Kaco, Splito turguje ryte sviezios zuvies tikrai rasit. Kainu nezinau, bet jis tikrai ten yra ir viskas sviezut svieziusia, tik tiek kad tas turgus labai ankstyvas.
Na del kemperio ir daug zmoniu

Nu man tai visu pirma naturalus klausimas kilo - kur jus, brangieji, ten sedesit??? Juk vaziuot ne 100 km, o visa 1500 kaip min... Mes vaziave kemperiu ne viena ir ne du kart. Dabar, kai pas mane 2 vaikai, is vis daugiau kaip 1 seima kemperyje nenoreciau vaziuot. Ten gi taip siknom triniesi. Musiskis skaitosi didelis - 6 vietis, turi salona gale ir per viduri. Priekyje salia vairuojo yra 1 sedyne na ir apie stala 4 vietos. Jei kemperis naujesnis, apie stala tik 2 vietos belieka. Kur det dar 2 ar 4 zmones

Tegul jie vaikai, bet tai dar sudetingiau - vaikai kemperyje nenusedi ramiai. Erdves yra, jie landzioja visur... Jus gal pasidomekit koks tai kemperis (kur rase Kaco, tai ten yra kemperine priekaba, apie buvima joje negali but ne kalbu - kemperis pats vaziuoja), kelintu metu, kokios firmos, tiksliai suzinokit marke (pvz. pas mus yra Pilote Galaxy 88), susiraskit jo isplanavima internete jei tikro jo negali parodyt nuomotojai. Ivertinkit ne tik gyvenimo, bet ir vaziavimo galimybes. Kemperiuose juk net lovos siauresnes negu namuose... Ir policija cia visai ne prie ko - gal ir gali patikrint kiek ten jusu vaziuoja, bet patiems kaip ten susigrust tokiai kelione ir dar vidurvasari...

Cia mano nuomone ir siulymas, nes turiu tokiose kelionese patirties, jus zinoma ziurekit pagal save...