Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

QUOTE(odriana @ 2013 05 12, 15:41)
Būtų įdomu sužinoti (nes Jūs jau ilgai naudojate), ar naudojant driclor tikrai žymiai padaugėja prakaitavimas pėdose, delnuose ir pan.? Ačiū už atsakymą.

Galiu atsakyti tik apie save,nes kiekvienas zmogus skirtingas. Niekada gyvenime pedos neprakaitavo,ir dabar neprakaituoja. Delnai taip pat sausi. Kai lauke kaitra,tada kakta rasoja,bet jokio pokycio nera,palyginus pries tai ir po to,kai pradejau naudoti sita priemone. Tiesa,dregna lieka liemeneles apacia,bet gal labiau del dideles krutines,nesieju to su driclor naudojimu.
Atsakyti
nusipirkau ir aš rolleyes.gif bijau naudot, kad neniežėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2013 06 03, 19:38)
nusipirkau ir aš  rolleyes.gif  bijau naudot, kad neniežėtų  blush2.gif

Nebijok smile.gif Jei labai niezes,taigi nubegsi ir nusiprausi.

Galiu pasakyti,man vaistinej pirktas dricloras neveikia kaip turetu. Todel vel nusipirkau is el.parduotuves ir bedu nebeliko. Nesuprantu,kodel cia taip g.gif
Atsakyti
Sveiki, driclor jau prieš daugelį metų tapo tikru tikriausiu atradimu! Labai padeda, tik geriausi atsiliepimai.
Tačiau norėčiau paklausti gal kas bandė tepti delnus? Man žiauriai prakaituoja delnai (ne nuo driclor, problema nuo gimimo) jau nebežinau ką daryti. Gal kas bandėt? Padeda?
Atsakyti
QUOTE(Ms.Varlė @ 2013 06 05, 23:22)
Sveiki, driclor jau prieš daugelį metų tapo tikru tikriausiu atradimu! Labai padeda, tik geriausi atsiliepimai.
Tačiau norėčiau paklausti gal kas bandė tepti delnus? Man žiauriai prakaituoja delnai (ne nuo driclor, problema nuo gimimo) jau nebežinau ką daryti. Gal kas bandėt? Padeda?

O kas trugdo pabandyti? Jei priemone turi,tai nematau problemos.
Atsakyti
Buvau bandžius vieną kartą prieš kelerius metus, bet nepadėjo. Dėl to ir klausiu ar kam nors padeda, gal kažką blogai dariau. O šiaip niekas netrukdo, ačiū už rūpestį. smile.gif

P.S. Pažiūrėkite, koks gražus oras už lango, nebūkite tokia pikta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Varlė: 06 birželio 2013 - 18:17
QUOTE(Ms.Varlė @ 2013 06 06, 18:15)
Buvau bandžius vieną kartą prieš kelerius metus, bet nepadėjo. Dėl to ir klausiu ar kam nors padeda, gal kažką blogai dariau. O šiaip niekas netrukdo, ačiū už rūpestį. smile.gif

P.S. Pažiūrėkite, koks gražus oras už lango, nebūkite tokia pikta!

Bet gi ir instrukcijoj raso,kad reikia keleto kartu,kol dingsta prakaitavimas. Vienas patepimas tikrai dar ne rodiklis. Gal pabandyt reiketu panaudoti keleta naktu ir tada pasimatys rezultatas.

As ne pikta smile.gif Pas mane uz lango lija,taip smagu,siek tiek vesiau smile.gif
Atsakyti
as irgi isbandziau si dalykeli. pasitepus siek tiek gal dirgino, bet tikrai ne tiek, kad jau pulciau plauti ar jausciau dideli diskomforta. jau po pirmo patepimo, pajutau, kad prakaitavimas sumazejo maximaliai. labai malonus jausmas, kai nereikia nuolat keisti maikuciu. nesitikejau tokio greito poveikio..aisku, bandysiu naudoti esant reikalui,nesinori rizikuoti sveika
Atsakyti
Dėl niežėjimo - atradau vieną būdą, kaip jį sumažinti iki minimumo. Ogi plaukų džiovintuvas! Pasitepu Driclor ir iš karto per kelias minutes išdžiovinu pažastis su plaukų džiovintuvu, kol jos būna visiškai sausos. Tada beveik nebeniežti ir negraužia.. O poveikis toks pats.. Seniau palikdavau Driclor natūraliai džiūti, bet labai labai niežėdavo. Galbūt keistas būdas, bet man tikrai veikia. Dabar visada tik taip darau.
Atsakyti
Jau rasiau kitoje temoje, bet noriu greit isigyti, tad pasikartosiu smile.gif

Gal kas neseniai pirkote ir zinote, kur pigiau siuo metu Driclor? Maciau, kad Euro vaistinese kosmetikai -25%. Ar Euro vaistinese Driclor yra?
Internete pazurejau, kad rutulinis antiperspirantas 75 ml apie 40 lt.
Tirpalas 20 ml - 45 lt.
Kuris geriau: tirpalas ar rut.dezodorantas?
Atsakyti
QUOTE(Kerii @ 2013 06 26, 11:44)
Jau rasiau kitoje temoje, bet noriu greit isigyti, tad pasikartosiu smile.gif

Gal kas neseniai pirkote ir zinote, kur pigiau siuo metu Driclor? Maciau, kad Euro vaistinese kosmetikai -25%. Ar Euro vaistinese Driclor yra?
Internete pazurejau, kad rutulinis antiperspirantas 75 ml apie 40 lt.
Tirpalas 20 ml - 45 lt.
Kuris geriau: tirpalas ar rut.dezodorantas?

Eurovaistinėj tikrai Driclor yra, bent jau pas mus provincijoj smile.gif Aš pirkau du už vieno kainą, 20 ml tirpalo.
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 06 27, 11:46)
Eurovaistinėj tikrai Driclor yra, bent jau pas mus provincijoj smile.gif Aš pirkau du už vieno kainą, 20 ml tirpalo.

Ačiū! Begsiu ieskoti smile.gif gal neseniai pirkai ir dar yra tokiu pasiulymu? smile.gif
Atsakyti