Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

Ir dar pora žiedų ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
Jediara - jūsų až pilna,tad rašau čia:
07,11,33,34 - visų po 3 vnt. Tad lauksiu išsamesnės info až.
Atsakyti
As tai noreciau visu nors po viena, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,30,31,32,33,34,35....
Atsakyti
jediara merginos taip užsipuolė, kad AZ iš karto tapo pilna doh.gif
Bandau parašyti - nu niekaip neišeina blush2.gif lotuliukas.gif
Norėčiau 05;07;10; 015; 021; 031; 033`09; 034`09;
Laukiu atsakymo ... 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, AŽ labai greitai užpildė doh.gif , rašykite : jediara@gmail.com - vakare visiems atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
Jediara, kaip smagu kad dar ir šiuo metu turit žydinčių gražuolių lelijų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 08 11, 15:11)
Jediara, kaip smagu kad dar ir šiuo metu turit žydinčių  gražuolių lelijų thumbup.gif

ax.gif
Papildyta:
Nesitikėjau, kad bus tiek norinčių lelijų bigsmile.gif , todėl pirmiausiai atsiprašau, kad ne visus užsakymus galėsiu įvykdyti, nes spec. pardavimui gėlių neauginu, tik parduodu perteklių, kad vėl turėčiau naujų blush2.gif (tačiau mažus svogūnėlius pasodinsiu, gal augs mastau.gif )
Tik noriu parašyti, kad 06 ir 35 skirtingos, nes 06 jau seniai nužydėjo, o "Sėkmė" žydi dabar ax.gif Taip pat ir 31 ir 34. 34 - ankstyva ir didesniais žiedais, o 31 vėlyvesnė mažesniais žiedeliais, bet labai kompaktiška rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 11, 21:14)

Nesitikėjau, kad bus tiek norinčių lelijų  bigsmile.gif , todėl pirmiausiai atsiprašau, kad ne visus užsakymus galėsiu įvykdyti, nes spec. pardavimui gėlių neauginu, tik parduodu perteklių, kad vėl turėčiau naujų  blush2.gif

Neatsakote man į laišką ax.gif Tikriausiai neturite tam laiko, bet... aš laukiu...
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2010 08 13, 19:57)
Neatsakote man į laišką  ax.gif  Tikriausiai neturite tam laiko, bet... aš laukiu...

Atsiprašau blush2.gif Parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
lelijų sezonas šiemet: birželio 17 - rugpjūčio 12 (nuo pirmo žiedo išsiskleidimo iki paskutinio nebedekoratyvumo momento):
Atsakyti
jediara, o ar reikia dabar nukirpti lelijų stiebus? Jei reikia, tai kokio ilgio palikti?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 08 14, 11:18)
jediara, o ar reikia dabar nukirpti lelijų stiebus? Jei reikia, tai kokio ilgio palikti?
Ačiū.

Taip, nukirpk. Aš iš karto po žydėjimo patrumpinu, kad liktų trečdalis stiebo, o prie žemės (lieka apie 5 cm) nukerpu tik rudenį ax.gif
Atsakyti