Visai neseniai atveze mano BBW siuntinuka su zvakemis, tai dabar uostineju ir stebiuosiu kaip is tikruju kvapai gali but kitokie realybej nei aprasyme ar siaip tikimasi. Is esmes, tai visi skanus ir nebuvo jokio bjauraus kvapo (na vienas nusivylimas visgi yra), bet yra vieni uz kitus skanesni vistiek....
Taigi emiau 4 zvakes (isivaizdavau, kad visas dideles paemiau, bet pasirode susisapnavau ir viena maza nugriebiau): '
snow apple mint', 'pineapple mango', 'sun-ripened raspberry' ir
'sunflower' (sita mazyte).
Realiai norejau tik avietines, bet su siuntimu neapsimoka vienos imt, po to paieskojau dar ka turi jie, radau tokiu, kur parduotuvese neuzmaciau (t.y. visos sios 4 tokios yra), gavau koduka siuntimui uz $1, tai galvoju paimsiu visas - na blogiausiu atveju nunesiu i parduotuve grazint. Aisku tikejausi, kad visos bus niam niam. Taigi apie kiekviena placiau:
*
'Pineapple mango' - tikejausi dideles saldes is sios zvakes, tai labiausiai galvojau del jos imt ar ne, bet realybej superine pasirode: turi ir mango saldumo, ir ananaso rugstumo (siaip stipresnis ananaso kvapas, mango vos vos).
*
'Sunflower' - tikejausi to siemku kvapo (t.y. ne tik geles, ziedu, bet ir paciu seklu), o realiai toks gelinis, saldus kvapelis. Na nepasakyciau, kad cia saulegrazu kvapas, bet kvepia tikrai skaniai. Vistik dar svarstau noriu jos ar ne, nes kvapas saldus, stiprus, tai nezinau kiek patiks, o ir mazute ji, tai kazkaip gaila tiek moket....
*
'Snow apple mint' - patiko pavadinimas, tai nieko is anksto nesitikedama emiau ja. Realiai kvapas svelnus metinis, gal kiek primena 'mint chocolate' kvapa (t.y. metos ir sokoladas - tik svlenesnis), o ne su obuoliais maisyta, bet isikvepinus uzsiuodzia ir vos vos juntami obuoliai. Kvapas malonus, bet nera toks, kad butu super ('Tis this season' man zymiai labiau kaledom kvepia, o siaip, kad ir cinamonine zvake man labiau patinka ziemai).
*
'Sun-ripened raspberry' - va i sia zvake dejau didziausias viltis: isivaizdavau sultingas, kvepiancias avietes, o realiai gavua avietini tualeto gaivikli.

Na nera toks pats blogiausias variantas, bet tikrai nekoks - tos avietes tokios nusigarave, uzuodziamos tik labai pasistengus, o pagrindinis kvapas yra muilo, tai kaip ir sakiau, primena tualeto gaivikli (nors ir tie geriau kvepia). Sita be kalbu keliauja atgal i parduotuve.