QUOTE(DEM @ 2010 06 29, 20:27)
Mūsų krikštynos šį savaitgalį
Nežinau, keistai jaučiuosiu. Bandau gilintis kas ne taip, gal aš kalta, gal ne taip kažką padariau. Bet prieš akis kyla nemalonūs vaizdai: turi spalvotą spausdintuvą, bet laikraštį atsisakė atspausdinti, nors sakiau, kad nuperkam kasetes ir pirmyn. Kodėl? Dejavau, kad laiko nėra, reikia į spaustuvę nunešti laikraštį, deja, nors ir dirba Kaune, ji nesiteikė padėti. Ji visai nebloga siuvėja, suknutę šventei pasisiuvo, sakau reiktų maišiukų druskai, cukrui, ji numykė - reiiktų. Bet kažkodėl nesakė: jei reikia, pasiūsiu. Nesuprantu kodėl mudviem nesiriša reikalai. Artėjant šventei, įtampa dar didesnė: reikalų daug, vyras užsienį, baiminuosi, kad laimingai tik grįžtų, aš pati susirgau: kosulys, gerklė, užkimus, o dar tai...
Gal aš per daug noriu, gal aš kalta, bet vis pasižiūriu į telefoną ir pasvajoju: va ims, paskambins, paklaus kaip sekasi, ar viskas paruošta ir dar ištars: šaunuolė, susisukai, ačiū... Visos nuoskaudos iškart nusiplautų. Argi tai daug

Nu gaaaal
Tegu tai būna pamoka ir man, ir jums. Kitą kartą daryčiau visai kitaip, nesvarbu kokią šventę beruoščiau.
viskas bus gerai

esi saunuole kad ruosiesi uz du. As gailiuosi, kad nepasidariau atsarginio scenarijaus, ko man truo buciau pati padarius, ir jau ne karta zinau kad neatsidet ant kitu zmoniu, bet vis nepasimokau. Nieko, kita leliuka kai turesiu ir ruosiuosi krikstinti, tikrai pati organizuosiu ir bus taip kaip noriu. Siaip kas buvo viskas gerai buvo, kai ka patingejo krikstamote buvo paveikslas padarytas tuscias drobes, piesti turejom, bet sako terliotis reiks, manau butu smagu buve

. Zadejo organizatore padaryti sveciams dovaneles, bet nieko nebuvo, seneliams padekas, nes dovaneles as pirkau, bet ant galo ir ju nepadare

, na visur yra pliusu ir minusu. Kai pati darai zinai ka padarai o ko ne.