. dabar dirbančių moterų daugiau nei vyrų. beja, dabar vyrai tokie ištižę, kad dažniau renkasi vaikus namie augint, nei dirbt darbe.
[quote=Subjektyvi,2010 08 02, 11:40]
Negaliu susilaikyti . Tu daryk tą ar aną, tu to nedaryk. Suprantama, kad nedirbanti moteris užsiimanti vaikų ir namų reikalais per dieną gali pavargti kaip šuo. Bet jei vyras per dieną buvęs darbe (dar priklauso nuo to, koks tas darbas - fizinis ar intensyvus protinis) dar yra šokdinamas - na sorry panos.
[/quote]
nesupratau...tai tipo jei jis dirba, o aš ne, tai jis savo lėkštės negali išsiplaut? negali pasiimt valgyt? negali pasigamint valgyt, išmaudyt vaiko, nueit į parduotuvę? tai tada negali ir prie tv sėdėt, geriau žmona už jį pasėdės, ji gali už jį ir wc laikraštį paskaityt ir į telefono skambučius atsiliept, juk gali su jo draugais ir alų išgert, į rungtynes nueit, JUK JIS PAVARGĘS, JIS JUK DIRBO, JIS NIEKO NEGALI.
[quote=Terezza,2010 08 02, 21:56]
Čia aš matau ne vyro terorą, o jūsų, kaip moters, nesveiką požiūrį
[/quote]
labai su jumis sutinku
[quote=Subjektyvi,2010 08 03, 11:51]
Nei jūs žinot, nei ką, mažiau čia pasakokit apie mano gyvenimą. Maniškis ir indus rankom plauna (nors yra indaplovė, jam tai malonumas - relaksas), ir pats rankom ką nori prasiskalbia, ir su siurbliu vaikštinėja, ir veją pjauna, ir vonias šveičia, ir valgyt kasdien gamina (aš namie negaminu), ir vaikus į mokyklą ar iš jos parveda, ir maišus iš maksimų ar turgaus tempia. Viską darom abu,
[/quote]
pirmiau paskaityk mėlynai, paskui labai atidžiai paskutinį sakinuką