Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (12-oji tema)

QUOTE(jums @ 2010 09 10, 11:49)
O Ametiste nebuvot? Mes ten planuojam darytis  4u.gif

mes ten igi daremes, likom lb patenkinti wub.gif bet yra kas liko ir nepatenkinti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos "mergaites" ax.gif užejau i ši foruma ir aciu jum radau spredimą, turiu močiutės dovanota ziedeli ji pati jo net nenesiojo , pirko islydimui bet isaugojo ir atiteko po kelesdesimt metu man tongue.gif kadangi jis platus , svarsciau kaip ji paivairinti , bet pusdieni paskaiciusi foruma visgi nusprendziau issaugoti ta zieduka , isskyrus tai kad reikes papoliruot,ar papildyt siek tiek nes noriu blizgesnio , manau to ir pakaks, na o MB gaminsis sake nori klasikinio panasu, tik jis pergyvena kad nepripras prie ziedo ir pames rolleyes.gif reikes vesti i juvelyrines ziureti kokio plocio jam patogu butu, kad nejaustu ziedelio, nes zinau jei jaus kad kaskas ant rankos jisai ji sukines , nuimines , toks jau yra nenustygtsantis smile.gif foto mano ziedelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 11 rugsėjo 2010 - 15:11
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 11, 17:09)
Sveikos "mergaites"  ax.gif  užejau i ši foruma  ir aciu jum radau spredimą, turiu močiutės dovanota ziedeli ji pati jo net nenesiojo , pirko islydimui bet isaugojo ir atiteko po kelesdesimt metu man  tongue.gif  kadangi jis platus , svarsciau kaip ji paivairinti , bet pusdieni paskaiciusi  foruma visgi nusprendziau issaugoti ta zieduka , isskyrus tai kad reikes papoliruot,ar papildyt siek tiek  nes noriu blizgesnio , manau to ir pakaks, na o MB gaminsis sake nori klasikinio  panasu, tik jis pergyvena kad nepripras prie ziedo ir pames  rolleyes.gif  reikes vesti i juvelyrines ziureti kokio plocio jam patogu butu, kad nejaustu ziedelio, nes zinau jei jaus kad kaskas ant rankos  jisai ji sukines , nuimines , toks jau yra nenustygtsantis smile.gif  foto mano ziedelis

o koks cia jo plotis skaitosi? g.gif siaip tavo vyro turetu buti tokio pat plocio kaip tavo, nes kitu atveju bus skirtingi. ir man tai kazkaip keistai, kai merginos storas, o vyro plonas.. maniskis irgi nenesiojo ziedu iki tol, tai pora menesiu miegojo be ziedo, nes jam tino pirstas, o dbr susigyveno su juo ir viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
Na koks yra plotis toks (siaip nezinau reikia nest pas juvelyra) na o ziedo negadinsi juolab mociutes dovanoto na as nesiaurinciau jei maniski siauresni nesiotu, nezinau koki pasirinks jis , svarbu jam patogu butu. istiesu manau tekstura svarbiau nei plotis . ax.gif skonio klausimas neginčijamas , bet dekui uz nuomone smile.gif
Atsakyti
Nėra skirtumo ar vyro siauresnis ar bus platesnis. Čia panašiai, kaip vyrai ima lygųl, o merginos dar svarovskiukų įsideda. Pažiūrėjus atrodo kasdieninis... Tai va, skonio reikalas smile.gif

Labai gražu, kai išsaugosi močiutės dovaną smile.gif

Pagal storį manyčiau bus 9-10 mm. Tik verta pagalvoti ar "nešus" pirštelis.

Atsakyti
Žinau kad gal šusti , turiu analogiška sidabrini žiedą vos siauresni , forma plotis beveik toks pats , vasara kai karšta tinsta pirštai tada šuto , paprastai tai ne, bet aš su juo ir miegodavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 11, 23:08)
Žinau kad gal šusti , turiu analogiška sidabrini žiedą  vos siauresni  , forma plotis beveik  toks pats , vasara  kai karšta tinsta pirštai tada  šuto , paprastai tai ne, bet aš su juo ir miegodavau  smile.gif

Tai su vestuviniu irgi miegosi, ar kiekvieną kart nusiėminėsi smile.gif ?
Aš pamiršau, kad vestuvinis žiedas yra: ir miegu, dirbu, plaunu... nesujaučia, labai patogus.

O tavo žiedelį atnaujins juvelyras ir bus super cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 09 11, 21:54)
Tai su vestuviniu irgi miegosi, ar kiekvieną kart nusiėminėsi smile.gif ?
Aš pamiršau, kad vestuvinis žiedas yra: ir miegu, dirbu, plaunu... nesujaučia, labai patogus.

O tavo žiedelį atnaujins juvelyras ir bus super cool.gif

Kaip pavydziu... unsure.gif mes su vyru pirkom gana platokus ziedus ir lig siol negalim prie ju priprasti.. bet manau ne del plocio,labiau del to kad jie ne isgaubti,o tiesus,labai nepatogu,visa laika jauciu ir tenka vis nusiimti pailsinti pirsteli... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 09 11, 23:39)
Kaip pavydziu...  unsure.gif  mes su vyru pirkom gana platokus ziedus ir lig siol negalim prie ju priprasti.. bet manau ne del plocio,labiau del to kad jie ne isgaubti,o tiesus,labai nepatogu,visa laika jauciu ir tenka vis nusiimti pailsinti pirsteli...  rolleyes.gif

idomu idomu g.gif cia turbut nuo zmogaus priklauso ax.gif mus ir biski gasdino,kad masyvus ziedai...na sveria nemazai,pirmas kokias 5 dienas tikrai ji jauciau,db viska darau,niekad nenusiimu,plotis tai isvis, galvoju,nemaiso,kad ir 10mm butu,musu irgi neisgaubti,bet nesunta pirstas,nors nera labai platus,mb sako galejo buti platesnis doh.gif man uztenka,bet jei butu platesnis-nesupykciau biggrin.gif

frezija,plociui pamatuoti nereikia juvelyro,yra liniuote biggrin.gif is foto 9-10mm,fainas thumbup.gif
Atsakyti
Bent kiek mes domėjomės žiedais pas juvelyrus ir dar pažįstamas yra juvelyras jis patarė darytis 5-6mm, tai žiedų plotis, su kuriuo visada patogiai jausiesi.
O dėl pločio dabar daugelis merginų renkasi kuo platesnį, nepaklauso juvelyrų, o paskui dejuoja, kad nepripranta, kad neišgaubti ir pan.

Viena pagrindinė taisyklę atmint reikia, kas vestuvinį žiedą nešiosi kasdien, todėl jis turi būti patogus.

Kaip kam platūs lb patogūs, bet, kaip juvelyras sako, viskas priklauso nuo piršto. Nes kažkur yra riba ir nebepatartina darytis platesnio smile.gif
Atsakyti
jau kurį kaiką seku šią temą, ir pamenu, kad ankstesnėse minėjot "super fit" ar "easy fit" žiedų ypatybę ax.gif mes planuojam gamintis žiedus būtent tokius, tik gal galit priminti kaip tiksliai vadinasi šis bruožas? blush2.gif
Atsakyti
frezija,plociui pamatuoti nereikia juvelyro,yra liniuote biggrin.gif is foto 9-10mm,fainas thumbup.gif
[/quote]

As ne Lietuvoj neturiu siuo metu ziedo tongue.gif
Bet siaip mociutes zieda apsimovusi jo nejauciau susliejo su pirstu,isgaubtas ir nestoras labai atogus pasirode , del nepatogumo ateityje net nepergyvenu

su vestuviniu kogero nemiegosiu , jau dabar suzadetuviu, ir sidabrini pradejau nusiimti nes kaskaip erzint pradejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 12 rugsėjo 2010 - 15:16