nžn ką Jūs turite omeny... pati kiek esu mačius tai pakuotės būna su rutuliuku (alia rutulinis), tiek 50 ml tiek šitas mažiukas kur dbr turiu 
o pats dricloras yra skystas kaip vandenėlis

o pats dricloras yra skystas kaip vandenėlis
pabandžiau pasitept apie 17 val., iki šiol negriaužia
gal pakanks 6 valandų pradžiai

gal pakanks 6 valandų pradžiai

nu liuks, žinokit, šiandien neprakaitavau

Driclor naudojam jau gal pora metų, labai geras dalykas
pradžioje naudodavau kaip parašyta informacijos lapelyje, dabar naudoju tik kartą į savaitę ar rečiau ir nereikia daugiau jokių kitų papildomų rutulinių dezodorantų naudoti. vienintelis ir nepakeičiamas
pradžiai pirkdavau vaistinėse tą 50 ml, paskutiniu metu esu nusipirkusi per skelbimus 70 ml, skirtumas tas, kad pastarasis yra pigiau, o sudėtis ir poveikis tas pats.

pradžiai pirkdavau vaistinėse tą 50 ml, paskutiniu metu esu nusipirkusi per skelbimus 70 ml, skirtumas tas, kad pastarasis yra pigiau, o sudėtis ir poveikis tas pats.
aš tai labai ilgai bijojau pabandyt, kad nebertų
bet vieną kartą pabandžiau

bet vieną kartą pabandžiau

Stai geras straipsnis apie prakaitavima ir kaip tik yra paminetas Driclor http://www.pasveik.l...kaitavima/63555 .
Geresnio dalyko nuo prakaito nesu maciusi
, Driclor naudoju jau apie 4 metus, man uztenka jo pasitepti 2 kartus per menesi.
Geresnio dalyko nuo prakaito nesu maciusi

Pasiskaiciau jusu komentaru ir isbandziau, NEREALU, kodel as anksciau nebandziau iveikt sios bedos butent su diclor, nera jokios gedos del kvapo, ir galiu deveti sviesius rubus, super!!!!
o man gal šiek tiek pradėjo prakaituot kojos, nes pažastys jau nebe
ar kas bandėt kojas tept

ar kas bandėt kojas tept

tiesiog stebuklas

Labai padeda. Ir taupus. Tad kaina labai normali.