Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės".

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 24, 15:32)
AAA, supratau 4u.gif . Manau finale bus super vaizdelis bigsmile.gif

Ir as labai tuo tikiuosi, bet kad tas finalas dar tolokai, bet po kol kas bus gerai ir taip 4u.gif Zinai, kaip sakoma, visiems neitiksi su savo stilium ir primastymais, bet svarbu kad paciam patiktu ir butu jauku gyventi mirksiukas.gif
Pas taves irgi manau, net tuo neabejoju, bus super , vien i baldus pasiziurejus thumbup.gif man labai patinka klasika, bet tam reik daug "baksu" tureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 06 24, 13:37)
Ir as labai tuo tikiuosi, bet kad tas finalas dar tolokai, bet po kol kas bus gerai ir taip  4u.gif Zinai, kaip sakoma, visiems neitiksi su savo stilium ir primastymais, bet svarbu kad paciam patiktu ir butu jauku gyventi  mirksiukas.gif
Pas taves irgi manau, net tuo neabejoju, bus super , vien i baldus pasiziurejus  thumbup.gif  man labai patinka klasika, bet tam reik daug "baksu" tureti  lotuliukas.gif

Kad visiems neitiksi, tai faktas, to ir nereikia, bet issakyt savo nuomone juk nieko blogo turbut ax.gif .
Mano viena drauge nepernesa klasikinio stiliaus, jai viskas galetu but is metalo ir salta blink.gif , ji viso virtuvinio noretu kaip saldytuvo dureles biggrin.gif .
Daug sudejau jegu i kuryba namo, paieskas baldu, smulkmenu, ideju... turetu but neblogai bigsmile.gif . Aciu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 06 24, 14:37)
Ir as labai tuo tikiuosi, bet kad tas finalas dar tolokai, bet po kol kas bus gerai ir taip  4u.gif Zinai, kaip sakoma, visiems neitiksi su savo stilium ir primastymais, bet svarbu kad paciam patiktu ir butu jauku gyventi  mirksiukas.gif
Pas taves irgi manau, net tuo neabejoju, bus super , vien i baldus pasiziurejus  thumbup.gif  man labai patinka klasika, bet tam reik daug "baksu" tureti  lotuliukas.gif

as tai dariau atskiras zonas, virtuve, svetaine, kurios turi atskiras spalvas, bet kartu ir sudaro vientisa dali. mirksiukas.gif
Man labai grazu kai namuose yra kazkokiu akcentu kaip pas jus:piesinukai, sienu dekoras, kt. detales. thumbup.gif
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 24, 15:18)
Kad visiems neitiksi, tai faktas, to ir nereikia, bet issakyt savo nuomone juk nieko blogo turbut ax.gif .
Mano viena drauge nepernesa klasikinio stiliaus, jai viskas galetu but is metalo ir salta blink.gif , ji viso virtuvinio noretu kaip saldytuvo dureles biggrin.gif .
Daug sudejau jegu i kuryba namo, paieskas baldu, smulkmenu, ideju... turetu but neblogai  bigsmile.gif . Aciu ax.gif .

zinoma bus liuks, visgi savi namai , kas matysi ne taip su laiku galesi tobulint tobulint iki.....kol bus tas pats mirksiukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 23, 20:31)
Bet jei gyvatukas sildomas vandeniu, kam ta galimybe sildyt elektra?

Kai pecius nesikurens ,elektra sildys gyvatuka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(leaona @ 2010 06 23, 19:07)
Sveikos statybininkes.
Dabar patarkite man,pakalimai stogui. Kuom pakalti,plastiko ir skardos nenoriu ,kas dar lieka mediena ir fibro cementine plokste. Su kuo Jus pakalete stoga?

Pas mus puse namo ir stogo pakalimai is lentuciu ax.gif kadangi nuo uzdejimo praejo tik 1m tai nezinau kiek jos laikys g.gif bet manau problemos nebus,nebent laikas nuo laiko reikes perdazyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 24, 15:18)

Pas musu vienus draugus virtuvinis yra tokios spalvos, bet ne blizgios, o matines. Ir stalvirsis juodas. Kambario sienos - peles pilkos. Tai visai neblogai atrodo, ir visai nesaltai.. thumbup.gif

Raja28, grazus kiemelis! wub.gif Pati svajoju apie magnolijos medi wub.gif

Taikute, labai patiko virtuvinio apatiniu dureliu spalva! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 24 birželio 2010 - 15:15
QUOTE(Dzesika @ 2010 06 24, 15:10)
Sveikutes,
Kai pecius nesikurens ,elektra sildys gyvatuka smile.gif

Bet vanduo gi visada begs krane karstas, tai ir gyvatukas nuo to pacio gali but visada karstas g.gif , nuo boilerio. Ar as kazko nesuprantu ax.gif ?

QUOTE(Nastanka @ 2010 06 24, 15:12)
Pas musu vienus draugus virtuvinis yra tokios spalvos, bet ne blizgios, o matines. Ir stalvirsis juodas. Kambario sienos - peles pilkos. Tai visai neblogai atrodo, ir visai nesaltai..  thumbup.gif

Ta mano drauge ne spalvos tokios nori, o viso virtuvinio is to metalo, kaip saldytuvas biggrin.gif

Papildyta:

GAL KA DOMINTU smile.gif :

http://www.supermama...;#entry38445245
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 24, 15:21)
Bet vanduo gi visada begs krane karstas, tai ir gyvatukas nuo to pacio gali but visada karstas g.gif , nuo boilerio. Ar as kazko nesuprantu ax.gif ?

Tai ,kad nebus pajungtas nuo boilerio,bet gal g.gif na reiks SB paklausti,nelabai as besusigaudau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 24, 16:21)
Ta mano drauge ne spalvos tokios nori, o viso virtuvinio is to metalo, kaip saldytuvas biggrin.gif

Reiskia ne taip supratau tongue.gif Bet tada gaunasi toks "industial" stilius smile.gif Gal irgi atrodytu neblogai, bet kaip tada prie jo visa interjera derinti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 06 23, 21:33)
Niu va, papildziau ir as savo albumiuka, nes manau greit neprisijungsiu, reiks daryti tvarka name, o kai ives neta tada bus grazesnes foto wink.gif

good.gif susitvarket,ziuriu mano virtuve irgi panasei kaip pas jus bus,iejimas i virtuve taip,tik langas pas mus daugiau i desine ir bariuka tokioj vietoj norim pasidaryti ax.gif
Jai nepaslaptis kiek jums laiptukai kainavo?
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2010 06 23, 17:48)
Imeciau fotke musu pasikeitusio kiemuko, kaip ir sakiau jau su zibintais ax.gif  biggrin.gif
Zinoma dar pilnai neuzbaigtas, bet jau jau daaaug grazesnis yahoo.gif  ir jaukesnis.

Tikrai jaukus kiemukas,grazu thumbup.gif kai kaskada ir pas mus bus sutvarkytas kiemas tikriausiai alc.gif is tos laimes biggrin.gif o tai tas zvyras doh.gif o dar esam pasipyle ta smulku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 24 birželio 2010 - 15:56
QUOTE(Dzesika @ 2010 06 24, 17:54)
good.gif susitvarket,ziuriu mano virtuve irgi panasei kaip pas jus bus,iejimas i virtuve taip,tik langas pas mus daugiau i desine ir bariuka tokioj vietoj norim pasidaryti ax.gif
Jai nepaslaptis kiek jums laiptukai kainavo?

Aciukas 4u.gif As irgi galvojau ar bariuka ar vieno aukscio stala daryti tai apsisprendziau bariuko nedaryti tik stala, nes valgomajam dar negreitai atsiras litu wink.gif

Uz laiptukus mokejom 5500 lt dar plius turi varteliai atsirasti ryt poryt nuo vaiko apsauga tai uz juos dar plius 250lt 4u.gif
Atsakyti

Jungtukas, kuri galima uzprogramuot ant paprasto tv pulto:
http://www.liregus.l...f...ml?&tpl=img

Tik kazi ar galima tokius 4 jungtukus uzprogramuot ant 2 pultu (viskas vienoj patalpoj) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 24, 17:21)

Kaip manai, o boileris nuo ko veikia ax.gif vasara - elektra, o ziema - nuo pasirinkto sildymo (ar elektra, ar KKK, ar dyzeline talpa).
kaip man aiskino MB galima pajungti kazkoki siurbliuka, kuris varinetu karsta vandeni i gyvatuka nuo boilerio (bet cia itariu labiau aktualu del finansu, jei vonia labai toli nuo katilines (cia del ivedimo islaidu) doh.gif ).

P.s. visada buvo idomu kam tau ta info blush2.gif itariu kad TB turi vizija kuom sildys, nes dazniausiai vyrai viska zino siuo klausimu ir renkasi savo sildyma savo namui, be savo brangiuju nuomoniu, nors Jos viska zino visais klausimais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.p.s. sveikinu visas su praejusiom Joninem drinks_cheers.gif , o gal dar nepraejo lotuliukas.gif
Atsakyti