QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 13:21)
as lieku prie tradiciniu ziedu.
dar sakoma, kad ziedas turi but lygus, be papuosimu, tada ir gyvenimas seimyninis bus ramus.
jeigu ziedai su brangakmeniais, tai negerai,ypac kai lyg perskirtu zieda. prisauks skyrybas.
man asmeniskai net negrazu tie visi mandri papuosimai, nes tada vestuviniai zieda net neatrodo kaip vestuviniai.
papuosalus megstu,turiu grazu zieduku,auskaru su deimantais, bet vestuviniai man turi but klasika

o kai norisi kazka mandresnio visada uzsidet galima kazka kitka ant kt rankos
Atsiprašau, bet gal dar ir Kalėdų seneliu tiki? Velykų zuikučiais? Ir dantukų fėjomis? Na negaliu skaityti tokių nusipezėjimų... žinai, kad tik žiedas lemtų vedybinio gyvenimo sėkmę tai pasaulyje visi sau laimingi gyventų, drugeliai plasnotų ir skyrybų nebūtų. Gi skonio reikalas, kas nori, tokius žiedus ir renkasi... čia tik simbolis, papuošalas ir nieko daugiau. Ir jau tikrai ne nuo to priklauso vedybinio gyvenimo kokybė. Nebent visokiom lengvatikėm smagiau prisiklausyti bobučių paistalų ir tikėti, kad "tinkamą" žiedą nusipirkus daugiau nieko nebereikės daryti ir snigs migdolais iš dangaus.
P.S. pati aš kol kas jokių žiedų neturiu, o kai rinksiuosi, tai rinksiuosi, kas man gražu ir tiek.
Komentuoti nereikia, nežadu diskutuoti.