pirmiausiai tai kaip jau ir anksčiau sakiau, rinkaus todėl juos, nes vyro brolio šeima... o tai ką, išties noriu, jei būčiau pasirinkus, tai būtų buvęs skandalas giminėj ir pykčiai iš brolių šeimų pusės, kad va ne juos, o kažką svetimo.... -inau jau jų charakterius...
o krikšto mama nepalikau nieko ruoštis ir daryti, nes daug kartų esu girdėjus apie jos reakcijas į kitas šventes- nežino ką išsigalvot ir t.t. ji net su savo sūnumis neužsiima - nei lopšines dainavo, nei pasakas pasakojo - sakė čia nesąmonės... padovanojau jos vaikui spec Alias žaidimą, kųrybiškumui lavinti, nes rašinėliams minčių nesukurpia( juk visa vaikystė- laukas ir kompas) , tai nėra kam žaisti su juo... vieną kartą dovanojau vaikui stalo žaidimų rinkinį ir įdėjua kaip nujausdama dar 50 lt - tai buvo ,,valio, pinigučiai"... per vienus naujus metus padariau žaidimą su klausimais atsakymais - aaa, tai sako buvai ant biuletenio, tai prisigalvojai visokių nesąmonių... nu dar turiu n- pvz... ir geriausiais užsiėmimas - namai, draugai, kavytės, šašlykiukai ...net pyksta, kai mes užsiėmę žmonės, per retai kviečiam į svečius... tipo nesiskaitom su jais... tai kaip skaitysies, kai vyras grįžta iš darbo 8-10 h ir turi dar begales darbų namie... o priėjus mergaitę šnekina ,,mergiščia"- na, man čia tai jau šiurkštoka... pati tą pačią dieną savo vyro pašaukta ,,motin" įsižeidė...nu, gerai gana.... nesiguosiu... yra kaip yra... einu geriau ruoštis ką rimčiau....
o ir aš nepasitikintis žmogus - man viskas turi būti pagal mane

be to atsimenu, kai ji man savo sūnaus krikštynoms liepė nupirkti tą ir aną... lėkėm net į Vilnių, tai man pasirodė, kad čia mane straina... tai vat dbr nenoriu strainti kitų, nes čia tas žmogus, kuris gali įsižesti...