Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

Sveikos.
Perskaičiau temą, bet neradau, kad būtų kalbama apie du žiedus ant vieno piršto. Ar nešiosit kuri ant to paties piršto sužadėtuvių ir vestuvinį žiedą? Aš kuo toliau, tuo labiau noriu šituos du žiedukus "sujungti", nes man žiedais apkrauti pirštai schmoll.gif o sužadėtuvių žiedelis toks mielas, kad norisi kasdien šalia turėti ax.gif
Dabar suku galvą kokį rinktis, kad abu derėtų tarp savęs g.gif Įkeliu nuotrauką sužadėtuvių žiedo ir laukiu komentarų 4u.gif
user posted image

QUOTE(EdAn @ 2010 06 19, 17:37)

nuostabūs jūsų žiedai wub.gif

QUOTE(Bembis1 @ 2010 06 22, 13:18)
Vestuves uz menesio, o mes dar ziedu neturime!!!

ne mes vieni tokie karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 14:21)
as lieku prie tradiciniu ziedu.
dar sakoma, kad ziedas turi but lygus, be papuosimu, tada ir gyvenimas seimyninis bus ramus.
jeigu ziedai su brangakmeniais, tai negerai,ypac kai lyg perskirtu zieda. prisauks skyrybas.
man asmeniskai net negrazu tie visi mandri papuosimai, nes tada vestuviniai zieda net neatrodo kaip vestuviniai.

papuosalus megstu,turiu grazu zieduku,auskaru su deimantais, bet vestuviniai man turi but klasika wub.gif o kai norisi kazka mandresnio visada uzsidet galima kazka kitka  ant kt rankos

kiekvienas renkasi pagal skoni ir poreikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 17, 22:04)
Sveikos.
Perskaičiau temą, bet neradau, kad būtų kalbama apie du žiedus ant vieno piršto. Ar

as rinkciausi geltono aukso klasikini zieduka max iki 4 mm plocio, manau kad turetu graziai atrodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2010 07 18, 10:13)
as rinkciausi geltono aukso klasikini zieduka max iki 4 mm plocio, manau kad turetu graziai atrodyti mirksiukas.gif

man irgi arčiausiai širdies toks variantas, tik norėjau išgirsti ir kitų nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 12:21)
papuosalus megstu,turiu grazu zieduku,auskaru su deimantais, bet vestuviniai man turi but klasika wub.gif o kai norisi kazka mandresnio visada uzsidet galima kazka kitka  ant kt rankos

drinks_cheers.gif pritariu! smile.gif

QUOTE(pim @ 2010 07 17, 22:04)
Sveikos.
Perskaičiau temą, bet neradau, kad būtų kalbama apie du žiedus ant vieno piršto. Ar nešiosit kuri ant to paties piršto sužadėtuvių ir vestuvinį žiedą? Aš kuo toliau, tuo labiau noriu šituos du žiedukus "sujungti", nes man žiedais apkrauti pirštai schmoll.gif  o sužadėtuvių žiedelis toks mielas, kad norisi kasdien šalia turėti ax.gif

geltono aukso klasikinis 4u.gif manau, žiūrėtųsi nuostabiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avellana @ 2010 07 18, 12:21)
drinks_cheers.gif pritariu! smile.gif
geltono aukso klasikinis 4u.gif manau, žiūrėtųsi nuostabiai blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 13:21)
dar sakoma, kad ziedas turi but lygus, be papuosimu, tada ir gyvenimas seimyninis bus ramus.
jeigu ziedai su brangakmeniais, tai negerai,ypac kai lyg perskirtu zieda. prisauks skyrybas.
man asmeniskai net negrazu tie visi mandri papuosimai, nes tada vestuviniai zieda net neatrodo kaip vestuviniai.

Atsiprašau, bet gal dar ir Kalėdų seneliu tiki? Velykų zuikučiais? Ir dantukų fėjomis? Na negaliu skaityti tokių nusipezėjimų... žinai, kad tik žiedas lemtų vedybinio gyvenimo sėkmę tai pasaulyje visi sau laimingi gyventų, drugeliai plasnotų ir skyrybų nebūtų. Gi skonio reikalas, kas nori, tokius žiedus ir renkasi... čia tik simbolis, papuošalas ir nieko daugiau. Ir jau tikrai ne nuo to priklauso vedybinio gyvenimo kokybė. Nebent visokiom lengvatikėm smagiau prisiklausyti bobučių paistalų ir tikėti, kad "tinkamą" žiedą nusipirkus daugiau nieko nebereikės daryti ir snigs migdolais iš dangaus.
P.S. pati aš kol kas jokių žiedų neturiu, o kai rinksiuosi, tai rinksiuosi, kas man gražu ir tiek.
Komentuoti nereikia, nežadu diskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 07 18, 15:58)
Komentuoti nereikia, nežadu diskutuoti.

Nors prasei nekomentuoti, bet negaliu nepagirti uz labai teisingus zodzius 4u.gif

Is patirties...pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 07 18, 16:23)
Nors prasei nekomentuoti, bet negaliu nepagirti uz labai teisingus zodzius 4u.gif

Is patirties...pritariu mirksiukas.gif

As irgi sutinku, su anksciau issakyta nuomone 4u.gif
As taip pat netikiu sitom nesamonem ir visokiais prietarais. Mes pasirinkom klasikinius ne del kazkokiu ten mociuciu ,,sapalioniu'' apie laime, o todel, kad mum sis variantas labiausiai patinka ir norim tiesiog klasikos, be jokiu mandrybiu.
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 18, 20:10)
As irgi sutinku, su anksciau issakyta nuomone  4u.gif
As taip pat netikiu sitom nesamonem ir visokiais prietarais. Mes pasirinkom klasikinius  ne del kazkokiu ten mociuciu ,,sapalioniu'' apie laime, o todel, kad mum sis variantas labiausiai patinka ir norim tiesiog klasikos, be jokiu mandrybiu.

aisku kad kiekvienam savo...mes norejom kazko kitokio,nors mano mb pries buvo visas akutes ir t.t. bet kai rinkomes ziedus isirinkom stai tokius tik pas mus po dvi akutes http://www.auksogija...premium-18.aspx
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 14:21)

100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos ka manot apie tokius ziedeliu, tik galbut dvieju spalvu. mes vis dar neisirinke, va sitas man patiko blush2.gif
Atsakyti