Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(jediara @ 2010 09 04, 10:34)
O tai jos pas Tave dar nenužydėjo? g.gif  Gal įdėk foto  ax.gif

Nu nuzydejo, ziedlapiai visi nukrito, paliko tik zalias stiebas ir lapai. Tai dabar ta stieba reik nukirpt ir padet i vesia vieta ir nelaistyti, teisingai supratau? :?
Atsakyti
QUOTE(iruciukas911 @ 2010 09 04, 17:31)
Nu nuzydejo, ziedlapiai visi nukrito, paliko tik zalias stiebas ir lapai. Tai dabar ta stieba reik nukirpt ir padet i vesia vieta ir nelaistyti, teisingai supratau? :?

Jei jau nužydėjo, tai nauji žiedai bus tik kitais metais. Dabar patrumpink stiebą ir sumažink laistymą (kartais palaistyk) ir laikyk, kol visai nudžius stiebai. Tik tuomet dėk į vėsesnę vietą ir stenkis išlaikyti iki pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
Jediara, norėčiau paklausti, kiek kartų per sezoną, kada ir kuo tręšiate bei purškiate lelijas?
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 09 06, 12:06)
Jediara, norėčiau paklausti, kiek kartų per sezoną, kada ir kuo tręšiate bei purškiate lelijas?

Iš viso tręšiau 3 kartus: anksti pavasarį barsčiau Hidrocomplex, o vėliau porą kartų liejau trąšų tirpalu žydinčioms gėlėms. Du kartus purškiau Actara ir kartą Previkuru. Nežinau, ar teisingai dariau, bet žydėjo nebogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 06, 11:32)
Iš viso tręšiau 3 kartus: anksti pavasarį barsčiau Hidrocomplex, o vėliau porą kartų liejau trąšų tirpalu žydinčioms gėlėms. Du kartus purškiau Actara ir kartą Previkuru. Nežinau, ar teisingai dariau, bet žydėjo nebogai  ax.gif

gal taip ir kardelius trešei g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 06, 11:32)
Iš viso tręšiau 3 kartus:

doh.gif tai aš bloga augintoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 09 06, 16:34)
gal taip ir kardelius trešei g.gif  ax.gif

Kardelius lyg du kartus tręšiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 06, 22:39)
doh.gif tai aš bloga augintoja blush2.gif

Žiedų buvo - tai augaliukams patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu jediarai uz lelijas aciuks.gif , praturtes mano gelynas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(weza @ 2010 09 08, 20:50)
aciu jediarai uz lelijas aciuks.gif  , praturtes mano gelynas  clap.gif

Lauksime žiedų ir foto vasarą mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik vakar persodinau daugelį lelijų, o kiek vaikiukų-"žirniukų" doh.gif - jei visi užaugs, tai už poros metų turėtų būti daug žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 09 13, 11:32)
Tik vakar persodinau daugelį lelijų,

o aš dar neliečiau nieko. Tikiuosi, kad nevėluoju.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 13, 13:52)
o aš dar neliečiau nieko. Tikiuosi, kad nevėluoju.

Dar ne, bet jau šį mėnesį turi spėti. Rytoj Tau išsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti