Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(jediara @ 2010 07 05, 12:16)
O kur foto? mirksiukas.gif

Vakare parodysiu saviškes  ax.gif

butinai vakare parodysiu trys ruseles jau dziugina sirdele ir deka taves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 05, 13:08)
butinai vakare parodysiu trys ruseles jau dziugina sirdele ir deka taves  wub.gif

Džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
sos unsure.gif kokia lelija cia man prazydo. nei rasto nei spalvos g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 07 05, 09:31)
Leliumai jau grozis neapsakomas  wub.gif  gal rudeniop pertekliaus turesit pardavimui tai as jau eileje smile.gif

pertekliaus tikrai nebus, nes dauguma lelijų pirmi metai pas mane, vos kelios antri metai ir vienintelė 'Lollypop' treti metai.
Atsakyti
o cia jau normalios biggrin.gif
user posted image
sorbet
user posted image
LA grupes lelija Manhattanuser posted image
isduosiu dar viena paslapti.tos kurios norit simtaziedes.neseniai lankiausi pas vysniauskus,tai p.Vysniauskienes isvesta lelija nakties princese tokia pat daugiaziede. bet as nebegavau pirkti nes visos jau buvo uzsakytos.sake pasaulyje dar nera tokios spalvos simtaziedes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 07 05, 14:18)
kokia lelija cia man prazydo. nei rasto nei spalvos g.gif

O man labai graži. Visi žiedai tokie?
Atsakyti
Sutinku kad grazi ,bet kazkokia nenormali
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 07 05, 21:57)
Sutinku kad grazi ,bet kazkokia nenormali

Gal gali įdėti jos visos foto g.gif
Papildyta:
QUOTE(Evilka @ 2010 07 05, 18:29)
o cia jau normalios biggrin.gif

Gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 07 05, 17:29)
1 - LA grupes lelija Manhattan
2 - isduosiu dar viena paslapti.tos kurios norit simtaziedes.neseniai lankiausi pas vysniauskus,tai p.Vysniauskienes isvesta lelija nakties princese tokia pat daugiaziede. bet as nebegavau pirkti nes visos jau buvo uzsakytos.sake pasaulyje dar nera tokios spalvos simtaziedes thumbup.gif

1 - natūroje labai įspūdinga (auginu ir aš). Milžiniškais žiedais, ir spalva "prie dūšios" wub.gif
2 - perkant šimtažiedes reik žinot, kad ne visos tos veislės lelijos bus tokios, kad tai paskirų svogūnų ypatybė. Turiu nusipirkusi 'Nakties princesę' ("paslapties" pirkdama dar nežinojau), jau ir foto čia įdėjau - man papuolė ne šimtažiedė:
user posted image
Pirkau iš Vyšniauskų ir 'Marlene' - taip pat nebus šimtažiedė.
Atsakyti
Nu va blink.gif ,o aš taip džiaugiausi gavusi šimtažiede..Nors Vyšniauskiene man aiškino kad pirmais metais ir nesitikečiau kad tokia bus.sake praeina keli metai kol svogunas susiformuoja ir užaugina toki groži. teks laukt rolleyes.gif
Atsakyti
ir mus, lelijos,pradejo dziuginti ziedais smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 06, 12:40)
ir mus, lelijos,pradejo dziuginti ziedais smile.gif

tavo foto profesionalios thumbup.gif wub.gif

Mano žiedai:

user posted image

user posted image