Įkraunama...
Įkraunama...

Visi klausimai susiję su žindymu

Laba diena.

Mano mazylei du menesiukai.Noriu paklausti ar galiu eiti i soliariuma pasideginti?Ar tai nepakenks mano krutims?Vis dar maitinu pati.


Aciu.
Atsakyti
Jokių detalių tyrimų apie soliariumo poveikį krūtims nėra, tačiau deginsitės saikingai, nieko blogo neturi atsitikti.
Atsakyti
Laba diena,
pries 2 sav gimdziau. vaika bandau maitinti pati (kruties neima, todel tenka piena nusitraukinet ir maitint is buteliuko), pieno tikrai uztenka, taciau jis bega atrodo be perstojo, slampa visi rubai, iseit be iklotu i liemenele niekur negaliu, naktim visa patalyne lieka slapia. gal galetumet patart kaip sureguliuot pieno gaminimasi, ar nustot maitint savu pienu ar kaip sprest sia problema.
Is anksto dekoju.
Atsakyti
Po gimdymo praėjo dar labai mažai laiko. Turėkite kantrybės, viskas susireguliuos savaime.
Atsakyti
prasyciau patarti:jau savaite nutraukiau maitinima, nors krutys nedideja, neskauda, taciau jose dar yra pieno. nenutraukineju. ar tas pienas is krutu pasisalins pats? kiek laiko trunka, kol krutys visiskai nustoja gaminti piena? po kiek mazdaug laiko galeciau maudytis ezere?aciu
Atsakyti
Pieno nenutraukinėkite, ilgainiui jis dings pats. Po kiek laiko - sunku pasakyti, nes tai labai individualu. Vienoms jis dingsta jau po poros savaičų, o kitoms dar ir po pusmečio būna keletas lašelių. Maudytis ežere jau galite.
Atsakyti
Gerbiama gydytoja, perskaiciau jusu atsakyma i vienos forumietes panasu klausima, sakote kad kada dings pienas priklauso nuo kiekvienos moters individualiai, gali ir po pusmecio, bet tai ka man daryti kai as nutraukiau maitinti daugiau kaip pries metus laiko ir pas mane vis dar pasirodo pieno laseliai, labai sunerimau, patarkite ka daryti ar man kreiptis i gydytoja, ar neverta nerimauti? Is anksto dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
Reikėtų pasirodyti gydytojui, gal būt atlikti tam tikrus hormoninius tyrimus.
Atsakyti
Laba diena,

Dukrytei jau beveik 2 mėn, maitinu ją krūtimi. Pradėjau sportuoti treniruoklių salėje, bet jaudinuosi, kad tai nepakenktų pieno gamybai. Ar galimas fizinis krūvis maitinant ir ar nesumažės pienuko?

Dėkui wub.gif
Atsakyti
Sportuoti galima. Pieno nesumažės.
Atsakyti
Nežinau, ar šis klausimas priklauso jūsų sričiai, bet gal žinote, ar krūtimi maitinanti motina gali naudoti kremą/losjoną nuo aknės, kuriame yra 0,5% salicilo rūgšties? Vieni šaltiniai teigia, kad salicilo rūgštis absorbuojasi ir gali patekti į pieną. Kiti gi tokių kontraindikacijų nenurodo. Gal tai priklauso nuo kiekio ir tepamo ploto?
Ačiū.
Atsakyti
Grynos vaistinės medžiagos kiekis tikrai labai nedidelis ir jokio pavojaus Jūsų kūdikiui nera.
Atsakyti