Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

QUOTE(ellinga @ 2010 07 01, 16:43)
Normalus gimdymas 3 dienos, CP 5 dienos (zinoma jei viskas gerai)

Jei viskas ok po cezario trečią dieną važiuoji namo 4u.gif Mane laikė dvi paras
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 07 01, 18:46)
Na sake, kad vaistu nereikejo

QUOTE(Karalaite28 @ 2010 07 01, 21:23)
Tikrai duos 4u.gif

aciu uz atsakymus, db ramiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 07 02, 10:17)
Jei viskas ok po cezario trečią dieną važiuoji namo  4u.gif Mane laikė dvi paras

dvi dienas....? blink.gif kaip jums gerai, as gulejau 5... stogas vaziavo nerealiai,jau namucio norejosi...
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 07 02, 11:51)
dvi dienas....? blink.gif  kaip jums gerai, as gulejau 5... stogas vaziavo nerealiai,jau namucio norejosi...

as irgi gulejau 5 paras ir is ligonines namo grizau kaip zombis, tik namie pradejau atsigaudineti....kazkoks kosmaras toj ligoninej buvo...
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 07 02, 13:37)
as irgi gulejau 5 paras ir is ligonines namo grizau kaip zombis, tik namie pradejau atsigaudineti....kazkoks kosmaras toj ligoninej buvo...

nu tikrai, pas mane pakaitom ir vyras ir mama - "gulejo", atrodo ir palata gera,ale kai jau gryzom namo - tai visiem net nuotaika pagerejo, ir vaikas ir tas ramesnis pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 07 02, 11:51)
dvi dienas....? blink.gif  kaip jums gerai, as gulejau 5... stogas vaziavo nerealiai,jau namucio norejosi...

Tikiu, man ir dviejų parų užteko. Labai norėjau grįžti namo. Tuo labiau, kad palatoj labai karšta buvo, langų atsidarinėti dėl mažiuko negalėjom, tik ant vėdinimo. Žodžiu kepėm mes ten.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 07 01, 19:57)
Laba, sakykit kurios gimdėt be epidūrų - ko prireikė gimdymo metu (medikamentų) ?
Prieš 7 metus kai gimdžiau tai nieko nereikėjo  biggrin.gif  dabar, žiūriu, nubiednėjo ligoninės visai.

nieko neprireikė - nuskausminamuosius suleido pabaigoje. Siulė anksčiau bet aš nenorėjau. Savo turėta kateterį taip namo ir atvežiau.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 07 02, 12:44)
nu tikrai, pas mane pakaitom ir vyras ir mama - "gulejo", atrodo ir palata gera,ale kai jau gryzom namo - tai visiem net nuotaika pagerejo, ir vaikas ir tas ramesnis pasidare smile.gif

pas mane niekas nenakvojo,tik budavo nuo pietu iki vakaro,o kai paliko pirma karta nakti vaika,tas visa nakti praklyke,ryte man isterija prasidejo :(zodziu,dabar tikiuosi bus kitaip,taip gal jau nebijosiu visko,o ir laaaabai tikiuosi gauti atskira mokama palata rolleyes.gif
Atsakyti
Gal ziNot ar vgn yra internetas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_julinka_ @ 2010 07 03, 13:09)

yra, tik man atrodo ne visose palatose
Atsakyti
QUOTE(_julinka_ @ 2010 07 03, 12:09)

Man atrodo kad yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_julinka_ @ 2010 07 03, 12:09)