Įkraunama...
Įkraunama...

PIN UP

O, Ramzi, kaip tik ieškausi sau šukuosenos biggrin.gif Ačiū biggrin.gif

Naujienos iš "Lolita-Girl Clothing"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif p.s. atkreipiam dėmesį į kulniukus smile.gif
Atsakyti
Kokia linksmutė paskutinė suknelė wub.gif o kulniukai - žudikai biggrin.gif
Atsakyti

Playsutas tai net ant Heidi neatrodo gerai, nors man jos figura shiaip tobula, tai kaip atrodytu ant ne tokios grazios figuros savininkes? unsure.gif
Atsakyti
Tu čia Heidi Klum omeniu turi? Na jo, čia figūros nežinau jau kokios reikia.. Lėle reikia būti paprasčiausiai.. mastau.gif
Atsakyti

Tfu, ash vis Maishau Bernie su Heidi Van Horn biggrin.gif Turejau omenyje Bernie Dexter biggrin.gif Ta,kuri su playsuitu smile.gif

Heidi Van Horn yra sita smile.gif Tikrai ne Klum turejau omenyje lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Aš sakau, kad jau visai nesuprantu kas tas yra biggrin.gif Bernie jo, jau figūrą tai turi smile.gif
Atsakyti

Tai va, norejau pasakyti, kad net ant jos tas playsuitas labai nekaip atrodo... Ta apacia gal per siaura, gal platesnes noretus, kad geriau ziuretus g.gif
Atsakyti
Aš manau kad esminė problema čia yra aukštas liemuo. Kai jis vietoje, ant klubų, tai atrodo visai kitaip, bet čia taip turi būti.. Tai gal rimtai labiau eitų į plotį nuo diržo ir atrodytų puikiai wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
wub.gif
Atsakyti
Noriu tokio šaldytuvo kaip pirmoj fotkėj(su budweiseriu) ,tik dvigubai didesnio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2010 09 09, 23:52)

Nu bliam... Tose fotkėse tai kaip idiotės kokios atrodo doh.gif Visos tos pozos ir veidai... Ryškiai intelekto nesugadintos doh.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti