Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(LolitCafe @ 2012 02 01, 11:57)
Turiu ir as ta naktine veido kauke, bet man ji nera super  rolleyes.gif
gelines teksturos, greit isigeria i oda, tikrai nera jokiu nemaloniu pokyciu, svelnaus kvapo, bet po jos oda nera kazkokia ypatinga  schmoll.gif manau tepliosi ja dazniau, kad pabaigt greiciau, ne nakciai, o siaip kaip iprasta kauke  ax.gif

beja, daug labiau patinka zaliam ipakavime  ax.gif

jei norisi kad oda butu tokia labai svelni, maloni liesti, nerausva, tai man nerealiai tiko juodas muilas veidui, as ji biski palaikau kaip kauke, nu man jis geraiusias kaip kauke veidui..
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2012 02 01, 11:20)
jei norisi kad oda butu tokia labai svelni, maloni liesti, nerausva, tai man nerealiai tiko juodas muilas veidui, as ji biski palaikau kaip kauke, nu man jis geraiusias kaip kauke veidui..

Cia tas detox muilas?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 02 01, 12:44)
Cia tas detox muilas?

taip
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2012 02 01, 13:20)

Man irgi jis labai patinka, naudoju karta per savaite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 02 01, 11:57)
Turiu ir as ta naktine veido kauke, bet man ji nera super  rolleyes.gif
gelines teksturos, greit isigeria i oda, tikrai nera jokiu nemaloniu pokyciu, svelnaus kvapo, bet po jos oda nera kazkokia ypatinga  schmoll.gif manau tepliosi ja dazniau, kad pabaigt greiciau, ne nakciai, o siaip kaip iprasta kauke  ax.gif

beja, daug labiau patinka zaliam ipakavime  ax.gif

Šiandien ryte man buvo nemalonus dalykas su žalia NS kauke. Palaikiau 10 min, ir visas veidas raudonais plėmais nuėjo, pradėjo perštėt. Prieš tai dėjau porą kartų nieko nebuvo. O dar turiu naktinę, kurios nebandžiau. Jeigu ir šita taip grauš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2012 02 01, 14:14)
Man irgi jis labai patinka, naudoju karta per savaite  rolleyes.gif

Nusipirkau ir as ji,rytoj isbandysiu. O kaip sampunai?Norejau pirkt siandien,bet susilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 02 01, 17:26)
Nusipirkau ir as ji,rytoj isbandysiu. O kaip sampunai?Norejau pirkt siandien,bet susilaikiau.

Sampunu as daug rusiu isbandzius, tai labiausiai patinka zalias - visiems plauku tipams, ir baltas - jautriai galvos odai. Pastaraji visai netycia nusipirkau, nes nebuvo zalio, kuri visad naudoju, tai likau patenkinta ax.gif Labai neptiko geltonam buteliuke, berods sausiems plaukams, nes po plovimo plaukai atrode kaip neplauti vis tiek g.gif
Vakar dar nusipirkau nuo pleiskanu, siandien bandysiu sita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 02 01, 18:54)
Sampunu as daug rusiu isbandzius, tai labiausiai patinka zalias - visiems plauku tipams, ir baltas - jautriai galvos odai. Pastaraji visai netycia nusipirkau, nes nebuvo zalio, kuri visad naudoju, tai likau patenkinta ax.gif Labai neptiko geltonam buteliuke, berods sausiems plaukams, nes po plovimo plaukai atrode kaip neplauti vis tiek g.gif
Vakar dar nusipirkau nuo pleiskanu, siandien bandysiu sita smile.gif

Siandien pirkt galvojau,bet nezinojau koki ar nuo pleiskanu ar riebiems plaukams,parasykit kai isbandysit,kol akcija tada prigriebciau.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 02 01, 20:08)
Siandien pirkt galvojau,bet nezinojau koki ar nuo pleiskanu ar riebiems plaukams,parasykit kai isbandysit,kol akcija tada prigriebciau.

Esu bandžius abu, tai manau rinkitės pagal poreikį tiesiog. Savu laiku tai tas nuo pleiskanų išgelbėjo mane, po kelių butelių sunaudojimo nebebuvo labai efektyvus, bet vis tiek gerai plovė smile.gif O riebiems plaukams irgi patinka, tik man jo reikia daugiau nei įprastai vienam kartui, kitaip neišplauna plaukų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 01, 21:13)
Esu bandžius abu, tai manau rinkitės pagal poreikį tiesiog. Savu laiku tai tas nuo pleiskanų išgelbėjo mane, po kelių butelių sunaudojimo nebebuvo labai efektyvus, bet vis tiek gerai plovė smile.gif O riebiems plaukams irgi patinka, tik man jo reikia daugiau nei įprastai vienam kartui, kitaip neišplauna plaukų..  smile.gif

Nebezinau tiesiog kokio reikia,siaip galwos oda pleiskanoja labai ir greit susiriebaluoja.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti