Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

QUOTE(m-sirdele @ 2010 07 06, 15:46)
Sveiki,o  4u.gif gal jus zinote tel.nr VGN kur butu galima pasiklausti informacijos ko reikia pasimti gimdant?

reiktu internete paziuret, as irgi is ten susiradau, bet db jau nebezinau kur ir nukisau ax.gif

QUOTE(fedoska @ 2010 07 07, 08:30)
Nu cia kaip kam, bet man irgi labai aktualu marskiniai. Vyro trumpi, nmaikes irgi, taigi reikia pirkt kad dengtu sikna ir pageidautina butu atvira krutine. Kazkaip tokiu niekur dar neuzmaciau  g.gif

na as aciu dievui radau viena vyro maikute kuri man pakankamai ilga, uzdengia uzpakali, tai ja ir isimeciau,bet jinai nera atvira krutine, nu bet ir nesiruosiu as cia specialiai tokios ieskotis, jei kas daktarams nepatiks pasiulysiu parupinti man tokius naktinius kokie rekomenduojami ax.gif jau ir taip visa spinta turejau perkniaust kol ir tokia radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 07 07, 10:57)
reiktu internete paziuret, as irgi is ten susiradau, bet db jau nebezinau kur ir nukisau ax.gif
na as aciu dievui radau viena vyro maikute kuri man pakankamai ilga, uzdengia uzpakali, tai ja ir isimeciau,bet jinai nera atvira krutine, nu bet ir nesiruosiu as cia specialiai tokios ieskotis, jei kas daktarams nepatiks pasiulysiu parupinti man tokius naktinius kokie rekomenduojami ax.gif  jau ir taip visa spinta turejau perkniaust kol ir tokia radau biggrin.gif

Blyn, o man visos trumpos. Dabar dar dar, o kai puzas smakra rems, tai tikrai matysisi ko nereikia doh.gif As iskirptes del saves noriu, leliuka pasidet ant papu
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 07 07, 11:57)
na as aciu dievui radau viena vyro maikute kuri man pakankamai ilga, uzdengia uzpakali, tai ja ir isimeciau,bet jinai nera atvira krutine, nu bet ir nesiruosiu as cia specialiai tokios ieskotis, jei kas daktarams nepatiks pasiulysiu parupinti man tokius naktinius kokie rekomenduojami ax.gif  jau ir taip visa spinta turejau perkniaust kol ir tokia radau biggrin.gif

ikrai jau daktarai nesikabines prie jusu marskiniu sukuriais ketinsit gimdyti, ciamaziausai jusu problema;
as pvz., gimdziau su naktiniais savo marskinukais su petneselem iki keliu, pasikeliau juos gimdymo metu, o kai reikia maitinti vaika petnesele tik nusmaukei ir krutine gatava leliukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 07 06, 22:12)
Vienintelis dalykas del ko tikrai verta pykti, kad medikai lupikauja (maza, kad uzsipraso nemazu pinigu, bet ir medikamentais pats turi pasirupinti)

Taip, susimokame už tą pati 2-3 kartus verysad.gif .

QUOTE(uopliuke @ 2010 07 06, 22:52)
Buna, bet, matau, tik ne Vln schmoll.gif
O, be to, domejausi ir VGN minejo, kad tokiu yra, tik neaisku, ar pakliusi.. Tad nesuprasi..

Jos yra mokamos, o jūs ieškote nemokamos vienvietės. Komfortas kainuoja.

As gimdziau pirmaja pas savo daktara, dabar gimdysiu antra, jokiu kalbu apie atlygi nebuvo, nors taremes su juo.

Įdomu, ar ir šį kartą taip stengsis. Jei su gydytoju tariesi, tai būk mielas ir atsiskaityk. Be to, net oficialiai reikėtų mokėti į kasą, jei renkiesi gyd.
Netaikau gimdymams gyd. budėjimo metu.

QUOTE(Diaaa @ 2010 07 07, 10:57)
jei kas daktarams nepatiks pasiulysiu parupinti man tokius naktinius kokie rekomenduojami ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 07 07, 14:31)
Įdomu, ar ir šį kartą taip stengsis. Jei su gydytoju tariesi, tai būk mielas ir atsiskaityk. Be to, net oficialiai reikėtų mokėti į kasą, jei renkiesi gyd.
Netaikau gimdymams gyd. budėjimo metu.
drinks_cheers.gif

Jau stengiasi biggrin.gif Priziuri antra nestuma taip pat rupestingai kaip ir pirma mirksiukas.gif Beje, as su juo atsiskaiciau, snekejau apie tuos, kurie uzsipraso tukstanciu. O mes su vyru idejom i vokeli nedidele padeka, taigi daktaras puikiai zino, kad ir dabar gaus panasiai. I kasa nemokejau, nors atvaziavo ne budejimo metu. Si karta vel tariuosi (juolab gimdyt ant Kuciu doh.gif ) kad atvaziuos kai tik paskambinsiu, i kasa moket tikrai nereiks, jis zino mano poziuri i tuos dalykus.
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2010 07 07, 14:29)
ikrai jau daktarai nesikabines prie jusu marskiniu sukuriais ketinsit gimdyti,

Dar to betruko biggrin.gif Daktaru nuomone apie mano marskinius man giliai px, as del saves noriu kazko patogaus. Nes su dukra kai po gimdymo gulejau, turejau naujus naktinius, uzsidejau issimaudzius ir kasiausi po to kaip nesveika - cia grauzia, cia trina doh.gif
Atsakyti
Lupikautoja medika greitai galima pakeist  smile.gif  As gimdziau pirmaja pas savo daktara, dabar gimdysiu antra, jokiu kalbu apie atlygi nebuvo, nors taremes su juo. Man tai juokingiausia, kai papraso 1500 uz gimdyma, o mama pabedavoja, kad daug ir ....duoda  thumbup.gif

Todel as gimdysiu nesitarus, nes nenusiteikus moketi anei lito...
Atsakyti
Bet tikrai gal Jus atsidarykit kita tema kalbet apie naktiniu, drabuziu davima, palatas ir komforta. Nu tikrai atsibosta istisai tie patys klaudimai. Negi niekam neidomu neseniai gimdziusiu patirtis, kaip atvaziavo , kaip prieme, kaip viskas klostesi ir ar viskas gerai ar nelabai. Tokios info temoje su ziburiu reik ieskot. Juk svarbiausia tai medicinos paslaugu lygis, suteikta pagalba, prieziura, o ne sienu spalva, lovu kiekis ir naktiniai. Aciu uz supratima.

Atsakyti
Vilniaus gimdymo namai (naujagimiui palanki ligoninė)
18A Tyzenhauzų gatvė
Vilnius 02007
8~5 2622455

Šioje temoje dalinamės visa naudinga informacija apie šiuos gimdymo namus. Labai laukiame ten gimdžiusių mamyčių pasakojimų apie gimdymą, personalą, priežiūrą, palatas ir kt.

Truputis naudingos informacijos:
Mamyčių klubo laida apie VGN

Daiktai kuriuos rekomenduojama pasiimti į gimdyklą

Mamytei:
1.Naktinukai (darant CP naktinukus duoda, esant sklandžiam gimdymui pageidauja, kad mamytės turėtų savo)
2.Chalatas
3.Šlepetės
4.Kojinės
5.Vienkartinės palutės
6.Įklotai
7.Tinklinės kelnaitės
8.Negazuotas mineralinis vanduo
9.Lūpų pieštukas
10.Jei pageidausite epidūrinės nejautros rekomenduojama turėti epidūro rinkinį ir Ringerio tirpalo (2 vnt.) Privalo nemokamai suteikti ligoninė, tačiau dažnai paprašo turėti savo arba atpirkti (juos galima įsigyti Medininkų vaistinėje Aušros vartų g. 27 ir Apotheca, Antakalnio g. 72)Viskas kainuoja apie 40 lt.

Vaikeliui:
1.Sauskelnės
2.Vilnonės kojinės
3.Kepurytė

Tėveliui:
1.Šlepetės

Taip pat rekomenduojama turėti su savimi palatoje:
puodelį, šaukštą, šakutę, tualetinį popierių (ligoninės greitai pasibaigia), Diclofenac žvakutės (skausmui malšinti)

VGN yra mokamos ir nemokamos palatos.
Mokama palata “liuksas” (palatoje yra dušas ir tualetas) kainuoja 200lt+100lt jei lieka nakvoti vyras (kaina visam gulėjimo laikotarpiui)
Mokama palata be dušo ir tualeto kainuoja 100lt+100lt jei lieka vyras
Mokamų palatų iš anksto nerezervuoja.

Po CP ligoninėje teks praleisti 5 dienas, po natūralaus gimdymo 3 dienas (žinoma būna ir išimčių)

Lankytojai įleidžiami tik nuo 12 metų!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 07 08, 00:15)
Bet tikrai gal Jus atsidarykit kita tema kalbet apie naktiniu, drabuziu davima, palatas ir komforta. Nu tikrai atsibosta istisai tie patys klaudimai. Negi niekam neidomu neseniai gimdziusiu patirtis, kaip atvaziavo , kaip prieme, kaip viskas klostesi ir ar viskas gerai ar nelabai. Tokios info temoje su ziburiu reik ieskot. Juk svarbiausia tai medicinos paslaugu lygis, suteikta pagalba, prieziura, o ne sienu spalva, lovu kiekis ir naktiniai. Aciu uz supratima.

Toki reikejo rasyt temu pavadinima, nes man neidomu, kaip mane priims, ne i viesbuti vaziuoju. Ir kaip viskas klostysis tau niekas nepasakys, gimdymo eigos nenumatysi. pagalba ir prieziura - kaip kam pasitaiko. O vat palatos man svarbu, nes pries du metus viska skaudejo ne nuo gimdymo, o nuo lovos. Tema apie VGN, ir apie palatas, ir apie marskinius, ir apie prieziura, o ne apie tai, kas idomu vienai

Aisku, pirma reikia paskaityt kas parasyta, o ne ateinu ir uzduodu klausima, kuris jau aptartas tris kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 07 08, 08:44)
Toki reikejo rasyt temu pavadinima, nes man neidomu, kaip mane priims, ne i viesbuti vaziuoju. Ir kaip viskas klostysis tau niekas nepasakys, gimdymo eigos nenumatysi. pagalba ir prieziura - kaip kam pasitaiko. O vat palatos man svarbu, nes pries du metus viska skaudejo ne nuo gimdymo, o nuo lovos. Tema apie VGN, ir apie palatas, ir apie marskinius, ir apie prieziura, o ne apie tai, kas idomu vienai

Aisku, pirma reikia paskaityt kas parasyta, o ne ateinu ir uzduodu klausima, kuris jau aptartas tris kartus  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 07 08, 02:23)
Vilniaus gimdymo namai (naujagimiui palanki ligoninė)         
18A Tyzenhauzų gatvė
Vilnius 02007
8~5 2622455

VGN yra mokamos ir nemokamos palatos.
Mokama palata be dušo ir tualeto kainuoja 100lt+100lt jei lieka vyras

Kazkodel tai oficialus ligonines reglamentai (iskabinti prie registraturos) skelbia kad mokama palata be duso kainuoja 100lt + 50 lt jei lieka vyras. Is kur jus paeimet kaina 100 lt???
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 07 08, 08:44)

Aisku, pirma reikia paskaityt kas parasyta, o ne ateinu ir uzduodu klausima, kuris jau aptartas tris kartus  doh.gif

Prie ko cia viesbutis? Man idomu, kiek laiko trunka popieriu pildymas, kaip reaguoja priimantis personalas i atvaziavusia gimdyve, kaip vyksta pirmoji patikra ir kokia tolimesne eiga. Kas buna kai keiciasi pamainos. Mamos beje labai noriai dalijasi patirtimi, kaip joms praejo gimdymo patirtis. Kad gimdymo eigos nenumatysiu- zinau, cia ne naujiena. Tiesiog kantrybes neuztenka cia pas Jus skaityti 4 psl apie tai, kad privalo, o vat neduoda naktiniu. Nu ne apie tai tema, yra atskira apie gimdyklu drabuzius susiraskit ir diskutuokit i valias, jei gaila uz 15 LT Gariunuose naktinius nusipirkti. Lyg tai butu gimdymo esme.
Atsakyti