sveikos, na ir sparciai temos vystosi cia, spek tik skaityti
QUOTE(egzotikaa @ 2010 06 16, 13:48)
Dar pamasciau apie savo sunelio krikstynas ir [color=red]prisiminiau lauktuvesveciams,
del saldainiu su vaiko foto, niu asmeniskai as nezinau :: bet paskui nera kur tu popiereliu deti.... va ir dabar gryzom is krikstynu, gavom ju lauktuv, tai nei ismest juos, nei saugoti... kazkaip vaiko foto i siuksliadeze nesinori mesti :
AISKU, CIA TIK MANO NUOMONE. jos niekada nesutaps cia kaip ir del skonio nesigincyjama
kokia superine ideja, jauciu pasinaudosiu
o del saldainiu popiereliu su vaiko foto pritariu

kai buvau krikstynose, tikrai nezinojau ka su tuo saldainiu daryti, ji valgyti ar saugoti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 06 16, 16:28)
Būsiu atvira. Man tie luiteliai- nea : Nežinau kodėl, bet ne. Geriau jau tada medalionas

Čia mano nuomonė. Ir gan brangu. Krikštatėviams ir taip išlaidų yra pakankamai. Bent mums: laikraštukas, padėkos tėveliams ir seneliams, tortas, dovanėlės mini-mini svečiams, dar auka bažnyčiai, krikšto dėžutė... Ir su 500 lt neprasisuksiu niekaip, kad ir kaip stengiuosi. :

nu jus ir krikstateviai

kad man tokius krikstatevius radus

ar nepersistengiate? na bet cia kiekvieno asmeninis reikalas

as tai viska pati ruosiuosi o del krikstomamu tai tikiuosi kad bent ateis, nes dabar tai ir tai panasu kad gali buti
estete - jau laukiu as to stiklainiuko

nu man dabar jau kvepia tas medutis vien pasiziurejus

labai grazus
* mergaites nesipykite
taip man niekas ir neatrase del sirsiu medaus kada ji geriau gaminti
ir del balionu, kada juos geriau prileisti ir kokius
o del zibintu, tai kad ir pigus nepirksiu ju... turejom skaudzios patirties, per krikstynas vos nepadegeme kaimynu namo

kad ir vejo nebuvo ir namas tolokai, bet vis tiek turejo nusileisti ant jo...
dar sakykit, kokias vaises zadat daryti kas namie svesite

gal ir ne i tema, bet...