Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

QUOTE(Dajan @ 2010 07 20, 20:46)
Taip, cia II aukste, 7 palata su dusu ir WC (tokia viena visame VGN). As niekur nerasiau kad jinai neerdvi, palata tikrai didele, as rasiau kad atrodo jinai kaip sovietu sajungoje. Ten viskas surinkto dalimis, matosi, kazkas atidave spintele, kazkas kedute, kazkas siuksliadeze. Jeigu tai "remontuota palata" tai man siurpu darosi vien nuo mjinties kaip ten atrodo neremontuotos.

Tai cia gimdykla, mes kalbejome apie skyriu 3 aukste
Atsakyti
Aš čia skaitau, tai visiška priešingybė, kaip man gerai buvo VGN balandžio mėn biggrin.gif

Na tokias nuomones paskaičius ir aš bijočiau ten važiuoti lotuliukas.gif

Bet man, patikėkit, viskas ten buvo super thumbup.gif niekam nemokėjau nei prieš nei po gimdymo. Niekam neturiu priekaištų schmoll.gif tiesa, mums pasisekė, nes iš kart gavom mokamą palatą.

Dėl mažylių gyd. sutinku, ten info mažai mirksiukas.gif

Kelis puslapius atgal - rasit mano teigiamą pasisakymą smile.gif

Esamos nestuke.gif nesinervinkit būna ir labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 07 20, 21:46)
Taip, cia II aukste, 7 palata su dusu ir WC (tokia viena visame VGN). As niekur nerasiau kad jinai neerdvi, palata tikrai didele, as rasiau kad atrodo jinai kaip sovietu sajungoje. Ten viskas surinkto dalimis, matosi, kazkas atidave spintele, kazkas kedute, kazkas siuksliadeze. Jeigu tai "remontuota palata" tai man siurpu darosi vien nuo mjinties kaip ten atrodo neremontuotos.

Cia gimdykla. Na nemaciau tos remontuotos ir kitu bet geguze gimdziau 5toj tai TRAGEDIJA doh.gif nesitikejau kazko superinio bet ir tokio vaizdelio neisivaizdavau schmoll.gif tikrai lb baisi,bet kas ziauriausia tai dar ir lb nesvari..va sitas dalykas tai man nesuvokiamas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Buratinuke @ 2010 07 20, 12:49)
as norejau pasiteirauti, ar buvo tokiu, kurios i apziura nesitarusios vaziavo tik su siuntimu is poliklinikos?... apziuri? nepasiuncia toli? man cia pasiskaicius jau baisu darosi... nes planavau vaziuoti nesitarus...  unsure.gif
Papildyta:
o kiek tau dienu virs termino?

vaziavau nesitarus, su siuntimu, 3d virs termino,apziurejo ir be jokiu ceremoniju pareiske "dar nieks nevyksta,galima dar laukti namie butu,bet jei jau atvaziavai tai ir guldom,ner cia ko po 10 kartu laksty ir gaisti musu laika,mes ir taip darbo turim i valias".
Papildyta:
QUOTE(I.G.M. @ 2010 07 20, 15:09)
Sveikos  4u.gif  Gal zinot ar norint,kad vyras dalyvautu gimdyme (VGN) jam reikia pasidaryt plauciu nuotrauka?  ax.gif  nes kiek skaiciau,tai kaikuriose ligoninese praso tu nuotrauku..

Vgn nereik tikrai,kai kur praso,pvz trakuose,bet tik tuo atveju jei vyras ruko...
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 07 19, 21:53)
suteikia suteikia jie info apie zindyma biggrin.gif  mane kai is gimdyklos parveze i palata atejo kazkokia gydytoja dave nutrinta papke su keliais isegtais lapais apie zindyma ir zindyves mityba biggrin.gif  biggrin.gif  va ir visa informacija:) mokykis pati vadinasi:)

Cha,nu cia tai pavare lotuliukas.gif tiesa,man ir tokios nedave schmoll.gif tik posto nr,tam kad skambint kai reikes...bet pirma nakti akusre pati kas kelias val uzbegdavo,paziuredavo ar viskas ok,mazylei pamperiuka pakeisdavo ir paklausdavo ar priespienio turiu. jai vienintelei aciu. apie kitas ko paklausi to negausi. Isvaziavau is ligonines nugrauztais speneliais ir akmenine krutine. Kai vienos sesutes paklausiau ka daryt,kaip masazuot paprasiau kad parodytu,tai sugriebe papa 2 rankom,kai paspaude ( maniau iki lubu pasoksiu is skausmo nezmonisko) sako ne masazuok o maitink . Kai paaiskinau kad mazyle pasisotina dar neitustinus kruties,taip atsove,tai ir sakyk kad maitint nenori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2010 07 20, 20:46)

Taip, čia tikrai kalbama apie mokamą gimdyklą, kurioje liekama ir po gimdymo.
Ją kažkada įsirengė Baltijos-Amerikos klinika, bet jau daug metų praėjo, tai nušiuro.

QUOTE(Jolanta86 @ 2010 07 21, 00:50)
Cia gimdykla. Na nemaciau tos remontuotos ir kitu bet geguze gimdziau 5toj tai TRAGEDIJA doh.gif  nesitikejau kazko superinio bet ir tokio vaizdelio neisivaizdavau schmoll.gif  tikrai lb baisi,bet kas ziauriausia tai dar ir lb nesvari..va sitas dalykas tai man nesuvokiamas g.gif

Aš šioje gimdžiau antrą sūnelį (ji tokia pati kaip antra, kurioje gimdžiau pirmą). Ji tokia maža, kad daktarai neturi, kur prasilenkti. Komedija, kai daro epidūrą ir landžioja kilnodami laidelius, o gimdyklos šalia (1 ir 6) didelės kaip stadionai. Pagerinti architektai projektavo.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 07 20, 23:44)
Tai cia gimdykla, mes kalbejome apie skyriu 3 aukste

Man pasake kad palata su dusu WC uz 300 lt yra tik viena - II aukste (7 palata) tikrai gimdymo (ne akuserijos) skyriuje. Ta ir rode. O treciam yra remontuotos bet be WC, ir duso ir pigesnes. Cia klaida? III aukste irgi yra palata su WC ir dusu? Gerai varysiu paziureti smile.gif
Papildyta:
Mergaites, cia temos eigoje kaip matau aiskeja dar keli niuansai: ar as teisingai suprantu kad VGN galima susitarti del palatos kurioje iskarto ir gimdyti galima? T.y. pagal ta pati principa kaip BAK'e? Jeigu taip, kaip jus taretes - tai oficialiai, ar reikia vel atskirai sneketi su gydytoja? Kas gimde neisejusi is palatos, kas turejo tokia praktika, parasykite prasau ar apsimoka? Kokie pliusai ir minusai?
Atsakyti
Yra tik ta 7 gimdykla, kurioje galima likti po gimdymo. Jos iš anksto rezervuoti negalima.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 07 21, 08:56)
Taip, čia tikrai kalbama apie mokamą gimdyklą, kurioje liekama ir po gimdymo.
Ją kažkada įsirengė Baltijos-Amerikos klinika, bet jau daug metų praėjo, tai nušiuro.
Aš šioje gimdžiau antrą sūnelį (ji tokia pati kaip antra, kurioje gimdžiau pirmą). Ji tokia maža, kad daktarai neturi, kur prasilenkti. Komedija, kai daro epidūrą ir landžioja kilnodami laidelius, o gimdyklos šalia (1 ir 6) didelės kaip stadionai. Pagerinti architektai projektavo.

as gimdziau 1oj gimgykloj ir ne velnio jinai ne didele schmoll.gif vyras visad turedavo pasitraukti kad gydytoja ar akusere praeit galetu. tikrai ji nera didele, tikrai galetu buti erdvesne
Atsakyti
Del mokamos palatos as galiu atsakyti smile.gif tikrai yra mokama palata 3 aukste, paciame koridoriaus gale kaireje puseje, numerio nepamenu, ji pati paskutine. As joje gulejau, kai pagimdziau gruodzio men. Palata tikrai gerai suremontuota, lovos ne gelezines, o normalios, kudikio lovyte plastikine, yra netgi labai faina vystymo lenta, salia kriaukle, virs jos veidrodis ax.gif taip pat palatoje yra saldytuvas ir mikrobange 4u.gif taip pat yra duso kabina ir tualetas 4u.gif butu labai faina jei dar butu ir bide, nes man buvo patogiau apsiprausti ant bide smile.gif tada mokejom 200 Lt + 50 Lt uz vyra uz visa buvimo laika tongue.gif Kiek supratau, tai dabar uz vyra kaina pakilo iki 100 Lt
O gimdziau as jeigu neklystu 4 gimdykloj, kuri tikrai nebuvo baisi ir vietos joje uzteko...
O del personalo, kai man jo nelabai reikejo, maziukas buvo ramus, pienelio irgi buvo, tai kazkaip nieko blogo negaliu pasakyti... Tiesa, isimine viena sesele, labai maloni buvo, tokia tamsiu trumpu plauku, kokiu 35 metu, ji pati neprasyta rode kaip kruti maziukui paduoti, is jos ir ismokau 4u.gif ji net nakti uzeidavo pasiteirauti, ar viskas gerai smile.gif ai dar viena bajeri prisiminiau - jeigu busite palatoje vienos, iseisite i tualeta ir grizusios neberasite vaiko blink.gif tai zinokite, kad ji issinese paskiepyti ar pan., bet kaip jau iprasta jums to pranesti nepasivargino... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 21 liepos 2010 - 12:16
QUOTE(Jolanta86 @ 2010 07 21, 00:50)
Cia gimdykla. Na nemaciau tos remontuotos ir kitu bet geguze gimdziau 5toj tai TRAGEDIJA doh.gif  nesitikejau kazko superinio bet ir tokio vaizdelio neisivaizdavau schmoll.gif  tikrai lb baisi,bet kas ziauriausia tai dar ir lb nesvari..va sitas dalykas tai man nesuvokiamas g.gif

As gimdziau 6-oje, tikrai labai didele ji, ten sokiu sale irengineti galima biggrin.gif nesuremontuota dar, bet tvarkinga, svari, nors plyteles dar sovietiniu laiku, bet man baisu nebuvo, nesitikejau kazko ypatingo ten wink.gif

QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 07 21, 10:57)
Yra tik ta 7 gimdykla, kurioje galima likti po gimdymo. Jos iš anksto rezervuoti negalima.

Bet as tai nesuprantu noro likti toje gimdykloje - ar nesigirdi gimdyviu joje? Mes kai 3a. gulejome, buvo karsta ir buvo langas pradarytas naktimis (yra kaip mikroventiliacija ten), tai net ten girdejosi aimanos.. doh.gif

QUOTE(DaivaVe @ 2010 07 21, 13:09)
ai dar viena bajeri prisiminiau - jeigu busite palatoje vienos, iseisite i tualeta ir grizusios neberasite vaiko  blink.gif  tai zinokite, kad ji issinese paskiepyti ar pan., bet kaip jau iprasta jums to pranesti nepasivargino...  blink.gif

blink.gif siaubas... Tikriausiai vienintelis pliusas nemokamos palatos - jei normali "kaimyne" buna biggrin.gif man bent su tuo nuskilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 07 21, 11:29)
as gimdziau 1oj gimgykloj ir ne velnio jinai ne didele schmoll.gif  vyras visad turedavo pasitraukti kad gydytoja ar akusere praeit galetu. tikrai ji nera didele, tikrai galetu buti erdvesne

Tai vat įsivaizduok, kad 2 ir 5 yra kelis kartus mažesnės, kaip sandėliukai.

Buvau šiandien tartis su gyd., tai sakė, kad atskirą palatą gauti visai realu, nes jų dabar daugiau, nebent daug operacijų ir ten papuola mamos, kurios būna po 5 dienas.
Klizmų tikrai nebedaro, bet galima savo atsivežti ir, jei bus poreikis, vietoje pasidaryti, nes kaip mano atveju, su trečiu geriau nerizikuoti ir negaišti laiko tokioms procedūroms namie, nes galima ir pagimdyti wc.
Sakiau, kad turiu Ringerį ir epidūro rinkinį, tai sakė, kad nereikėjo pirkti, atpirktume, jei panaudotume, bet sakiau, kad man taip ramiau. Daugiau nieko nereikia.
Atsakyti
Sakykit, o yra bent teorinė galimybė po CP mamai likti iš karto su vaikiuku, pvz atskiroje palatoje, jei nakvoti lieka vyras. Mintis, kad vaikas kažkur ne su mama man atrodo nepriimtina...
Atsakyti