Įkraunama...
Įkraunama...

Driclor

o kas geriau tirpalas ar rutulinis?
Atsakyti
nžn ką Jūs turite omeny... pati kiek esu mačius tai pakuotės būna su rutuliuku (alia rutulinis), tiek 50 ml tiek šitas mažiukas kur dbr turiu mastau.gif
o pats dricloras yra skystas kaip vandenėlis
Atsakyti
pabandžiau pasitept apie 17 val., iki šiol negriaužia smile.gif
gal pakanks 6 valandų pradžiai g.gif
Atsakyti
nu liuks, žinokit, šiandien neprakaitavau thumbup.gif
Atsakyti
Driclor naudojam jau gal pora metų, labai geras dalykas thumbup.gif pradžioje naudodavau kaip parašyta informacijos lapelyje, dabar naudoju tik kartą į savaitę ar rečiau ir nereikia daugiau jokių kitų papildomų rutulinių dezodorantų naudoti. vienintelis ir nepakeičiamas drinks_cheers.gif
pradžiai pirkdavau vaistinėse tą 50 ml, paskutiniu metu esu nusipirkusi per skelbimus 70 ml, skirtumas tas, kad pastarasis yra pigiau, o sudėtis ir poveikis tas pats.
Atsakyti
aš tai labai ilgai bijojau pabandyt, kad nebertų blush2.gif
bet vieną kartą pabandžiau thumbup.gif
Atsakyti
Stai geras straipsnis apie prakaitavima ir kaip tik yra paminetas Driclor http://www.pasveik.l...kaitavima/63555 .
Geresnio dalyko nuo prakaito nesu maciusi smile.gif, Driclor naudoju jau apie 4 metus, man uztenka jo pasitepti 2 kartus per menesi. thumbup.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau jusu komentaru ir isbandziau, NEREALU, kodel as anksciau nebandziau iveikt sios bedos butent su diclor, nera jokios gedos del kvapo, ir galiu deveti sviesius rubus, super!!!!
Atsakyti
o man gal šiek tiek pradėjo prakaituot kojos, nes pažastys jau nebe ax.gif
ar kas bandėt kojas tept g.gif
Atsakyti
tiesiog stebuklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2014 04 16, 18:01)
tiesiog stebuklas 4u.gif

padeda ane biggrin.gif
Atsakyti
Labai padeda. Ir taupus. Tad kaina labai normali.
Atsakyti