Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(pim @ 2010 07 28, 17:41)
Aš supratau ką parašėt, bet skaičiau dukart  biggrin.gif Mes irgi turim to geltono/raudono aukso (kaip ir jūsų) žiedus. Auksą mes gavom iš tėvelių ir jis vadinamas rusišku auksu. O tas geltonas turkiškas auksas man  schmoll.gif Mano būsima anyta turi visus papuošalus iš to geltono turkiško, tai atrodo kaip šarka blush2.gif švyti visa blush2.gif

Man irgi tas turkiskas/geltonas negrazus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 28, 18:31)
Man irgi tas turkiskas/geltonas negrazus blush2.gif

O man lb grazus blush2.gif
Atsakyti
Štai mūsiškiai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjubė: 29 liepos 2010 - 11:43
QUOTE(Vėjubė @ 2010 07 29, 12:33)
Štai mūsiškiai ax.gif

user posted image

man nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2010 07 29, 13:39)
man nerodo  verysad.gif

iš naujo įkėliau, nes bandau susipažinti su nuotraukų kėlimo sistema blush2.gif
Atsakyti
Štai mūsiškiai ax.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 07 29, 10:33)
Štai mūsiškiai ax.gif

user posted image

labai grazus, mes irgi apsisprendem daryt klasikinius po visu ieskojimu, saves tik gaila, kad tiek laiko praleidau ieskodama kazko ko neradau. Tai va bus klasikiniai, na mano dar su akute ar akutem ax.gif
Atsakyti
Štai mūsiškiai ax.gif

user posted image

grazuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 29, 14:23)
labai grazus, mes irgi apsisprendem daryt klasikinius po visu ieskojimu, saves tik gaila, kad tiek laiko praleidau ieskodama kazko ko neradau. Tai va bus klasikiniai, na mano dar su akute ar akutem ax.gif

Aš ir neapsisprendžiau, kiek akučių dėti, tai juvelyras pasiūlė, kad jas dėti bus galima sukaktuvių proga, gal kas 5 ar 10 metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 29, 13:23)
labai grazus, mes irgi apsisprendem daryt klasikinius po visu ieskojimu, saves tik gaila, kad tiek laiko praleidau ieskodama kazko ko neradau.

drinks_cheers.gif mes irgi ir vienų norėjom ir kitų, kol galiausiai nusprendėm, kad klasikiniai mums gražiausi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 29, 14:19)
drinks_cheers.gif mes irgi ir vienų norėjom ir kitų, kol galiausiai nusprendėm, kad klasikiniai mums gražiausi biggrin.gif  wub.gif

Pas mus buvo tas pats drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 29, 14:19)
drinks_cheers.gif mes irgi ir vienų norėjom ir kitų, kol galiausiai nusprendėm, kad klasikiniai mums gražiausi biggrin.gif  wub.gif

Mes visa laika norejom klasikiniu ax.gif
Atsakyti