Įkraunama...
Įkraunama...

Iškrypęs stuburas

QUOTE(laureena @ 2007 08 04, 16:12)
Jei jums virs dvidesimt sunkiai mankstomis ar baseinais istiesinsit stuburus. Mano nugara taip pat buvo kreiva. Nuejau i ajurvedos centra ir dare masazus. Tai toks masazas, kai "lauzo kaulus". Is pradziu seip masazuoja, kad raumenys atsipalaiduotu, o po to "lauzo kaulus", na atstato juos po truputi i vieta. Neissigaskit, viskas ne taip ziauru. Kai nuejau pas masazista, jis labai gerai apziurejo, ir pastebejo, kad ne tik stuburas kreivas, bet nuo to stuburo dar ir klubai kreivoki, viena ranka, koja ilgesne paciu linija ir pan., aisku cia milimetrais, plika akimi to nesimato, bet tai gali ateity tureti pasekmiu. Tuos masazus dariausi ilgai, apie puse metu, 1-2 kart i savaite, nes kaulai i vieta taip greit neatsistato, esme tame kad kai jis "lauzia", tai kaulas pasistumia tie kiek ta karta gali, kita diena kai lauzia jis daugiau pasistumiai i teisingaja puse, ir t.t., kasdien vis labiau biggrin.gif  taigi dabar esu visiskai tiesi, o del to nebeskauda nugaros, galiu tiesi kaip styga visa diena vaikscioti, nebeskauda galvos, nes buvo kazkas kazkur uzhspausta, nuo kreivumo, nebeskauda pilvo per menesines, jos pasidare lengvesnes, ir daug kitu problemu isnyko, aisku tas stuburo kreivumas labiausiai butu pasireiskes nestumo metu ir senatvei.  Taigi jei turit pinigu, manau sis kuno tiesinimo budas butu veiksmingiausias. Kai lankiausi pas ta masazista matydavau, kad pas ji net vezimeliuose atveza ligonius, ir kad jie sveiksta.
LAUREENA gal zinai kur KAUNE daro nebrangiai ir gerai masazus? 4u.gif

QUOTE(Sinistra @ 2008 01 31, 12:08)
Mano stuburas taip pat nuo mazens kreivas. Pries pora metu, kai jau nebegalejau tverti, pradejau lankytis privaciai pas masaziste. Nemaniau, kad gydomasis nugaros masazas toks veiksmingas. Rekomenduojama masazo kursa praeiti 1-2 kartus per metus (1 kursas - 10 masazu kasdien, ne kas antra diena, ir ne 2 kartus per savaite!). Kai dare pirma kursa, skaudejo nezmoniskai, vos galejau iskenteti, nors siaip esu gana kantri. Vos iveikiau 10 masazu. Po pusmecio vel pradejau masazus pas ta pacia masaziste. Ir ka - skaudejo 10 kartu maziau, nes stuburas gerokai pasitiesines. As nustebau, o ji sako - taip ir turi buti.
Taigi visoms rekomenduoju nepagaileti pinigeliu del savo sveikatos (visgi 10 masazu kainuoja apie 250-750 Lt, ziurint, kur ta masaza darotes - privaciai ar prasmatniame salone). Tikrai verta.
Ir aisku, manksta, manksta, manksta. Ji irgi daro stebuklus.

Sekmes visoms 4u.gif

O kur tiu dareisi masazus?gal Kaune? wub.gif
Atsakyti
labukas, gal galit pasakyti kokia manksta darot ir kiek laiko per diena.man ir pas kauda nugara ypac po radikulito paskaudi pastoviai reguliariai, jei tik vejelis papute ar pasilankstai, ka padirbi ir prasideda, ar norint kojas istiesti sedint 90laipsniu kampu jau nebegaliu skauda... taip kartais nudiegia kad pajudet ir kvepuot negali kuri laika.tai poliklinikoj lankiau truoputi manksta, po to dariau gana ilga laika namie, bet kai tik darau pratimus pilvo presuj nezmoniskai skauda!!!! ziauriasi kad sulaikai ora ir steni kol praeina, nors atsilenki kokius3 kartus.taip budavo ir poliklinikoj , klausioau ar taip turi buti atsake ne, ir nezino kodel man sjkauda darant manksta. butu ydomu kokius jus pratimus darot.
Atsakyti
Aha mane ir labai domintu kaune tas "kaulu lauzymas". Pas mane liemuo nelygus, viena koja trumpesne net gaunasi. Gal pavyktu nors biski patiesinti, nes jau zymiai matosi, negaliu aptemptu bliusku nezioti, o kai reiks maudoma uzsideti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2008 05 27, 11:49)
Aha mane ir labai domintu kaune tas "kaulu lauzymas". Pas mane liemuo nelygus, viena koja trumpesne net gaunasi. Gal pavyktu nors biski patiesinti, nes jau zymiai matosi, negaliu aptemptu bliusku nezioti, o kai reiks maudoma uzsideti... verysad.gif

Manau reikia paduku,kad issilygintu koju ilgis, bent jau man taip patare.. 4u.gif
Atsakyti
tai nesioju paduka, bet tik namie. Naudos 0. o kiek pas tave trumpesne koja?
Atsakyti
Jeigu suprantat rusiskai, puikus pratimeliai stuburui yra siame puslapyje
http://spinet.ru/osteoh/lgimckb.php

Jei ir nesuprantat, yra paveiksleliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2008 05 27, 13:15)
tai nesioju paduka, bet tik namie. Naudos 0. o kiek pas tave trumpesne koja?

as nenesioju is viso paduku, man abiems kojoms padare..bet...y kedus man nelenda, reik batu didesne ismiera, tai taip ir gaunasi.
O masaziste sake,kad dauguma zmoniu yra su skirtingu ilgiu kojom ir siaip nesimetriski ir tai yr normalu smile.gif aisku, gal nelabai jau normalu..bet taip yra smile.gif
Atsakyti
sveikutes...noriu paklausti ar kas nors buvo pas manualista carlosa diamonda rivero,nes skaiciau kad kai kurios lyg ir zadejote apsilankyti?kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Aš neseniai lankiau 5 dienų stuburo mankštą Kaune, Kalniečių poliklinikoje. Stengiausi įsiminti ir parėjui namo užsirašyti visus pratimus. Jei kam reikės - rašykit į až.

Ranga smile.gif
Atsakyti
[miela rencia,. dekoju tau uz palaikyma . jau keli menesiai esu issioperavusi, jauciuosi gerai, einu i mokykla, dziaugiuosi, kad ryzausi, dabar esu tiesi, operacija pavyko, liko tik keli laipsniai. smagu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2006 01 04, 11:59)
Turiu problemą - iškrypęs stuburas (skoliozė ir kifozė). Beveik nuolat skauda nugarą, o man dar tik 24 metai. Baisu pagalvot, kas bus vėliau. O dar ir atrodo nekaip. Gal kas žinote, ar dar galima tokio amžiaus stuburą kaip nors ištiesint? Ar padėtų kokie nors korsetai, gal operacija? Gal galite bent patarti, kaip atsikratyt nugaros skausmo?

bent jau man nuo stuburo iskrypimo nepadejo niekas isskyrus sporta sporta sporta ir dar karta sporta...nuejau i sporto kluba bijodama kad treneris suzinojes jog mano stuburas toks kreivas nieko kito nepasakys kaip tik parodys pirstu i duris, bet...sudare individualia programa, visa laika priziurejo, taip kartu stiprinom nugaros raumenis...ir vuolia!!!!skausmai daug mazesni... o man padejo treneris rimas is "SuperGym" thumbup.gif gal ir tau praverstu toks "gydymas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(asaryte99 @ 2008 10 01, 07:55)
bent jau man nuo stuburo iskrypimo nepadejo niekas isskyrus sporta sporta sporta ir dar karta sporta...nuejau i sporto kluba bijodama kad treneris suzinojes jog mano stuburas toks kreivas nieko kito nepasakys kaip tik parodys pirstu i duris, bet...sudare individualia programa, visa laika priziurejo, taip kartu stiprinom nugaros raumenis...ir vuolia!!!!skausmai daug mazesni... o man padejo treneris rimas is "SuperGym" thumbup.gif  gal ir tau praverstu toks "gydymas" g.gif

man irgi nugaros skausmas praejo nuo sporto, bet va kupra jau matyt amziams, dar iprotis, cia man niekaip sportas nepadeda, toks jausmas kad peciu kaulai uzsilenke i prieki verysad.gif
Atsakyti