Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(jolli513 @ 2010 07 20, 20:30)
labas mergaites, perskaiciau ir dabar jau pasigirsiu bigsmile.gif mes ziedukus taip pat uzsisakem darytis, nes tokiu, kokius pagaliau nusprendem, kad grazus, nepavyko gauti niekur. Tai darom ir uz padaryma mokam 400lt uz du  clap.gif . Dabar supratau kaip pigiai 4u.gif  4u.gif

o kokius ziedukus uzsakete?... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 07 21, 00:21)
o kokius ziedukus uzsakete?... bigsmile.gif

Musiskiai gana paprasti, balto ir geltono aukso, ir maniskis su deimantuku bus blush2.gif , kai padarys pabandysiu ikelti. Jie tokie tvarkingi sakyciau, jokios graviuros, nes man nepatinka graviruoti, ir meilei mano taip pat jie per saldus atrodo. Beto as nelabai suprantu kai ziauriai daug priraito ten ant tu ziedeliu visko g.gif , nes tada jie jau nebevestuviniai atrodo unsure.gif . Bet cia tik man gal taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 07 21, 22:33)
Musiskiai gana paprasti, balto ir geltono aukso, ir maniskis su deimantuku bus blush2.gif , kai padarys pabandysiu ikelti. Jie tokie tvarkingi sakyciau, jokios graviuros, nes man nepatinka graviruoti, ir meilei mano taip pat jie per saldus atrodo. Beto as nelabai suprantu kai ziauriai daug priraito ten ant tu ziedeliu visko g.gif , nes tada jie jau nebevestuviniai atrodo unsure.gif .  Bet cia tik man gal taip atrodo blush2.gif

ir as taip galvoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 07 21, 22:35)
ir as taip galvoju  drinks_cheers.gif

thumbup.gif Klasika su trupuciu skoningos fantazijos va ir viskas. Ane ax.gif
Atsakyti
user posted image

cia mano ziedelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 07 21, 21:09)
cia mano ziedelis  4u.gif

Gražus, bet apšviečia visą žiedelį, tai neįmatau ar ten kombinuotas auksas ar visas balto aukso? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 21 liepos 2010 - 21:50
tai dvi juosteles raudono aukso, viena balto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 07 21, 23:09)
user posted image

grazus! thumbup.gif
Atsakyti
O man su ziedais gavosi pravalas doh.gif Brangusis uzsake ziedus, kalbejom, kad geltono aukso klasikiniai 5mm plocio.
O gavom raudono aukso ir dar mano ziedas per didelis verysad.gif Nunesiau susimazinau, bet del spalvos galvojom galvojom ka daryti ir nusprendem, kad db busim su tokiais, o veliau brangusis nupirks toki zieda kokio noriu. Neperdarinejam ziedu, nes laiko nebe daug liko, nebenoriu stresu schmoll.gif nes ir taip jau ziedu laukem du menesius, kol perdaris ir vel atsius, tai ir nesulauksim isvis verysad.gif
Atsakyti
Aš pasitarusi su supermamom dėl klasikinių žiedų šiandien nunešiau auksą juvelyrei ir lauksiu rugpjūčio 26-osios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 22, 15:58)
Aš pasitarusi su supermamom dėl klasikinių žiedų šiandien nunešiau auksą juvelyrei ir lauksiu rugpjūčio 26-osios  thumbup.gif

Super! Saunuole mirksiukas.gif Lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 07 21, 22:09)
user posted image

super mano skonio ziedelis, tik pas mus viena juostele balto aukso, kita rusisko, o per viduri griovelyje eina 5 briliantai pas mane ir vienas pas jauniki mano biggrin.gif
Foto dar neturiu, kai turesim fotkes- idesiu jusu teismui 4u.gif
Atsakyti