Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės".

QUOTE(Mღntvile @ 2010 06 20, 10:13)
mazajam kaimelyje, tai tada man reikia maziausiai 3 m unsure.gif 

kolonos namo viduje...dar tiksliai nzn ar ju noriu, idomu, kokioj statybu stadijoj del ju reikia apsispresti g.gif norisi is anksto numatyti kiek galima daugiau...

Jo, lubu auksti apgalvokit, nes mes su mansardos lubu auksciu nusigrybavom juodai, bus 155 doh.gif
Jei architekte projekte nepadaro jokiu kolonu, kurios greiciausiai kazka laikytu del svorio, tai veliau gali ju daryt kiek tik nori. Jei architekte projekte padaro tavo norimas kolonas, tai gali but, kad ji suplanuos, kad dar ir kazka tos kolonos laikys, tai tokiu atveju ju nenuimsi. Klausk architektes.
Beje, gal koki isplanavima turi parodyt bigsmile.gif

QUOTE(Mღntvile @ 2010 06 20, 10:24)
as svajoju apie tokias grindis  wub.gif bet, man dar labai toli iki to...

Cia plyteles?
O kada isivaizduojat pradet darbus, pavasari?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 20, 12:02)
Jo, lubu auksti apgalvokit, nes mes su mansardos lubu auksciu nusigrybavom juodai, bus 155 doh.gif
Jei architekte projekte nepadaro jokiu kolonu, kurios greiciausiai kazka laikytu del svorio, tai veliau gali ju daryt kiek tik nori. Jei architekte projekte padaro tavo norimas kolonas, tai gali but, kad ji suplanuos, kad dar ir kazka tos kolonos laikys, tai tokiu atveju ju nenuimsi. Klausk architektes.
Beje, gal koki isplanavima turi parodyt bigsmile.gif
Cia plyteles?
O kada isivaizduojat pradet darbus, pavasari?

neturiu kompe, dar tik lapuose...pats namas nieko ypatingo- 2 susikertantys kubai...darbus jau pradejom... pamatus -liepa, kai gausim leidima...specialiai emem ju paciu pasiulyta architekte... tikiuosi gausim unsure.gif

greiciausiai,kad plyteles, tik idomu, ar keramikines, ar akmens mases g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 20 birželio 2010 - 11:17
QUOTE(Mღntvile @ 2010 06 20, 10:44)
Klaipedoje. Kodel tiek? Tik del erdvumo, ar siaip ka idomesnio  planuojate ? Man idomu, nes noriu valgomaji (svetaine kartu su valgomuoju) pakelti ant pakylos, o lubos tera 2.7, vat ir pradejau metytis, ar isiteksiu g.gif o kokios paciu laiptu ismieros? kokios ismieros pacios aiksteles (skyles IIa.) laiptams?  Jei zadu statyt kolonas, ar turi tai buti numatyta projekte? va kiek klausimu ax.gif namo projektas jau i pabaiga, o tu klausimu vis nauju ir nauju atsiranda  doh.gif
kaip gerai smile.gif lauksiu

ar ta kepsnine sienoje numatyta namo projekte?

pas mane yra ta kepsnine numatyta projekte....
Papildyta:
QUOTE(Mღntvile @ 2010 06 20, 11:24)

man tai cia atrodo kad marmuras.. kazkas tokio is brangaus akmens...
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 06 19, 18:00)
Tad jau galiu oficialiai paskelbti musu statybu pradzia - liepos menesi prades deti pamatus!

sveikinimai 4u.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 06 19, 22:45)
nu ar labai ziauriai cia tas baras atrodo?

visai normaliai atrodo 4u.gif

QUOTE(rytorasa @ 2010 06 20, 11:09)
Sakykit, kokias grindų dangas renkatės šildomoms grindims?

pas mane tarketas visam pirmam aukste, svetainej tai atrodo kaip parketlentes.

Labas rytas 4u.gif

RK skaitau tavo postus ir dziaugiuos kaip tu viskuo rupinies smile.gif jei as taip daryciau vyras mane is namu isvarytu lotuliukas.gif leidzia tik spalvas issirinkt, baldus, o visa kita jo bedos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2010 06 20, 11:15)
neturiu kompe, dar tik lapuose...pats namas nieko ypatingo- 2 susikertantys kubai...darbus jau pradejom... pamatus -liepa, kai gausim leidima...specialiai emem ju paciu pasiulyta architekte... tikiuosi gausim  unsure.gif

Gali nufotkint, as taip darydavau ax.gif . Man idomu isplanavimas bigsmile.gif
Jei liepa pamatai, tai kitom Kaledom kraustysites rolleyes.gif . Kiek kvadratu, beje?

QUOTE(virgutej @ 2010 06 20, 11:48)
RK skaitau tavo postus ir dziaugiuos kaip tu viskuo rupinies smile.gif jei as taip daryciau vyras mane is namu isvarytu  lotuliukas.gif  leidzia tik spalvas issirinkt, baldus, o visa kita jo bedos  doh.gif

As kazkaip viska geriau isivaizduoju nei MB, kas kur bus, kodel taip bus ir panasiai, o vyrams gi zinai, kaip bus - taip ir bus gerai biggrin.gif
MB tai su manim kantrybes neturi lotuliukas.gif . Vakar sedejau valanda miegamajam ir paisiau kur lova bus, ar 15cm. kairiau ar desiniau lotuliukas.gif
Kai issivedziosim elektra visa ir uzsakysim virtuvini, tai jau bus galim ATSIPUUUST ir sampe gert, nes paskutiniai diddieji apmastymu-apsisprendimu darbai bus baigti thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 20, 11:14)
Man visas pirmas aukstas plytelem nelabai ax.gif . Mes laminata desim, o plyteles virtuvej, vonioj, tambure, skalbykloj.

man plytelės patinka, galima labai gražiai padaryti.. tik kad vasarą šaltos grindys bus..

QUOTE(Mღntvile @ 2010 06 20, 11:24)

man irgi gražu.. tik po stalu kažkokį kilimuką patiesčiau.. rolleyes.gif

QUOTE(virgutej @ 2010 06 20, 12:48)
pas mane tarketas visam pirmam aukste, svetainej tai atrodo kaip parketlentes.

esat patenkinti šia danga? Šiaip aš nesu net mačiusi tokių grindų.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 20, 13:07)
esat patenkinti šia danga? Šiaip aš nesu net mačiusi tokių grindų..  rolleyes.gif

pakolkas taip, ir pas vyro teta danga tarketas tai patenkinti thumbup.gif
esi macius, nes tarketas dedamas ligoninese, poliklinikose, viesose vietose. jis kaip linoliaumas tik kad klijuojamas, siules virinamos.
va musu grindu foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 06 20, 13:27)
pakolkas taip, ir pas vyro teta danga tarketas tai patenkinti  thumbup.gif 

o jūs tarketą dėjot ant šildomų grindų? Na , jeigu ligoninėse yra, tai žinau tada.. smile.gif
Atsakyti
Nagi sveikos statybininkes 4u.gif

Vis skaitau skaitau bet kazkaip kaip mazam vaikui nedrasu vis jungtis lotuliukas.gif

Na mes vis varkstam su savo namuku ir tiek vis be galo atrodo viskas doh.gif o taip norisi jau sutvarkytu jaukiu namu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 06 20, 18:39)
Nagi sveikos statybininkes 4u.gif

Vis skaitau skaitau bet kazkaip kaip mazam vaikui nedrasu vis jungtis lotuliukas.gif

Na mes vis varkstam su savo namuku ir tiek vis be galo atrodo viskas doh.gif  o taip norisi jau sutvarkytu jaukiu namu.... ax.gif

O kodel nedrasu? Junkis, bendraujam bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Aisku paklausiu kur statotes blush2.gif ? Kokia stadija darbu?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 20, 21:58)
O kodel nedrasu? Junkis, bendraujam bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
Aisku paklausiu kur statotes blush2.gif ? Kokia stadija darbu?

Statomes uz Plikiu mst. zenklo. biggrin.gif
Stadija tai net nzn kaip cia apibudinti,gyventi ten gyvenam ir isirenginejam nenoriu cia lb plestis ne i tema tai kol vyko statybos gyvenom stacionariam namuky o kai pastate dezute teko i ja keltis oi zinokit linksmai gyvenam doh.gif lotuliukas.gif db savo jegom isore dirbam ir tiek vidus taip pat nesutvarkytas bet nieko napadarysi vis geriau nei nuoma moketi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 20, 08:54)
-Jei sumoketi uz projekta, turbut visi daro  bigsmile.gif . Seniau "voke" lyg minejo kad 100 litu uz projekta. O siaip "kaiva" graziai papaise. Bet kam tu nori moket uz braizyma, jei pati moki su programa ta padaryt??O kad nusiustum uzklausima  tipo, kad paskaiciuotu ir atsiustu kaina su projektuku, tai bandyk "kaiva", "pjuvena", "reval".
O tas baras tai ok atrodo, bet patalpoj butu aiskiau suprast g.gif .

Vakar buvau name, tai vis mastau su tom rozetem, uzkniso.
-Vaiku kambary kam ju reikia? Kada nors gyvenime kompui, telefonui pakraut, stalinei lempai, magnetofonui ir viskas lyg...
Tambure atrodo 100 metu nereik, bet kiekvienoj patalpoj vistiek reik nors 1 rozetes g.gif

-as tai moku, bet jau jokios mintys i galva nelenda... kiek bepaisau vis tas pats doh.gif , saldytuvas, spinta, zemos spintes, ir baras....o projektuka darant gal kokiu ideju mesteltu ax.gif

-dejau vaiku kambariuose ant sienos kur bus stalas daugiau rozeciu ir tv atvestas ir inernetas, o ant likusiu sienu visur po viena- net spintoj ax.gif nezinia po keliu metu ka susigalvosi persidaryti, tai geriau tegul buna ax.gif o dar ir darbo kambari gal noresim sukeisti su vaiko kambariu vietomis- tai is karto apsirupinome rozetemis...

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 20, 12:02)

tu gal apsirikai,gal ten aukstis pas jus 2.55 g.gif , nes 1.55 tai jau tikrai beda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 20 birželio 2010 - 21:55