QUOTE(Terra2 @ 2010 07 28, 16:25)
Teisingai
Keistuole pataria, kad nereikia mesti lauk. Jeigu raugas perrūgsta, naujam raugui pasidaryti užtenka arbatinio šaukštelio to superaktyvaus ir pamaitinti jį reiktų per 3 kartus per parą tokiu kiekiu miltų ir vandens kiek norite šviežaus raugo kepimui. Žinoma truputį padauginti, kad liktų atsidėjimui. Pvz. jei duonai pagal receptą reikia 400gr raugo , tai maitiname po 70gr miltų+70ml vandens ir taip 3kartus.
Hm, pas mane to starterio buvo gal koks šaukštas, pamaitinau aš jį 100 ml miltų ir 100 ml vandens maždaug. Na, matau jau, kad kažkiek burbuliukų yra

Tai gal per rūgštus jis man bus, gal tada dar pamaitint prieš naktį ir ryte dar kartą. O jau vakare galėčiau kepti

Ar palikti, kaip yra ir rizikuoti