QUOTE(viesoji @ 2010 08 19, 19:31)
Aciu visom. Bandysiu taisyti ka nors.
QUOTE(Inesska @ 2010 08 19, 20:59)
As uzvakar pradejau rauga augint

ziuresiu kas rytoj bus, paragavau skonis tai rugstokas ir kvapas toks. Pirma karta as taip rimtai eksperimetuoju, gal dar nieko nesigaus
Tikrai gausis, aš ir merginų patariama raugą pasigaminau pati. Iš tiesų ir pas mane pirmas dienas niekas ten neburbuliuodavo tik smirdėdavo, bet aš dariau taip kaip parašyta - neburbuliuoji tai tavo bėdos, aš tave vis tiek pamaitinsiu

. Jau po kokių 5 d. matėsi tie burbuliukai, tada aš dar maitindama į vandenį medaus įdėjau ir gavosi, po savaitės turėjau raugo, kurį ir dabar naudoju. Tik mano pastebėjimais nereikia skubėti kepant duonelę ir leisti jai gerai pakilti formoje ar skardoje, geriausia kildinti per naktį, tada būna gerai, nes po kelių valandų dar duonelė nepakyla ir pradedu abejoti ar raugas geras.