Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

[quote=Vikadi,2010 07 08, 21:04]
Eina sau blink.gif
O kokia gydytoja pavedė jei nepaslaptis?
[/quot

Mus pavede gyd. Tvaronaviciene. Siaip apie ja neteko girdet blogu atsiliepimu, bet va jau kai man nesiseke, tai pilna puokste nesekmiu susirinkau, del to naturalu, kad sios vietos kaip velnias kryziaus vengsiu sekanti karta smile.gif
Dabar kai jau daugiau laiko praejo, tai ramiai galiu apie tai kalbet, bet kokius metus po siu ivykiu visa uzvirdavau vos prisiminus...
Atsakyti
Nu va, o as apie abu situos gyd girdejau tik gerus atsiliepimus doh.gif
Atsakyti
Tęsiant temą apie naktinius... smile.gif

Jei ne šis forumas, aš tikrai nebūčiau ėmusi nė vienų naktinių apskritai. Man tiko ligoninės lovoje ligoninės naktiniai ... ax.gif
Atsakyti
naktiniai man irgi tiko "vietiniai", savu net neissitraukiau, nors turejau pasiemus.
Atsakyti
[quote=Kyvis,2010 07 08, 22:19]
[quote=Vikadi,2010 07 08, 21:04]
Eina sau blink.gif
O kokia gydytoja pavedė jei nepaslaptis?
[/quot

Mus pavede gyd. Tvaronaviciene. Siaip apie ja neteko girdet blogu atsiliepimu, bet va jau kai man nesiseke, tai pilna puokste nesekmiu susirinkau, del to naturalu, kad sios vietos kaip velnias kryziaus vengsiu sekanti karta smile.gif
Dabar kai jau daugiau laiko praejo, tai ramiai galiu apie tai kalbet, bet kokius metus po siu ivykiu visa uzvirdavau vos prisiminus...
[/quote]

Įsivaizduoju kokį košmarą praėjai verysad.gif tikiuosi daugiau to neteks patirti 4u.gif
Mano bendradarbė pas ją gimdė, tai liko patenkinta, supratau kad ne jos pamainos metu buvo, bet atvažiavo kaip ir susitarė.
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 07 08, 10:32)
O va ats i  tavo klausimus - popierius man supilde per 5 min, priimantis personalas i gimdyve reaguoja saltai, sypsosi retai, bet ten turbut nereikia paglostymu, tai dzin. Gali prasyt klizmos, padarys. Persirengi.Tada eini i paskirta palata (jei dar negimdai), ten apziuri, gali nuleist vandenis. Prasidejus rimtesnei gimdymo veiklai, varai i gimdykla, gauni kamuoli ir prasideda linksmybes tongue.gif Tases tuo metu paskui tave tuso vyras, jei jo nera, turbut seseles. Maniskis dalyvavo visame procese, poto isgirdau, kad taip ir saugiau, nelabai kas ten ziures tavo daiktus. Del pamainos keitimosi, kaip kas buna? Pasikeicia pamaina ir viskas  g.gif  Jei tareisi - tavo gyd lieka iki pabaigos su tavim.

"ir prasideda linksmybes" lotuliukas.gif net balsu susijuokiau perskaiciusi thumbup.gif
Atsakyti
gal as truputi ne i tema,bet man labai idomu ar galima nesciai maudytis ezere? ar reiktu isideti OB kad ten nepribegtu ko nereikia. aciu uz atsakimus jei aisku atsakysit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(m-sirdele @ 2010 07 10, 12:45)
gal as truputi ne i tema,bet man labai idomu ar galima nesciai maudytis ezere? ar reiktu isideti OB kad ten nepribegtu ko nereikia. aciu uz atsakimus jei aisku atsakysit wink.gif

as del viso pikto isidedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokius dar OB, baikit juokus. Kaip ir kas ten ibegs, zuvyte? Tam yra gleiviu kamstis, apsaugantis nuo tokiu dalyku doh.gif
Atsakyti
Na bet jau tikrai .

Tamponų paskirtis man atrodo visoms žinoma, ir mm metu juos naudoti reiktų nedažniau nei extra atvejais, o apie nėštumą aš visai nekalbu.

Na dar dėl "viso pikto" galima ir kokių vaistų prisigerti į priekį, kad netyčia neusisrgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NAJA: 10 liepos 2010 - 15:13
QUOTE(NAJA @ 2010 07 10, 15:11)
Na bet jau tikrai .

Tamponų paskirtis man atrodo visoms žinoma, ir mm metu juos naudoti reiktų nedažniau nei extra atvejais, o apie nėštumą aš visai nekalbu.

Na dar dėl "viso pikto" galima ir kokių vaistų prisigerti į priekį, kad netyčia neusisrgti.

cia ne as susigalvojau,o man taip gine patare,o ji siaip gera profesionale savo srityje...
vaistai ir sis dalykas lb skirtingi dalykai,taip,kad nereik cia ironizuot mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va tamponai ir maudymasis ezere cia jau tikrai ne i tema doh.gif gi apie VGN kalbam..dar apie naktinius tai pilnai suprantama, bet tamponai, ezeras..... blink.gif
Atsakyti