QUOTE(Failas @ 2010 07 11, 17:19)
1. O ten Natalčiuko tai receptas orkaitei, o kaip į jį paverst į duonkepės
2. O gal dar galima būtų receptėlį su lavašu ir vyniotinių pyrago

nelabai įsivaizduoju
1. Tikrai, tas receptas labai tinka orkaitei. Duonkepei imčiau pusę duotų produktų ir keisčiau ruginių/kvietinių miltų santykį (maniškė duonkepė iškepa 50/50, jei noriu daugiau ruginių - kepu orkaitėje). O visa kita pagal receptą: plikinys, nakčiai į šaldytuvą, ryte į duonkepės kibiriuką, dar palaikyčiau - pakildinčiau ir kept

Tikiuosi, jei klystu, Nataliuncikas pataisys
2. Vyniotinių pyragą jau rodžiau, pirmam puslapyje yra nuoroda. Tik įdarai šį kartą buvo cinamonas su cukrums ir trinti serbentai su cukrum (beje, vakar viso nesuvalgė, liko dar gabaliukas

).
Su lavašu irgi panašiai - lavašą padegiau įdaru (varškė, kiaušiniai, cukrus), susukau. Tada tą gautą virvelę dar kartą susukau, kaip sraigės namuką

, įdėjau į duonkepės kibiriuką (be mentelės) taip, kad mentelės strypukas neperdurtų sluoksnių, o atsidurtų per centrą. Viršų aptepiau 3 šaukštais grietinės ir apibarsčiau migdolų drožlėmis. Ir kepimo programa. Aprašymas gavosi ilgesnis, nei realiai viskas užtruko

Tiesa, kibiriuką išklojau kepimo popieriumi, bet kitą kartą neklosiu - labiau apskrus.