QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 03, 21:57)
Matyt nematei to kas grazu Kroatijoje,kiekvienoj sali yra graziu vietu kurias aplankyt kainuoja pinigus,turkija ne ka pigesne jei vaziuoji i gera viesbuti
Kroatijos kalnai ne ka mazesni nei Turkijos,Adrijos jura prie pat,aptarnavimas priklauso nuo to kur gyveni ir kur valgai.Ir Turkijoje ir Kroatijoje man panasiai poilsis.Tik kad lektuvai dar tiesiogiai is Lt skraidytu butu super.

.Matyt nepavyko tau pamatyt graziu vietu.
Na tas vietas gražias aš tikrai mačiau, galbūt ne visas, bet mačiau- gyvenome šalia Split'o, buvome ir Plitvicos ežeruose. Bet būtent aš ir kalbu apie tai, kad vien nulėkti ten ir apsistoti tikrai nėra verta ( patogesnis vairantas yra Turkija), nes kelionė gan tolima ir pačioje Kroatijoje gan brangu. Kaip beskaičiuotum, už apartamentus moki 50 eurų parai, kavinėje vienas pasisėdėjimas- 100 lt mažiausiai. O jei dar valgytum pusryčius ir vakarienę...dar alus ir vynas...dar kuras...Na tikrai ji nėra verta tokių pinigų. Kainos užkeltos kaip ir Palangoje

Visai nesuprantu tų žmonių, kurie be sustojimų lekia į Kroatiją tokį kelią, ten apsistoja savaitei ir vėl be sustojimų grįžta atgal.
...Bet kievienam savo...
Tai tik mano nuomonė. Mane labiau sužavėjo Praha, Austrijos Alpės, Slovėnijos urvai, naktinis Budapeštas nei pati Kroatija.
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 08 03, 21:02)
mes cia neseniai grizom tai mokedavom nuo 50 iki90 Eur/parai uz apartamentus su virtuve (4 suauge ir vaikas)
Papildyta:
priklauso kur tu zadi valgyt ir ka?Ar jus patys gaminsites maista ar valgysit bare.Mesos kainos parduotuvej maciau zymiai didesnes,o normaliam bare pavalgyt 2 suaugusiems ir vaikui kainuodavo mums apie 150-250 litu kartui

(sriuba,antras,desertas) ir aisku

bokalas
Jei ketinate gamintis patys- maistą geriausia pirkti Čekijoje.Gerimus- taip pat