Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės".

Labas rytas 4u.gif

Niu va db tik perskaiciau kodel berzas ir azuolas?Pats blogiausias dalykas zidiniui tai kiek zinau spygliuociai g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 30, 09:18)
Kai pas mus buvo tik pamatai ir MB nusprende tverti tvora as ziurejau kiek skeptiskai... o dabar labai dziaugiuosi,kad jis taip sugalvojo  thumbup.gif matosi dabar ir ribos, ir tos statybos jau nebeatrodo kaip karo laukas  biggrin.gif

Kaip tau gerai, o manasis isvis nenori tvoros... as tai jau dabar su malonumu uzsitverciau..... man patinka kai yra ribos, o dabar kaimynu vaikai ziuriu laksto per visus sklypus kiauriai, dzin kol dar nera gelynu, bet kai bus tai noretusi atsitverti... nezinau kaip cia vyra uzburti, kad nepriestarautu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 06 29, 20:45)
sveikos, merginos... matau, rupesciu jums netruksta: plytos, gipskartoniai, daililentes... na, o  mes dar toli nuo to. Va, sia savaite einam pas architekte... ivedineja elektra statyboms...bet  kai kalba pasisuka apie geles, man seile tysta... Juokiuosi, kad gelynai atsiras anksciau nei namas. Beje, taip ir buvo sode. Soda pradejom pardavineti, tai rudeniop teks dali geliu persodinti i sklypa...Dar vienas artimiausiu planu - uzsitverti tvora...

Man irgi aplinka labai svarbu, bet gavosi taip, kad susitvarkem ja veliausiai smile.gif O dabar labai smagu terasoj pasedet, vakar turguj dar geliu prisipirkau i vazonikus prisisodinau, as irgi geliu, medziu ir krumu maniake doh.gif . Tik tvoros labai noriu, nes dabar sedziu toj terasoj visiems ant akiu doh.gif MB jau turi kelis kontaktus tvorininku, tai ziuresim, gal iki rugpjucio pavyks apsitvert. Rugpjuti laukiam sveciu is Amerikos, tai norisi jau graziau atrodyt. Dar labai nervuoja musu remontuojamas kelias, nes ziauru - dulka, pravaziuot sudetinga...Aisku, kai suremontuos tai bus ledinis kelias, bet dabar ima nervas, nes visur isvaziuot reikia gerokai anksciau nei seniau...

QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 30, 00:25)
Sitas tikrai jau sustras thumbup.gif  kur anksciau buvot, pries menesi uosvis prastesni uz tokia pat kaina nupirko doh.gif  Vyras sako mums toks per sutras, 11 aru tera pas mus ax.gif  Tuo labiau ziemai uosvis savo duos is sodybos sniegui valyti mums. 4u.gif

O tai kam jums reikia traktoriuko 11 aru? Manau, kad tikrai uzteks zoliapjoves paprastos g.gif

RK parasiau tau zidininku kontaktus i AZ. Jei nebus kur i uzsieni isvyke, kaip dabar labai daznas atvejis...

Beje, del darzo dezese - pavasari pasidariau tris dezes nuo Rennos nukopijavus, tai i viena pasejau salotu, krapu ir svogunu, kitos tapo geliu klombomis, nes mama atveze daug geliu is saves ir nebebuvo kur det, kaimynes, kai siuliau - neeme, ismest gaila, tai ir sukisau. Buvau dar pasejus sparaginiu pupeliu, bet is kokiu 30 isdygo tik 3 ir tas pacias pauksciai kazkokie nulese doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 30 birželio 2010 - 08:50
QUOTE(dier @ 2010 06 30, 09:41)
Kaip tau gerai, o manasis isvis nenori tvoros... as tai jau dabar su malonumu uzsitverciau..... man patinka kai yra ribos, o dabar kaimynu vaikai ziuriu laksto per visus sklypus kiauriai, dzin kol dar nera gelynu, bet kai bus tai noretusi atsitverti... nezinau kaip cia vyra uzburti, kad nepriestarautu  lotuliukas.gif

Visai nenori blink.gif nu bet kazkada gi nores g.gif jus jei siais metais dar nesiruosiate vidaus daryti, tai butu super apsitverti drinks_cheers.gif As kai buvau vienoj "gilej" pasiziureti,tai vidus tik buvo pradetas daryti, o lauke jau viskas buvo baigta- ir tvora,ir trinkeles ir zole wub.gif wub.gif pas save taip noreciau wub.gif
vakar iskase ta griovi elektrai iki namo,gofra imete, tai jau zemes lyginimo darbai prasides vel- reikia apsispresti del to prudo vietos ir iskast ( o as niekur is namu negaliu isvaziuoti- mazius serga verysad.gif ...), prieki tvorai pamata MB ruosiasi daryti ir terasa tuo paciu betonuoti- bet jis uzsiciklines pilnumoj terasos pada betonuoti doh.gif , niekaip jo nepersneku,kad cia pinigu metimas i bala... dar kalbinu vartus pakolkas ne automatinius daryti, noriu ant trinkeliu kaip nors sutaupyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 30, 09:18)
Kai pas mus buvo tik pamatai ir MB nusprende tverti tvora as ziurejau kiek skeptiskai... o dabar labai dziaugiuosi,kad jis taip sugalvojo  thumbup.gif matosi dabar ir ribos, ir tos statybos jau nebeatrodo kaip karo laukas  biggrin.gif

Tovora tai thumbup.gif , mus tai trupuciuka pasiseke, nes kaimynai sau uzdejo tvora is abeju pusiu, tai ir musu sklypas kaip ir su tvora, man paciai patinka, tai vieno kaimyno tvora mums visai patinka, tai jau snekejome, kad islaidas pasidalinsime, na ir beliks tik is kitos puse apsitverti, iseis kad trupuciuka sutaupysime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 30, 10:03)
Visai nenori blink.gif nu bet kazkada gi nores  g.gif jus jei siais metais dar nesiruosiate vidaus daryti, tai butu super apsitverti  drinks_cheers.gif  As kai buvau vienoj "gilej" pasiziureti,tai vidus tik buvo pradetas daryti, o lauke jau viskas buvo baigta- ir tvora,ir trinkeles ir zole  wub.gif  wub.gif pas save taip noreciau  wub.gif
vakar iskase ta griovi elektrai iki namo,gofra imete, tai jau zemes lyginimo darbai prasides vel- reikia apsispresti del to prudo vietos ir iskast ( o as niekur is namu negaliu isvaziuoti- mazius serga  verysad.gif ...), prieki tvorai pamata MB ruosiasi daryti ir terasa tuo paciu betonuoti- bet jis uzsiciklines pilnumoj terasos pada betonuoti doh.gif , niekaip jo nepersneku,kad cia pinigu metimas i bala... dar kalbinu vartus pakolkas ne automatinius daryti, noriu ant trinkeliu kaip nors sutaupyti... ax.gif

nu jo, visai nenori, sako , gal kokia gyvatvore... kazi kas ja karpys? doh.gif bandysiu kaip nors iklabeti, pasitelksiu visa zavesi ir pabandysiu lotuliukas.gif
kas tavo mazajam?
manasis tai jau visa men sunkiai kvepuoja per nosi, diena gerai, o nakti prasstai, slogos kaip ir nera, itare adenoidus, nuejom pas lor, sako, kad tik 1 laipsnio, prirase nuo alergijos, bet vistiek nera geriau, tai siand vel einam pas LOR...

Dar turiu klausima del tvoros-ar yra kokie apribojimai? kazkas lyg yra is pietines puses, bet pas mane pietine ivaziavimas, kaimynu nera, o daugiau?
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 06 30, 10:38)
nu jo, visai nenori, sako , gal kokia gyvatvore... kazi kas ja karpys? doh.gif  bandysiu kaip nors iklabeti, pasitelksiu visa zavesi ir pabandysiu  lotuliukas.gif
kas tavo mazajam?
Dar turiu klausima del tvoros-ar yra kokie apribojimai? kazkas lyg yra is pietines puses, bet pas mane pietine ivaziavimas, kaimynu nera, o daugiau?

gyvatvore man pati graziausia tvora wub.gif wub.gif tik kas ja kirps g.gif o reikia po 3-4 kartus per metus kirpti doh.gif
mazasis kaip visada- temperatura 39 su virsum- nei sloguoja,nei koseja,... buvo vakar jau tarpai tarp temperaturu po 10val-galvojau taip susalo gal kai su dviraciais vazinejom ar saulei perkaito..,o dabar vel vos vos 6 valandas istempiam... vaziuosim pas gydytoja pirma valanda...

daug tu apribojimu yra, ir del aukscio ir del tankio- pas mus beveik visi neatitinka,bet jei ka parasus patys is saves susirinksim,kad sutinkam su tokia tvora ir bus gerai lotuliukas.gif ai,dar kazkokio supaprastinto projekto reikia, bet mes neplanuojam 100% prisiduoti (del kanalizacijos), tai tvora maziausias rupestis...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 06 30, 10:38)
nu jo, visai nenori, sako , gal kokia gyvatvore... kazi kas ja karpys? doh.gif  bandysiu kaip nors iklabeti, pasitelksiu visa zavesi ir pabandysiu  lotuliukas.gif
kas tavo mazajam?
manasis tai jau visa men sunkiai kvepuoja per nosi, diena gerai, o nakti prasstai, slogos kaip ir nera, itare adenoidus, nuejom pas lor, sako, kad tik 1 laipsnio, prirase nuo alergijos, bet vistiek nera geriau, tai siand vel einam pas LOR...

Lyg tai be projekto max aukstis 1.80 m
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 06 29, 17:11)
kas del sveikatos vaiku, tai sutinku su nuomone kad imunitetas yra igimtas dalykas, bet jis greit ir sugadinamas, ypac po antibu gero kurso doh.gif , todel kartais reikia ir pagalbos is sono, as tai savo vaiki visad pries gala maudiniu kontrastiniu dusu nupilo nuo salto iki silto, per daug nesaugau, bet skvazniaku pasaugau ypac pardese, valgyt irgi duodu pacios gaminta, auginta maista, nors zinoma uzvalgo ir kitokio, neapsaugosi nuo visko.Bet kol galiu stengiuosi kuo sveikaiu auginti ir naturaliau. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu.. Manau, kad tai, koks mūsų gyvenimo būdas ir ypač tai, ką mes valgom, daro didelę įtaką mūsų sveikatai.. rolleyes.gif

RK, mūrininkais esam nepatenkinti, nes nelabai gražiai mūrija, kai kur siūlės nevienodos.. unsure.gif Bandėm kalbėtis, vienoje vietoje liepėm nuardyti, nes negražiai išmūrijo.. doh.gif Dar neardė, matysim kaip čia bus.. rolleyes.gif O dėl rekomendacijų, tai mums taip gavosi- norėjom vienų mūrininkų, kurių darbą buvom matę, tačiau jie užsiėmę buvo, tai paklausėm gal gali mums rekomenduoti kokius gerus mūrininkus, tai ir rekomendavo.. Pasitikėjom.. doh.gif unsure.gif

Apie aplinką ir gėlynus galiu pasakyti tik tiek, kad pas mus tų gėlynų bus minimaliai.. Dabar gyvenu name su tėvais, kur aplinka idealiai sutvarkyta, tačiau, mano tėvai visą šiltąjį sezoną praleidžia tvarkydami aplinką- vejos pjovimas (plotai dideli, tai nuplauti veją trunka visą dieną, kartą per savaitę), nesibaigiantis gėlynų tvarkymas, ravėjimas, daržo ravėjimas, gyvatvorės karpymas ir pan... Nu man tai tikrai nesinori visą laisvą laiką skirti aplinkos tvarkymui. schmoll.gif Bet čia jau kas kam patinka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 29, 19:53)
Kai netycia turesi fotoaprata po ranka gal galesi nufotkinti tas dezes  ax.gif  aciu  4u.gif o ka su takeliais planuojat? skaldele kokia ar zole?

Del foto bandysiu kada...O takelius zadam su skaldele. Po apacia stambia skalda, o ant virsaus smulkia skaldele.

Sveikatos mazyliui tavo. Manoji ir tokia ant ribos. Ir su sloga. ir pakosti. Feeee...O planu ilgam savatigaliui yra, esam poilsiui i trakus uzkviesti g.gif
Atsakyti
Pas mus minimalūs gėlynai bus ne tik dėl priežiūros, bet ir dėl vaikų. Pas anytą visas kiemas gėlėmis užleistas. Neabejotinai labai gražu, tačiau vaikams bėgioti siauru takeliu aplink namą greitai atsibosta. Tamsiame užkampyje, kur nelabai kas auga užkištoje smėliadėžėje jie irgi nenori žaisti. Jau tada, kai ten gyvenome apsisprendžiau, kad gėlynai pirmiausia bus tokie, kurie netrukdys vaikams. O kada nors, kai vaikai kiemą "išaugs", įsirengsiu ir savo išsvajotą alpinariumą, ir tokius gėlynus, kokių norisi.

Vakar mane draugė privertė dar kartą kiemo privalumus įvertinti. Skundžiuosi jai, kaip man mažosios karantinas atsibodo (dar iki penktadienio dėl to iš kiemo nosies iškišti negalime, o taip norėtųsi bent į pajūrį). O ta : "Radai kuo skųstis, kokio dar Tau pajūrio trūksta: smėliadėžė, baseinas, žaidimų aikštelė, šalia šaldytuvas su ledais ir kokteiliais. Įsivaizduok, jei reiktų tokiu oru daugiabutyje po vėjaraupių sėdėti."

QUOTE(skubanti @ 2010 06 29, 19:33)
Baltike, del katinu tai reikia isigyti suni kad juos isvaikytu, o suniuko kakalus susirinksit.

Šuo - mano berniukų svajonė, bet svetimiems katinams išvaikyti net ir savo katino užtektų. Tik bėda, kad mūsų gyvenimo būdas ne toks, kad kokį gyvūną laikyti galėtume - nuolat išvažiuojame tai dienai, tai kelioms, o vasarą netgi savaitėmis. Reiktų ieškoti, kas tada mūsų augintiniu pasirūpintu. Pagaliau ir jo priežiūra bent kol kas tektų man, o aš dar vienam "vaikui" tikrai šiuo metu laiko neturiu...

Atsakyti
Reik staigiai potinkinius remus tulikui ir wc nusipirkti ir jau zinoti kokie "puodai"ant ju kabinsis doh.gif Samta 0204,RK, Loreli,kas cia dar is mergaiciu toje statijoje g.gif kur jus pikot,perkat,pirksit? ir kokius g.gif Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 06 30, 12:22)
Del foto bandysiu kada...O takelius zadam su skaldele. Po apacia stambia skalda, o ant virsaus smulkia skaldele.

Sveikatos mazyliui tavo. Manoji ir tokia ant ribos. Ir su sloga. ir pakosti. Feeee...O planu ilgam savatigaliui yra, esam poilsiui i trakus uzkviesti g.gif

o plevele po skaldele kisit?

Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2010 06 30, 09:40)
Beje, del darzo dezese - pavasari pasidariau tris dezes nuo Rennos nukopijavus, tai i viena pasejau salotu, krapu ir svogunu, kitos tapo geliu klombomis, nes mama atveze daug geliu is saves ir nebebuvo kur det, kaimynes, kai siuliau - neeme, ismest gaila, tai ir sukisau. Buvau dar pasejus sparaginiu pupeliu, bet is kokiu 30 isdygo tik 3 ir tas pacias pauksciai kazkokie nulese  doh.gif

prasom smulkiau- kokio aukscio,ka tieset i vidu ax.gif

Sania,ilonux, o aplamai esat patenkitos tomis dezemis?
Atsakyti