Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės".

QUOTE(indruciukas @ 2010 07 05, 12:55)
kazkaip man blondinei nelabai daeina  blink.gif  blink.gif
tai pas jus vonios veidrodzio apsvietimo jungiklis viduje, o bendras apsvietimas isoreje- tai ir pas mus taip pat... o tai koks skirtumas tarp veidrodzio apsvietimo jungiklio ir bendro apsvietimo jungiklio  blink.gif  blink.gif,kad vienas is ju gali buti viduje,kitas ne  g.gif  blink.gif Cia kaip toj reklamoj- pienas yra pienas  biggrin.gif perfrazavus gautusi jungiklis yra jungiklis  biggrin.gif

as kazkaip nesigilinau - elektrikas pasake kad kitaip nepriduosit elektros ax.gif , man tie jungikliai irgi vienodi lotuliukas.gif gal vonioj kokie reikalavimai yra, kad nenusitrenktum ax.gif visokios nuoteku reles ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 05, 12:06)
O kad lubu jungtukas vienoj vietoj, o veidrozdzio jungtukas kitoj, nu tai man nepatogu, nors tu ka biggrin.gif . Pas mane abu kartu prie duru, uzejei ir ijungei ka nori. Nu bet cia kaip kam.

nu tai zinoma kad kiekvienas pagal save daro 4u.gif as tai ta apsvietima pre veidrodzio jungsiu tik kai dazytis reikes, ar ten kokius antakius papesioti... tai jo reiktu kaip papildomo apsvietimo-tai ir isijungi papildomai- nes vien su veidrodzio apsvietimu tai nekazin kiek tos sviesos gausis.... g.gif bet cia tik pamastymai- kaip bus tai tik kai naudosiuos galesiu pasakyti ax.gif

pas mane bute vonia sujungta su tualetu ir yra 4 halogenai- isijungia dviem mygtukais- vienas prie vonios 2 halogenai, kitas prie tuliko 2 halogenai + ventiliatorius- is idejos turejo buti viskas labai thumbup.gif bet niekada nejungiame to apsvietimo su ventiliatoriumi- nes uzknisa tas garsas doh.gif na nebent isejus ir labai prisismardinus blush2.gif na dar is duso isejus- nes veidrodis labai aprasoja... tai geriau butu buve daryti ta ventiliatoriu be apsvietimo.... vat taip vat.... kai isikelsim i savo triobas is sios temos kraustysimes i tema "ka as daryciau kitaip" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...

Cia vienas is forumo dalyviu Nr1 siule elektros instaliacijos darbus forume- tai tikrai zino kaip turi buti 4u.gif gal pakonsultuos mus kaip is tikro turi buti,kad mes neburtume cia is kavos tirsciu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 05 liepos 2010 - 11:24
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 05, 12:17)
nu tai zinoma kad kiekvienas pagal save daro  4u.gif as tai ta apsvietima pre veidrodzio jungsiu tik kai dazytis reikes, ar ten kokius antakius papesioti... tai jo reiktu kaip papildomo apsvietimo-tai ir isijungi papildomai- nes vien su veidrodzio apsvietimu tai nekazin kiek tos sviesos gausis....  g.gif bet cia tik pamastymai- kaip bus tai tik kai naudosiuos galesiu pasakyti  ax.gif

tikrai gerai yra dar papildoma sviesa vonioje, pas mus yra didelis veidrodis tai prie jo is abieju pusiu yra rozetes ir vienoj pusej papildomas jungtukas apsvietimui virs veidrodzio, tai siuo dalyku neatsidziaugiu thumbup.gif , ar pasidazyt ar pasitvarkyt reikia is kart viskas geriau matosi thumbup.gif

as irgi nesuprantu koks skirtumas kur jungtukas, kazi ar kas vaiksto po visus kambarius ir ziurineja kur kas , svarbu pagrindine elektros savada, priesgaisrine...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 07 05, 12:32)
as irgi nesuprantu koks skirtumas kur jungtukas, kazi ar kas vaiksto po visus kambarius ir ziurineja kur kas , svarbu pagrindine elektros savada, priesgaisrine...... g.gif

o jus jau prisidavet nama pilnai? As kai statybu inspekcijoj buvau, tai su vienu vaikinu snekejau- jis 100% nama pridavinejo- tai kas man uzkliuvo, kad energetikai reikalauja dabar sildymo plano- su visais gyvatuku ir radiatoriu,grindinio sildymo isvedziojimais ir visais tais silumos nuostoliu paskaiciavimais doh.gif ir reikalas tame,kad jie nama pasistate 2006, kai dar nebuvo tokio reikalavimo, bet is jo vistiek reikalauja to plano- kitaip niekaip energetikai nepasiraso doh.gif ir neisduoda namo energetinio paso...
Atsakyti
diwol,ziuriu, vis paskaitineja ax.gif Kaip jums statybos sekasi? ar ten jusu giliukas ant triuseliu vaziuojant?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 05, 11:17)
kai isikelsim i savo triobas  is sios temos kraustysimes i tema "ka as daryciau kitaip"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ...

Buvo panasi tema: klaidos, kurias padarem statant nama ar kazkas tokio.
Ventiliatoriu garsai tulikuose man nea schmoll.gif , todel niekur ju nedarem.

QUOTE(Raja28 @ 2010 07 05, 11:32)

Apie papildoma apsvietima prie veidrodzio, nera ir kalbos, butinas!

-----------------------

Siandien ir mes prisirinkom zemuogiu sekanciam tusciam sklype bigsmile.gif . Jetau kaip faina nuvaziavus prie namo bigsmile.gif. Negaliu patiket, kad jau arteja kraustymosi diena thumbup.gif
O diena prie juros guledama piesiau kiekvienos patalpos jungtukus biggrin.gif , kuris pirmas, kuris antras, kuris reguliuojamas, kas ant vieno mygtuko (kur buna 2 ar 3 galim i viena sujungt)..............
Negaliu statybu ne minutei palikt lotuliukas.gif .
Ir uzmiegu su mintimis apie statybas.
O visa ziema galvosiu kokio noriu sutvarkyto kiemo bigsmile.gif

Pas NYLIUKE klausiau kokios firmos dazus pirksit, gal nematei ax.gif ?

Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 05, 11:39)
energetikai reikalauja dabar sildymo plano- su visais gyvatuku ir radiatoriu,grindinio sildymo  isvedziojimais ir visais tais silumos nuostoliu paskaiciavimais  doh.gif 

.... VAMZDIEC doh.gif
O Lietuvoj yra normaliu istatymu ar taisykliu doh.gif ?
Siandien nustebau dar kai prie juros per garsiaklabius pranese: prasom i vandeni nenesti jokiu pripuciamu dalyku, tai kelios mamos vaikus buvo ikise i vandeni su kamerom, nu kad nepaskestu vaikas, bet pasirodo negalima blink.gif . Nu jus man paaiskinkit ar as cia kazko nesuprantu ar jie isvis beprociai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 06, 00:23)
Siandien nustebau dar kai prie juros per garsiaklabius pranese: prasom i vandeni nenesti jokiu pripuciamu dalyku, tai kelios mamos vaikus buvo ikise i vandeni su kamerom, nu kad nepaskestu vaikas, bet pasirodo negalima blink.gif . Nu jus man paaiskinkit ar as cia kazko nesuprantu ar jie isvis beprociai cool.gif

tai čia ne pirmi metai kaip draudžiama pripučiamus ratus ar čiužinius naudot. Ir visai ne bepročiai jie, nes kalba eina ne apie mažylius, kurių mamos stovi šali, o apie didesnius vaikus ir suaugusius, nes pripučiamus daiktus laaaaabai greitai jūra gali nunešti tolyn nuo kranto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 06, 00:23)
Ventiliatoriu garsai tulikuose man nea schmoll.gif , todel niekur ju nedarem.

.... VAMZDIEC doh.gif

nedesit ventiliatoriu blink.gif blink.gif ir dar vonios didzioji dalis dazyta.. unsure.gif mes desim, tik si karta ne kartu su apsvietimu....

....elektros isvedziojimo plano reikalauja.... ir priesgaisrine butina...
Atsakyti
Labas smile.gif nebespėju nė perskaityt, kiek rašot biggrin.gif
indruciukas, dėkui, man kažko mano kompas neleidžia aparici programos atidaryti doh.gif
dabar nieks nevyksta, laukiu gryžtant MB. Duris daro Trilapio g. bet nžn. pavadinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 07 06, 08:11)
tai čia ne pirmi metai kaip draudžiama pripučiamus ratus ar čiužinius naudot. Ir visai ne bepročiai jie, nes kalba eina ne apie mažylius, kurių mamos stovi šali, o apie didesnius vaikus ir suaugusius, nes pripučiamus daiktus laaaaabai greitai jūra gali nunešti tolyn nuo kranto  smile.gif

AA, del to kad nunest gali g.gif . Bet kelios mamos buvo ikise savo metuku vaikus i tuos ratus, tai man kazkaip ta draust - keista g.gif . Ju gi nenunes. O kad paauglius tai jo turbut g.gif .

QUOTE(indruciukas @ 2010 07 06, 08:23)
nedesit ventiliatoriu  blink.gif  blink.gif ir dar vonios didzioji dalis dazyta.. unsure.gif mes desim, tik si karta ne kartu su apsvietimu....

....elektros isvedziojimo plano reikalauja.... ir priesgaisrine butina...

O boze. Sakai reikia unsure.gif g.gif ?

Elektros plana tai elektrikai daro, nea g.gif ? Priesgaisrine tai aisku (MB patenkintas, kur vedzioja priegaisrine ir signalizacija).
Papildyta:

QUOTE(indruciukas @ 2010 07 05, 11:39)
energetikai reikalauja dabar sildymo plano- su visais gyvatuku ir radiatoriu,grindinio sildymo  isvedziojimais ir visais tais silumos nuostoliu paskaiciavimais 

Indruciuk, as del sitos vietos nustebau. O jus is kur toki plana gausit? As sakau, cia be babkiu nepriduot ramiai namo, uztai mes nieko ir nedarom, nepildom jokiu tu statybu knygu, nes butu bergzdzias reikalas doh.gif , vistiek bus prie ko prisiknist, kas ne taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 06, 09:48)
-O boze. Sakai reikia  unsure.gif  g.gif  ?

-Elektros plana tai elektrikai daro, nea g.gif ? Priesgaisrine tai aisku (MB patenkintas, kur vedzioja priegaisrine ir signalizacija).
Papildyta:
-Indruciuk, as del sitos vietos nustebau. O jus is kur toki plana gausit? As sakau, cia be babkiu nepriduot ramiai namo, uztai mes nieko ir nedarom, nepildom jokiu tu statybu knygu, nes butu bergzdzias reikalas  doh.gif , vistiek bus prie ko prisiknist, kas ne taip doh.gif

nu cia jau jums spresti reikia ar ne 4u.gif bet jei kaupsis dregme, ji nesiventiliuos tai prades viskas pelyti- ne per metus, aisku...
as norejau tu ventiliatoriu su dregmes dvikliais, bet ziuresim kas ten gausis, nes esam kliurku ir ten prisidare... doh.gif
- tikriausiai
- nu kadangi ten kabinejasi prie beleko, tai geriau kiek imanoma daugiau tu dokumentu ir planu tureti... kazin kiek nuluptu uz tokio namo pridavima,kuris visai neturi jokiu dokumentu, jei nama su visais planais ir knygom ir popieriais pridavineja uz 4t g.gif ir norinciu tai daryti vis mazeja- nes reikalavimai griezteja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 07 06, 10:32)
- tikriausiai
- nu kadangi ten kabinejasi prie beleko, tai geriau kiek imanoma daugiau tu dokumentu ir planu  tureti... kazin kiek nuluptu uz tokio namo pridavima,kuris visai neturi jokiu dokumentu, jei nama su visais planais ir knygom ir popieriais pridavineja uz 4t  g.gif ir norinciu tai daryti vis mazeja- nes reikalavimai griezteja  doh.gif

blink.gif ojomajo doh.gif
Atsakyti